Отговори
# 150
  • София
Ванхорнче, много ти съчувствам...  Hug Стискай зъби, още един месец до победата!  Heart Eyes  Доколкото знам най-полезно е да се опиташ да лежиш настрани, на лявата си страна. Още малко остана, миличка!  Hug

Мишанка, аз също много се радвам, че те познавам!  Heart Eyes

Хубава вечер на всички!   bouquet

# 151
Днес само понеделнишки как ви развалих настроението... newsm12....но ви благодаря за сетен път за добрината и мъдростта!!!!!

Сега ви изчетох още веднъж, малко по-спокойно, даже се поразсмях с Милли Ванилли с Ше му се невиди и Византиеца просТ   , ше ни плаши момичето
Сега мъжът ми му се обади - не може да сменим срещата, защото утре имал цял ден операции, което означава, че ще трябва да чакам до сряда......но ще опитам да сменя утре другият лекар....Дано да успея!!! Бил казал да не се тревожим - "Много му благодаря", че всичко ще ни обясни, но трябвало да направим много скоро инвитро с много удърна стимолация......

Така и не намерих нищо какво точно означава ИЯР, но разбирам, че е свързано с хормоните и с намелен яйчниковият резерв. Като четох, обаче разбрах, че не се прави силна стимулация при ияр.....

ОбъркАх се, да знаете......Опитвам се обаче да съм добре!!!! Аз нямам никакъв проблем с инвитрото, даже за това отидохме при него, но не очаквах, че мога да опитвам само веднъж и че ще остана без яйцеклетки в най-скоро време.........Просто ми дойде като гръм от ясно небе!!!

Както и да е.......вие сте ми най-ценните и верни приятели - с кого друг да споделя всичко това???

vanhorne   миличка, още малко - не остана, сигурно ти е много тежко, досадно, изнервено, кисело и кой знае какво още, но скоро ще свърши и ще държиш в ръце малкото досадниче, дето те мъчи сега. Много  Hug Hug

Хубава вечер!!!

# 152
А, Йоси, така вече е друго! Peace

Няма да се даваш!

А по въпроса за византиеца, ако знаеш какво щеше да каже моят мъж, хе-хе... hahaha
Нали няма да се обидиш сега, нищо лично, просто е имал кофти бизнес отношения с хора от южната на съседка и оттогава мнението му за гърците е
smile3505

Ето, виждаш ли, ще му се намери колая. В краен случай, ако не успееш да отмениш срещата с другото светило, не може ли да се обадиш утре в кабинета на първия с молба да получиш по някакъв начин копия от резултатите от изследванията, за да ги имаш преди срещата в сряда сутринта?

Аз пак твърдя, че не разбирам защо всичко това трябва да стане едва ли не вчера. Качеството на яйцеклетките ти надали за няколко месеца - да кажем - ще се влоши чаааак толкоз главоломно... макар че какво ли разбирам и аз? ooooh! Просто мисля на глас.

Много хубави неща са ти казали всички. Браво, дружина!  bouquet

Ванхорнче, стискай зъби, злато, малко остана!  Heart Eyes

Марпенче, в цялата суматоха сутринта пропуснах да ти кажа, че се радвам, че се върна! Не забягвай така повече, моля! Hug

Паполино, върна ли се от прегледа? Как е зеленчукът? Grinning

Хубава вечер на всички ви желая! Hug

# 153
Йосинка  Hug Hug Hug

Прасковче знам го това с лежането на лявата страна, ноооо имам шило в корема и като се обърна започва атака "Чакай да избия на мама ребърцата или да й смачкам бъбрека..."

Илче да не те плаша (ти го знаеш), но от 32 седмица зора е просто  Crazy мама мия. Бебонски те изпълва и се чувстваш сякаш ще се пръснеш по шевовете.

# 154
Даже довечера смятам да се подстрижа и боядисам - няма да се излагаме пред чужденците, я!  smile3532 Освен това утре в 08 ч съм на преглед, за да ме записват вече на ЖК. Аз като гледам Кашалотито на монитора може пък и то да вземе да ме види през него  smile3532, та да ме хареса, детето!  Joy На утрешния преглед смятам да взема и таткото - нали Телфина и той душа носи!  hahaha

Маргарштич - непременно заведи Телфина, мъжът ми още ме е яд че пропусна прегледа при Марков, усещането е невероятно за двама Hug

...и всичко това, за да приличаш на Ленин - ужас!!!...
Аааааа... Naughty няма такова нещо Crossing Arms Исках да приличам на Брус Уилис Blush , но... така се получи hahaha Sick

Охххх човече  Flutter Flutter Flutter Mr. Green Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy

Joy Joy Joy rotfImbo rotfImbo rotfImbo след всичко това мога да кажа още веднъж - радвам се че ви има!!!!

