Вече се чувствам по-голям - ВТОРОКЛАСНИК съм засмян

• 57 115
  • 762
  •   1
Отговори
# 420
  • София
     Ами какво да кажа ,вече казва,че хич няма болка в крака , но получава сърбежи от гипса. Иначе то  мъчението си е за мен - защото всичко аз върша и навсякъде го придвижвам - сега го придържам и се опира с една патерица , но с моя помощ иначе си е опасно - може да се хлъзне  на пода и да падне. Като седна да учим заедно материала "върви " , като го оставя сам се занимава с " негови си простотийки" - абе общо взето тикам го , иначе  задачите ги решава сам и без грешки, но зора е докато почне. Днес и цяла страница диктовка му правих - само 3 грешки има. Абе правя се на учителка - имам ли избор???

Вчера подадох жалба до Директорката, че искам дисциплинарно наказание на класната ,че детето е стояло цял учебен ден със счупен крак без каквато и да било мед. помощ и без ние да знаем какво е станало. Ако  ви кажа каква и беше реакцията само: Едва ли не нямам право , не си знам правата и пак детето било виновно ,че не било казало...... Наглост до безобразие ,чудят се как да потулят случая. Казвам и ,че при толкова сериозно счупване - това го казаха в петък от Пирогов е имало видими признаци, не става от стола, не може да стъпва , изобщо не ходи - г-жата и това ли не е  видяла - отговаря ми ,че г-жата не можела да гледа 20 деца едновременно - НАГЛОСТ НА  Н -ТА СТЕПЕН.......... #Cussing out   ДУМИ НЯМАМ - НАКРАЯ И КАЗАХ ДОВИЖДАНЕ , ПРИЯТЕН ДЕН - ДОРИ НЕ МИ И ОТГОВОРИ??!??  И ТОВА Е ДИРЕКТОР НА У-ЩЕ , ПЕДАГОГ С ДЪЛЪГ СТАЖ........

# 421
Олее, не съм чела отдавна и не съм знаела за този случай...милото детенце...подай жалба в училището, изчакай 30 дни и подай в инспектората, не оставяй нещата така  Sad

# 422
  • област Софийска
Gesika , то стана ясно, че директорката нищо няма да направи, дори напротив. Ако искаш някакъв отзвук по случая, трябва да потърсиш съдействие от по-горна инстанция. Най-добре медия, да я заснемат тая нагла директорка.

# 423
Извинявам се, не знам какви съвети са ти дали, но според мен трябва да се обърнеш към тези инспектори:
http://rio-sofia-grad.com/
А тук можеш да пуснеш виртуално жалба към зам. кмета по образованието за София:
http://www.sofia.bg/virtdelovodstvo.asp
Извинявам се ако се повтарям

# 424
  • София
      Момичета , отново благодаря за съветите и координатите. Да кажа какво направих миналата седмица:  изпратих два имейла -единия до Районен инспекторат -София град , другия до Прес центъра на МОН. Обаждах се в инспектората и по телефона , но ми казаха ,че първо жалбата трябва да се подаде до директорката на у-щето като пряк работодател на учителката и ако няма отзвук - тогава вече те ще направят проверка в у-щето. Та затова вчера занесох жалбата. То е ясно, че и директорката е комбина с класната. Вижте , ще ви копирам едно мнение на майка от нашето у-ще - пак от нашия форум е:

" Скъпи майки, не се подвеждайте с лъжливи мнения за 74-то СОУ. Базата наистина я има, но не се използува. За занималнята нямам думи. Децата излизат с неподготвени уроци, а сигурността, че сте ги оставили в сигурни ръце е никаква. Моето дете е втори клас и минахме през тези неща. От занималнята го отписахме още на 2-рата седмица, когато си го намерих извън училищният двор и г-жата се оказа, че не знае къде е детето. Предтавяте ли си как се почувствувах тогава. Ужас. За дисциплината не се държи много, не се казват лошите неща, докато не се стигне до инцидент. Затова и спешна помощ ги посещава често, често.Родители не се допускат в училище, за да не виждат нещата от вътре. Пускаш го и не знаеш какво му предлагат в лавката-много чипсове и забранени неща от ХЕИ, заради консервантите, но нищо не се прави, за да може повече да се печели и повече комисионни да се дават. А в тоалетните- няма мивки, кранове, мърсотия, дамски превръзки. На едно момиче от класа на дъщеря ми за малко вратата на тоалетната, като се откачила да премаже детето. Пускаш го здраво и читаво, но незнаеш какво ще си го вземеш. Не си записвайте дещата там, наесен и аз ще преместя дъщеря си в друго училище, където дисциплината е по-наниво. "

# 425
Ох, много съжалявам, значи добре си направила че си занесла жалба на директорката и на инспектората, пусни жалба и до зам кмета за София, поне е виртуална
За съжаление и ние имаме проблеми в  нашето училище, слава Богу поне толкова драстични инциденти няма, но вече се отчайвам как нищо не можем да направим...все пак ако поне не опитваме, няма шанс нещо да се промени...

# 426
Оф, за днес имат домашно по музика песента "Отново на училище". То да не кажа, че не им дават домашни по тези предмети...
Намерих линка на стр. 23 от темата, който беше дала сониаро, но нещо не мога да пусна песента. Дава ми съобщение, че безплатният трафик за днес е изчерпан. А аз влизам в сайта за пръв път. Моля за помощ как да намеря песента, че домашното е за утре. Тази вечер ще пеем, няма начин.

# 427
  • София
ЛУЛУ, дай линка ще я сваля и ще ти я пратя някак си... Simple Smile

# 428
Този път ще се хваля, намери си учебника, у дома зад радиатора се скрил гадината. Има 6 по околен свят за правата и задълженията в училище. Щастлива е до немай къде, няма да си харчи паричките и ще има за рибки.

# 429
  • Варна
Имам диска с песните на работа. Ако някой иска песничка, ще се опитам да пратя, но по-навреме, че сега не мога да реагирам.  Wink

# 430
  http://4storing.com/xor1i2/f782b317c59b09c8293fdef40d9c1a61.html
жгмъц, това е линка. Мерси предварително.
sea woman, от къде може да намери този диск?

# 431
  ЛУЛУ при мен всичко се отваря Shocked , а тази песен нали я търсих мн време само от тук стана...........

# 432
ми не мога да се оправя нещо. Като отворя сайта, къде трябва да вляза...

# 433
момичета как сте с МЕТРИТЕ,ДМ.СМ?? Днес  госпожата попитала децата и ,малко са знаели.Имаме още 1 шестица по Математика по тези неща

# 434
момичета как сте с МЕТРИТЕ,ДМ.СМ?? Днес  госпожата попитала децата и ,малко са знаели.Имаме още 1 шестица по Математика по тези неща
С метри, см, дм няма проблем, но с логическите задачи се затруднява.
 Взела съм по препоръка от една позната "Математически състезания в тестове и задачи от 1.-3. клас". Вярно, че в нея са включени теми от станалите традиционни в последните год математически състезания, но й е трудно. Rolling Eyes
 Днес си написа домашните за 10 мин и седнахме да решаваме от книжката. Може да "звучи" смешно, но и на мен са ми трудни тези задачи. Гледам скришно отговорите, та поне нещо да схвана. Срам ме хвана от мене си. Blush

Общи условия

Активация на акаунт