Asi / Гордата Аси - 5-та тема

• 35 268
  • 737
  •   1
Отговори
# 375
Ич не се и надявай,ний сме го наобиколили като питбули си го вардим! smile3516

# 376

Аз съм готова и радикални мерки да взема, така че внимавайте!!!!!!!!! Naughty

# 377

Искам само да кажа,че аз не съм алчна и не лъмтя за много ,достатъчен ще ми е и един от онези погледи и ви го давам ,а и нека спечели най -добрия WinkSimple SmileSimple Smile

# 378
Тази вечер надминахте себе си  bouquetКак се заспива сега бе девойки.Тинче с удоволствие ще прочета нещо написано от теб.

# 379

Искам само да кажа,че аз не съм алчна и не лъмтя за много ,достатъчен ще ми е и един от онези погледи и ви го давам ,а и нека спечели най -добрия WinkSimple SmileSimple Smile
Обичам днес повечето пишещи тук. Тази вечер ще спя спокойно! Heart Eyes

# 380

А и момичека ,незабравяйте,че колкото по -засиле ни сте ,може да се препънете,не ,че ви го пожелавам   Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 381
# 382
Деска недей така де, вместо да ни пожелаеш успех, ти мислиш най- лошото. А и да се препъна ще се отупан и ще стана - напред до заветната цел  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 383
# 384

Тези снимки са ми достатъчни за да ви кажа лека нощ и утре на всички уникален ден ,пълен с много настроение и усмивки ,а седмицата ви да бъде пълна с незабравими моменти ....Лека вечер мили дами!!!

# 385
Деска недей така де, вместо да ни пожелаеш успех, ти мислиш най- лошото. А и да се препъна ще се отупан и ще стана - напред до заветната цел  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Ами аз не го пожелавам на никои ,нали казах,ама не се засилвайте толкова много ,не че няма да се изправите ...сладурки

# 386
  • София
Деси, ако ходиш много бавно, животеца ще профучи около теб без да забележиш, та по-добре да си припкаме по-бързичко, така имаме шанса да се порадваме на повече неща, а всеки пада, дали ще ходиш бавно или бързо - спънеш ли се - падаш, но аз съм силен оптимист и за това ще ти кажа,

че по-надолу от земята няма как да паднеш  Hug Peace

# 387
Тази пък Нериман как ме изнерви в петък не е истина #Cussing out Какво се е разревала против Керим и Дефне..  #2gunfire #2gunfire #2gunfire хахаха просто не знае какво я чака..   smile3533 smile3533 smile3532 smile3532 smile3532  Иде ми да я ...  bambam bambam bambam bambam fight fight ritnik smile3513
Сухейля и тя  #Cussing out #Cussing out  smile3515 smile3516 smile3511 smile3513 smile3512 Какво само прави физиономии .. Добре и го рекна Демир ..  smile3521 smile3533 А сестра му Мелек .. много ми е флегматична и като знам ББ развитието по-натам как провали всичко направо :  fight ritnik .. Аслан добре ги подрежда ЕВАЛА хахах  smile3503 А дядката ме кефи максимално хахаха   newsm20 newsm74 smile3501 smile3508 Малко дълъг ми стана поста.. Сори Sad   bouquet

Последна редакция: нд, 04 окт 2009, 22:28 от tera_101

# 388
Тинче успях да прочета творбата ти,идеята ти е уникална,дано след като успееш да го довършиш някой се навие да го възпроизведе във сериал,сигурна съм че ще е много успешен,а ти си всестранно развита личност,радвам се че има хора като теб  bouquet  bouquet  bouquet Hug Hug HugА и си упражних математиката с годините WinkМоля те като го довършиш пак да дадеш линк,че ми е много любопитно кой ще развали проклятието и как Rolling Eyes

# 389

Общи условия

Активация на акаунт