Прасковче, Каритас, Рослемче - радвам се, че се появихте милички.
Ванхорнче - искрено ти съчувствам - нали и аз до скоро бях от този калибър  Twisted Evil - още малко мила  Hug Hug Hug
Йоси - ей това е приказка  Hug Hug Hug - съпругът ти лекар ли е? и само да допълня, че половината пациентки за АРТ процедури са с ИЯР и въпреки това стават мами  Hug

Последна редакция: пн, 05 окт 2009, 19:04 от Lennyh

# 155
Ванхорнче - искрено ти съчувствам - нали и аз до скоро бях от този калибър  Twisted Evil - още малко мила  Hug Hug Hug

Да бе, Лени, спомням си твоите разкази за китайската гимнастика и предложението на Милето да води цигането вместо тебе в парка! hahaha hahaha hahaha

Hug

# 156
  • Стара Загора

Бях обещала снимки http://www.flickr.com/photos/34258413@N03/ тук има още. Не съм качила повечето. Но  сега имам толкова време
Йоси Hug

# 157
Хера - много сте хубави !!!!! да сте живи и здрави!!!  bouquet

# 158
Привет на всички!

Йоси и аз съм с теб миличка и не се отчайвай, всичко ще се нареди и скоро ще намерите верният път към рожбичка.  Hug Hug Hug Тук при нас е същото съобщават ти без да се замислят с телефонен разговор или дори с писмо - което писмо може да попадне къде ли не и да бъде прочетено от кого ли не. Направо съм потресена от безчовечността на лекарите понякога - а то твоят ми мяза на изгладняло завърнало се лекарче от гурбет, дето гледа де си набира все повече и повече пациенти - дано не съм права, ама така да се е разбързал  newsm78. Но всички тук те подкрепиха, послушай ги, толкова са мъдри, пък и гледам вече се отрезвяваш и мислиш напълно правилно. Hug Hug Hug

Гледам тук за няколко дни се появили загубилите се Марпенче, Рея, РослемПрасковка, пък и Мишанка не пише често. Ехо, добре завърнали се в оборотната ни тема - чакахме ви.  Hug

А Илче и Ванхорн, направо ме стряскате с леглата. Аз дори сега без да съм бременна се въртя като шило и немога често място да си намеря в леглото, какво ще правя, ако някога изобщо забременнея  newsm78, ще трябва да се търси стоящо легло то се е видяло от сега. Но при вас скоро ще дойде отпуската от бременнеенето и всичко ще е от прекрасно, по-прекрасно, стискайте зъби.

А пък за таз среща как ви завиждам, направо, пък и ергенче англичанче ще си имате, то кой като вас. Ей Милли стегна ли багажа, купи ли всички подаръци... тръпнеш ли, а  Mr. Green? Аз пък на 9 ще хода отново на концерт на български ансамбъл "Ангелите" и ще срещна курса изучаващи български език на моят момък, той още не им е казал, че аз съм българка. Та така ще си тренирам българският и дано успея да завържа някъкво приятелство, че тук всички са толкова студени...

Това е засега от мен, хиляди целувки на тези които не споменах, но времето все не стига. Сега ще ходя да се пробвам да готвя за първи път еленско месо. Лека вечер и доскоро!

# 159

аааа, това не е Херката, тя е фотаджийката  Wink

# 160
  • Стара Загора

аааа, това не е Херката, тя е фотаджийката  Wink
Точно се опулих Mr. Green Аз само снимах....моята сватба беше преди повече от 5 години.

# 161
  • там където мога да си закача хамака
Върнах се - зеленчука е ок - ама аз не съм. Акушерката ми се накара, че много съм наддала - аз пък таман се радвах, че вече нямам този зверски апетит и мога да се контролирам. Кръвното ми е малко ниско според нея, но това си ми е нормалното кръвно. Мери ми корема, хванахме тоновете - 146, а трябвало да са 142 удара в минута - абе няма угодия  Close.
После докито направи оглед за БХС - пак го изкарваше по-голямо та се чуди какво да ми пише - накрая писа че съм в 16 седмица и 0 дни. Имам си снимка - вече не прилича толкова на зеленчук и продължава според докито категорично да е момче.
После ми точиха кръв - спукаха ми вената - не ми се е случвало много отдавна - ще го преживея.
Сега чакаме резултатите - не по-рано от 10 дни, най-късно ще ги знам на следващия преглед, който ще е 4Д ФМ на 23.10.
Рапорт даден.
Отивам сега да се депресирам.

Yoskrek  Hug Hug Hug без паника - важното е да знаеш къде ти е хавлиената кърпа и да слушаш вече миналите по тоя път - решение винаги има.

Vanhorne малко остана - дръж се  spoko- аз като знам на мен колко ми е тежко хем съм в началото - въртя се по цяла нощ и ни наляво ни надясно - ужас - като шило.

# 162
Хера - невероятни снимки  Peace Peace Peace
Фотографията си остана моята несбъдната мечта, но съм си обещала един ден като се пенсионирам - ще и се отдам изцяло, вече сме оборудвани и с прекрасна техника.

# 163
Върнах се - зеленчука е ок - ама аз не съм. Акушерката ми се накара, че много съм наддала - аз пък таман се радвах, че вече нямам този зверски апетит и мога да се контролирам. Кръвното ми е малко ниско според нея, но това си ми е нормалното кръвно. Мери ми корема, хванахме тоновете - 146, а трябвало да са 142 удара в минута - абе няма угодия  Close.
После докито направи оглед за БХС - пак го изкарваше по-голямо та се чуди какво да ми пише - накрая писа че съм в 16 седмица и 0 дни. Имам си снимка - вече не прилича толкова на зеленчук и продължава според докито категорично да е момче.
После ми точиха кръв - спукаха ми вената - не ми се е случвало много отдавна - ще го преживея.
Сега чакаме резултатите - не по-рано от 10 дни, най-късно ще ги знам на следващия преглед, който ще е 4Д ФМ на 23.10.
Рапорт даден.
Отивам сега да се депресирам.

Yoskrek  Hug Hug Hug без паника - важното е да знаеш къде ти е хавлиената кърпа и да слушаш вече миналите по тоя път - решение винаги има.

Vanhorne малко остана - дръж се  spoko- аз като знам на мен колко ми е тежко хем съм в началото - въртя се по цяла нощ и ни наляво ни надясно - ужас - като шило.

Чакай бе, Поли, кога успя да проимаш апетит, че и да наддадеш? Имам чувството, че до вчера разказваше за дружбата си с тоалетната чиния. Rolling Eyes

Що ли си мисля, че тоновете май трябва да са в някакви граници и че тези 146 идеално се вписват в тях? newsm78 А бременните по принцип май имат ниско кръвно, а ако и изобщо си с такова, значи си ок.

Ох, оня ден мъж ми ми се смя, че съм се изказвала като най-големия спец по бременност и майчинство... я да взема да си замълча... ooooh!

Стискам палци за резултатите. Praynig
Вената ще я преживееш, няма как. Hug

Горе нослето, всичко ще е наред. Simple Smile

Хера
, снимките са страхотни, а Илчето май здравата те стресна. hahaha

Последна редакция: пн, 05 окт 2009, 20:39 от caritas

# 164
Yoskrek, Hug Уверена съм, че ще се сбъдне желанието ти за детенце, не се плаши толкова от инвитрото, като човек, който е минал през това ти казвам, че не е толкова страшно като процедура и дано имате успех като при мен от първия опит. За доктора ти - нямам думи, такива неща се обясняват, а не се казват така по телефона, без да е разяснено. Защо ли ми звучи познато, да не е Генов от "Тина киркова". Ако е така, аз спрямо него съм с "особено мнение" и ти препоръчвам горещо консултация и с друг лекар.
ИЯР предполагам, че означава изчерпан яйчников резерв, но със сигурна, че едва ли е така, пък и дори и да има съмнения за това, със сигурност сега медицината предлага много варианти.
Хъни-Бъни, за БХС скрининг със сигурност не е необходимо да е на гладно, така че спокойно си ходи както ти е удобно.
Паполино, стискаме палци за резултатите.  Hug А ниското кръвно при всички случаи при бременност е по-често срещано и безобидно от високото, така че си почивай повече.
Хера, снимките са страхотни.  bouquet
vanhorne , виждам по лентичката, че малко ти остава. Наистина накрая е много тежко, на мен ми помагаше легнала на дясната страна с куп възглавници. При всички случаи на една страна е по-добре.

Общи условия

Активация на акаунт