Asi / Гордата Аси - 5-та тема

• 35 272
  • 737
  •   1
Отговори
# 360
Тинче моля ти се, аз още ставам! Пък и вече си имам едно на ум относно Мурад, така че ще позачакам за неговото и моето да бъде общо Joy Joy Joy Joy Joy

# 361
Давай Тинче, защо въобще питаш!!!!!!!!!!!!!!!

# 362
Е, вие вече сте майки, не се бутайте. Дайте шанс на неопитните още. smile3534 hahaha hahaha hahaha hahaha
И за второ се навивам! smile3503

Аз лично с удоволствие бих чела твой неща. smile3529Мисля че,ако пуснеш линк ще е най-добре.Който иска ще чете,който не иска няма да отваря линка! Peace

# 363
 Вижте Демирчо как ми се моли да се срещна с него,ама и аз щот съм горда като Аси,та не се давам лесно  hahaha Joy hahaha Joy Joy Mr. Green Heart Eyes

# 364
Вижте Демирчо как ми се моли да се срещна с него,ама и аз щот съм горда като Аси,та не се давам лесно  hahaha Joy hahaha Joy Joy Mr. Green Heart Eyes

Щом се правиш на недостъпна - давай го, аз нито се правя, нито ще го върна! smile3508
И без това повечето сме максималистки, колкото повече се откажат, толкова повече ще има за нас!!!!!!

# 365
  • София
                         ЕХ, ЧЕ СА КРАСИВИ  

# 366
 Вижте Демирчо как ми се моли да се срещна с него,ама и аз щот съм горда като Аси,та не се давам лесно  hahaha Joy hahaha Joy Joy Mr. Green Heart Eyes

Нямам намерение това ,което ще кажа да обиди някои ,но искам само да кажа,че гордостта е разрушителна ,винаги и във всички аспекти ,с нея до никъде не се стига ,а и филма е резултат от всичко ,което казвам досега....Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 367
  • София
ха така Дафи, и горди трябва да има като теб, та да можем ние да се възползваме  smile3508

ти давай в същия дух, а аз ще си потъпквам гордостта с него в полето smile3521 Mr. Green

# 368
  • София
Добре, момичета! Много се радвам, че се навихте! Heart Eyes Heart Eyes

Ето линка: http://tr-seriali.com/forum/index.php/topic,194.0.html
Много ще се радвам на вашите мнения! По една голяма цуфка за всички ви:   love001

# 369
Е Иве, недей така игуистично върно го след като се възползваш от него hahaha Joy
Тинче, с удоволствие бих прочела творбите ти  bouquet
А то красивото си е красиво Peace Crazy

# 370
Е Иве, недей така игуистично върно го след като се възползваш от него hahaha Joy

Сори изгоря, кой ял-ял, кака се ожени. Незнам дали някой ще си даде реда Joy Joy Joy Joy

# 371
  • Learn to fly. Fly away.
Загубих се тоя път в темата. Толкова много снимки !!!!

Да ви пусна и аз една и да лягам, че ме чака тежък ден утре

Лека нощ

# 372
# 373

Сори изгоря, кой ял-ял, кака се ожени. Незнам дали някой ще си даде реда Joy Joy Joy Joy

Аз да ви кажа нямам ред ,накрая да не се окаже ,че ще ви изпреваря Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 374
  • София
въх таз Туба много красива беееее  newsm09 newsm09 newsm09

малееее колко пъте се е редило това момиче, Господ като раздавал красотата .....

не че Мурат е пропускал ред на опашката де  hahaha hahaha hahaha

Деси не може да се оакаже така със сигурност -  не знаеш кви хиени сме  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт