Вече се чувствам по-голям - ВТОРОКЛАСНИК съм засмян

• 57 177
  • 762
  •   1
Отговори
# 360
Ето този е нашият правописен речник

http://izdatelstvo-slovo.com/kniga.php?kniga=163

Имаше го сниман мисля, че в една от учебните тетрадки или в учебника, сега не ми се рови , на него пише, че е за ученици от началния курс.

mar4ela5, права си, че по-лесно се смятат двуцифрените числа вертикално, много ми е странно, че все още смятат хоризонтално, ние едно време смятахме вертикално  Rolling Eyes

# 361
Нашата госпожа каза този същия речник

# 362
  • София
Росен смята без пръсти и помощни средства,но какви темпове развиваме при писане на домашниии ooooh! Преди малко приключихме с домашното по английски(от школата) като сме започнали в 14ч и трябваше да напише 10 нови думи по 10пъти,4 упражнения в които има да попълни 2-3 думички и да направи проект за семейството,общо 10 изречения и няколко снимки за залепване Rolling Eyes Като цяло материала не му е труден,просто е голяма флегма и блейка #Cussing out Ако имаме да пишем няколко домашни,сигурно ще трябва да си взимам отпуска Joy
 А правописен речник ползваме онлайн ето тук: http://vanyog.com/grammar-bg/online/index.php

# 363
Ето този е нашият правописен речник

http://izdatelstvo-slovo.com/kniga.php?kniga=163

Имаше го сниман мисля, че в една от учебните тетрадки или в учебника, сега не ми се рови , на него пише, че е за ученици от началния курс.
Да, има го в учебника сниман. Аз го закупих още преди седмица, защото госпожата им го изисквала за работа в час. Сега и него мъкне, барабар с всичко останало. Twisted Evil
 Цял следобед блее. Гледа в тавана, навива си косата на пръста, но да погледне в сборника по математика-не може. Трябва постоянно да я подсещам, че тетрадката е пред нея. Накрая нервите ми не издържат и почвам да викам. Цялата махала ни знае. Blush

# 364
  • На черешата
 Абе моето не блее, като има домашни сяда и пише сериозно докато не свърши.., обаче. Първо трябва да си спомни какво точно има да пише.  Whistling Ако е записала добре..., ама това рядко се случва.  ooooh!

# 365
Ние пък вкъщи се упражняваме по английски от този този сайт:
http://www.mingoville.com/?gclid=CNfpzveOoZYCFQyR1QodFS5R6w

Този сайт платен ли е? Пише, че е безплатен, а пък дава цени за абонамент. Не мога да се регистрирам.

Не, не е платен.
Изисква само пререгистрация от скоро, защото е обновен. И хубавото е, че е озучен, с произношение за всяка буква и със съответната буква има много думи на всяка станица, като можеш да избираш мъжки или женски да е гласа, в зависимост от пола на детето, стъпвайки най- отгоре на момченце или момиченце.

Миналата година седяхме на една страница и отговаряхме на въпроси- какво е това?- Това е... по цяла седмица. И сега, когато английският им е задължителен предмет, забелязвам, че са му улегнали буквите и думите от речника, та лесно може да се надгражда.
Дори, понеже сме повтаряли азбуката и думи, започващи със съответната буква до припадък, тази година, започна да чете, бе да го е учил някой.

Последна редакция: нд, 11 окт 2009, 23:38 от Kezaja

# 366
Тъкмо се чудих , защо на нас никой не ни е казал да купуваме правописен речник и тъкмо взех Калина и тя ми каза , че днес г-жата им е казала да си купят. Благодаряние на вас вече бях подготвена и знаех кой да купя Laughing
Писана същият и аз купи. добре че го видях в твоят пост Simple Smile

# 367
  • Варна
Сега разбрах, че този речник в нашето училище са го купили с останалите помагала. Просто не им е бил раздаден на децата до момента. Вече и ние го имаме у дома.
Аз сега да си похваля детето, че само се оплакваме напоследък. Днес донесал две 6 - по БЕ и по четене.  bowuu Веднага започнал да прави пазарлъци с баща си за нова топка и маратонки за футбола.  Mr. Green
А като казах футбол в неделя са победили на турнира с 4:1. Петьо е играл цяло полувреме и треньора е доволен от него, както и Петьо от мача.  
Сега учат с баща си по английски.

# 368
В петък и Лъчи накрая донесе две  6-ци по Бел и по Четене и естествено и при нас тръгна пазарлъка  Rolling Eyes Laughing, но аз съм доволна от детето  Hug

# 369
  • Варна
В петък и Лъчи накрая донесе две  6-ци по Бел и по Четене и естествено и при нас тръгна пазарлъка  Rolling Eyes Laughing, но аз съм доволна от детето  Hug
Браво на Лъчи.  Hug
Лени, дръж се, има надежда.  Heart Eyes

# 370
Днес Вики ме изненада с две шестици и  му дадох парички да си вземе каквото поиска за хапване той си взел едно шоколадово яйце и за мен черен шоколад се сетил милия,защото предния ден забравил да ми вземе, като го пратих да пазарува.
На нас този правописен речник  ни го раздадоха за края на учебната година на Просвета .Лека вечер,направо си лягам след малко

Последна редакция: вт, 13 окт 2009, 16:45 от bellaa

# 371
Добро утро Simple Smile
Ние пък още нямаме 6-ца Mr. Green
Като имаме веднага ще се похваля, дори да е др. година Wink
Страшно мн домашни имат, едвам смогваме да ги приключим до вечерта...........незнам какво да правя вече. За сега Калина със желание учи, но.........на мен ми писна, пък незнам на нея. Да си призня гледам да и помагам с рязне, лепене - такива елементарни неща, но пък за който трябва време.......... за да можем да приключим по - навреме.
Правописен речник на нас никой не ни е давал. Cry 

# 372
Правописен речник купихме същият миналата година. Ползваме го и тази. Дори иска да го носи, когато имат БЕЛ.
При нас домашното е обикновено по БЕЛ, Математика, околен свят или езиците. За рязане, лепене и др. подобни сме нямали домашно и слава богу.

# 373
ЛУЛУ  забележката й в бележника беше, че не е нарисувала Пинокио Shocked, бяхме забравили за него...........при 3 забележки по един предмет и хоп - оценка 2, така каза г-жата Mr. Green

# 374
  • София
Вчера донесе поредната шестица, по музика.  Wink
А в една от тетрадките е написал, "за домашно свичко".  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт