Вече се чувствам по-голям - ВТОРОКЛАСНИК съм засмян

• 57 042
  • 762
  •   1
Отговори
# 285
Да се похваля - от днес имаме тетрадка по музика!Питам се - по физкултура ще имаме ли тетрадка?
hahaha hahaha Joy Joy това ми хареса аз мисля че 2 рия срок ще се смени  смяната

iv_mikova Честит Рожден Ден!
Желая ти от сърце: любов, добри приятели,
пари и още много, много рождени дни!

# 286
  • София
Благодаря ви, момичета!
Ние тетрадка по музика все още си нямаме, но по другите предмети тетрадки да искаш! Simple Smile

# 287
  • София
     Честит Рожден Ден и от мен на рожденничката!!! newsm51 newsm59 newsm67

Пожелавам много , много здраве , щастие и късмет във всички начинания!!!

Весело изкарване на празника!!! Hug Hug Hug

Момичета аз съм се заела със сериозно учене с моя ученик - вчера класната дала план - по уроци и дати по БЕЛ и математика какво да учим ( това го дала на друга майка и тя ми го предаде) - тя няма очи явно дори и да се обади????........     Още нищо не съм направила по въпроса с жалбата - много ангажименти и не ми е останало време - казаха ми ,че има и един зелен телефон за сигнали - някоя от Вас знае ли нещо по въпроса????   И още един въпрос имам - знаете ли какъв е срока в който трябва да се подаде жалбата - мисля,че май е 7 дни , но не съм сигурна????.....

# 288
  • София
Мисля, че няма срок за подаване на жалба, но знам, че срока за разглеждане и отговор по жалба е 2 месеца  Shocked...

# 289
Микова, честит рожден ден! Весел празник!
И сина ми имат тетрадка по музика. Даже първата й страница вече е попълнена в час.
Диана, мерси за смените.

# 290
..... - казаха ми ,че има и един зелен телефон за сигнали - някоя от Вас знае ли нещо по въпроса????  
Зелен телефон МОН 0800 16 111

# 291
  • София
       Благодаря за вниманието аз зеления телефон го намерих още вчера от сайта на МОН , днес сутринта се обадих според инструкциите , които казва записа - въпроса ми беше някоя от вас знае ли дали ще има някакъв отзвук на това съобщение????( явно неправилно съм се изразила, не че питам за самият номер). Иначе от там ми дадоха някакъв номер под ,който е записано гласовото ми съобщение , но дали те ще ме потърсят - не стана ясно???

Другото ,което направих е ,че пуснах жалба по мейла до Районния инспекторат и копие до пресцентъра на МОН - чудя се дали въобще някой ще обърне внимание???

Благодаря Ви много за информацията!!!

# 292
Gesika, направо съм потресена от това което се е случило на детето ти. Не знам аз ако бях изпаднала в подобна ситуация дали бих могла да си сдържа нервите. Задължително е да подадеш жалба, такива хора не трябва да останат ненаказани. Ума ми не го побира как е възможно тази учителка да стои часове наред в класната стая с детето и да не вижда как се мъчи то. Ако бях на твое място бих сменила изобщо училището, не само класа. Няма да мога да търпя тази госпожа повече, също и директора. Постъпили са безобразно.
Сигурна съм, че ще можеш да подготвиш детето с учебния материал - все още не е труден. Стискам палци детенцето поне да може скоро да става от леглото. Успех! Hug

Колкото до моя хубостник - вчера донесе бележник с 8 нанесени шестици. Беше много доволен от себе си, и аз от него също Laughing

# 293
Сега прочетох, че вече си пуснала жалбата - браво, само така.  Peace

# 294
  • София
Микова, честит празник   bouquet

Дияна май няма тетрадка по музика. Да не са започнали да учат нотите??? Това ми беше най-досадното в у-ще. Музикален инвалид съм, и така и не научих нотите.

# 295
  • София
Микова, честит празник   bouquet

Дияна май няма тетрадка по музика. Да не са започнали да учат нотите??? Това ми беше най-досадното в у-ще. Музикален инвалид съм, и така и не научих нотите.

Не са още Simple Smile
Има въпроси от сорта на : Коя песен помните от 1-ви кл. и т.н. в първия урок, моя син даже имаше домашно да отговори на въпросите.

# 296
  • София
Има въпроси от сорта на : Коя песен помните от 1-ви кл. и т.н.
Дияна не помни какво е яла вчера, остава да помни песни от 1ви клас  hahaha
Но снощи ми се похвали, че научила вече 2 приспивни песни. И пее, на Алекс пее Simple Smile За срам на майка му  Joy

# 297
  • София
Има въпроси от сорта на : Коя песен помните от 1-ви кл. и т.н.
Дияна не помни какво е яла вчера, остава да помни песни от 1ви клас  hahaha
Но снощи ми се похвали, че научила вече 2 приспивни песни. И пее, на Алекс пее Simple Smile За срам на майка му  Joy

За мое очудване той помнеше!  Wink
А за пеенето, първо опитай с добро ...  Joy

# 298
Ан Мари,тетрадката по музика не е нотна,а от този тип по БЕЛ и математика.За домашно имаше на втора стр.да отбелижи,коя песен е маршова и коя валсова.Другата задача  е да обградят двоиките,които танцуват валс и тези,които маршируват.Както вече забелязахме,предмета е Музика,а не Пеене,както беше преди.Не всеки може да пее,но от обща култура трябва да знае,че Моцарт не е този,които пише мелодии за мобилките.Намирам поредното помагало за удачно,а и какво като раницата тежи - нали аз я нося?!!!!!!
По физическо съм се заяла и не носи екип,защото играят на двора,а госпожата седи на пейката.

# 299
Пропуснах да уточня,че учебниците са на "Просвета".
На някои други издателства минават на нотни тетрадки.

Общи условия

Активация на акаунт