Вече се чувствам по-голям - ВТОРОКЛАСНИК съм засмян

• 57 143
  • 762
  •   1
Отговори
# 405
...........при 3 забележки по един предмет и хоп - оценка 2, така каза г-жата Mr. Green
И моят хубостник е със забележка - "ученикът пръска децата със сок в междучасието"!
Чудех се само и за междучасието ли се пишат забележки? newsm78
AnMary това дърво струва ми се, че го имат по околен свят, чудя се къде го намери, много бих искала ако може да ми дадеш линк.

Последна редакция: вт, 13 окт 2009, 20:07 от ogan1

# 406
  • Linz
Рени - внимавай девойко, че имаш още един път да си 2-ри клас  Hug
Имам си някаква тайна надежда, че вторият път ще го мина малко по-лесно Praynig ... Блаженни са вярващите Mr. Green

AnMary, дървото ви е за образец Peace

# 407
  • На черешата
Как да съм спокойна като положението наистина е отчайващо... и то с някакво си писане ooooh!

Рени, доведи я у нас. Дарина си умира да пише- писане, задачки, писане, задачки..., така си ги редува. Като чуе английски и хоп под бюрото.  ooooh! Сега уж и него го заобича...пу-пу.

# 408
  • Linz
Как да съм спокойна като положението наистина е отчайващо... и то с някакво си писане ooooh!

Рени, доведи я у нас. Дарина си умира да пише- писане, задачки, писане, задачки..., така си ги редува. Като чуе английски и хоп под бюрото.  ooooh! Сега уж и него го заобича...пу-пу.
Благородно ти завидях! Хич да не се оплаквате от детето, много е добро Peace Почти всички на тази възраст са заплеси ooooh!
Александра цял ден гледа анимация на английски- така се упражнявала (нищо, че учи друг език). И с математика и български хич не й се занимава. Обаче утре училището няма да й се размине.

# 409
  • На черешата
Заплес е малко повече от другите, защото госпожата само на мен се оплаква. Това забраваила, онова забравила... ooooh!
Иначе се старае много в училище, дано и за в бъдеще е така.  Peace

# 410
  • София
PSD, големина А4, landscape

# 411
И Лъчи пише с желание по математика, но чуе ли БЕЛ и ..... Twisted Evil
С английския и немския е по-скоро доволен като ги има, но понякога явно му дотежават много неща и отказва тотално.

# 412
AnMary благодаря за дървото и аз Laughing ще се възплзвам. При нас още никой не е искал дърво в такъв или др. вид , само в учебника попълнихме и толкова.

Рени на едно дередже сме, само че др. година малкият като е 1-ви клас , а сестра му 3-ти живот и здраве аз ще съм на работа clean . Това ще рече , че др. ще се занимава ( още незнам кой  Mr. Green)

# 413
Здравейте и от нас.Като чета се чудя аз защо нямам проблеми с моя хубостник.Много  съм доволна за сега от него.По АНГЛИЙСКИ  пише страхотно.Има огромно желание а малката покрай него bowuu.Учи я  да казва Хелоу май нейм ис..... и си играят на теятър с миналогодишните герой от английския странното е че малката има хубаво произношение .Викам ти ще учиш японски   ТЯ: НЕ  аглийски (НЕ КАЗВА Н) hahaha .Аз :не японски
тя: абе ти чуваш ли че АГЛИЙСКИ hahaha Joy.по Физическо  Крис и още едно дете имат страхотна подготовка Wink .Явно  е че трябваше да го пусна с предния набор на училище.Сега ме моли да го запиша на баскет .В началото на другия месец има състезание по карате в ГАБРОВО  ако сме сред избраните ще ходи .Тренера яко ги е подпукал с тренировки Joy

# 414
Минавали днес някакви зъболекари - правили им преглед на зъбите и дали някакви декларации дали искаме да оправят на децата ни зъбите, разбира се аз отбелязах : НЕ СЪМ СЪГЛАСНА. А най- странното ми стана , че на Калина са й намерили 4 кариеса  Shocked,преди да й сложим шините и оправих всички зъби, на всеки 2 седмици сме на зъболекар ( за щините) и зъболекарката не вижда никакви кариеси, а днес общо 4, на какво прилича това????????????
АААА има 6 по музика  Laughing

# 415
  • област Софийска
Голям заплес това мойто. Преди малко звъни GSM-а ми, гледам, Ива звъни. Вдигам, женски глас. Нашата си забравила чантичката с телефона в салона, някакви деца го намерили и го предали на една госпожа, която пък звъннала на номера на мама да разбере, чия мама е това и оттам съответно кое е детето-заплес. Пак добре, че децата са били съвестни, можеше да не предават телефона, а някой да си го вземе. Обадих и се след малко, бяха я открили веднага (салонът е срещу тяхната класна стая), поскарах се, че не внимава. Не беше много впечатлена, непукист като баща си е.

# 416
♥♥рина миналата година мойто на няколко пъти пренасочваше разговорите и не можеш да си представиш докато разбера какво става колко се шашнах. Зръня и ми дига някакво дете и ми казва : "Грешка" и затваря, звъня пак - същото. ПОсле дига майката и пита коя съм аз обяснявам, но тя не ме познава и аз незнам с кой разговарям и кой знае кво си е помислила жената. После звъня на моя близка , мъжа ми дига и такива............вече знам и съм по спокойна. М/у др. Калина не иска да си носи телефона, може би защото аз я водя, аз я взимам и не е на занималня не настоявам. Госпожата е доволна , че не носим телефон Mr. Green

# 417
  • Sofia
Така съм се смяла с домашното по околен свят за правата и задълженията на членовете на семейството.. Моята умница като изтърси, че задължение на баща и е да се грижи за правата си... щях да падна от стола.
После ми разказа за някои от правата на бащите от класа, направо са за книга с бисери.

Вие какво сте писали? Много ще ми е интересно!

# 418
  • София
     Моят син , един ден го пуснах без телефон и КАКВО СЕ СЛУЧИ САМО????   И до вечерта ни вест , ни кост - никой нищо не ни каза???? Mr. Green.......    И аз така си мислех ,че щом го водя и го прибирам - за какво ли му е телефон - само ми навърташе сметка, но се оказа ,че то наистина си е трябвал ????   Веднъж се случва лошото, но ето на нас ни се случи......

Днес старателно поучихме по БЕЛ и математика, за първи път не претупа нещата ,откакто стана инцидента. Следобяд ще учим по английски - там ми е голяма мъкааааааааа....... Rolling Eyes

# 419
  • София
Gesika, браво на детето !  Hug
По добре ли е ?

Общи условия

Активация на акаунт