Asi / Гордата Аси - 5-та тема

• 35 312
  • 737
  •   1
Отговори
# 345

Засмяно момчето!

# 346
Ох получавам силен сърцетуп, спрете че ще падна от стола..... Embarassed

Добре, че мустака е само 2-3 серии, успокоих се  Whistling

Тук са много сладки и усмихнати

# 347
  • София
Да спра?! Yok! Mr. Green

- две любими неща - Истанбул и Мурат. newsm51

# 348
  • София
                                АСИ И ДЕМИР ВИ ПОЗДРАВЯВАТ                txtloves newsm51 txtloves newsm51 txtloves

# 349
и от мен

# 350
# 351
Ох,да и имам таткото. Flutter Flutter Flutter

# 352
Аз искам да съм майката на детето му Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Последна редакция: нд, 04 окт 2009, 21:30 от iva81

# 353
# 354
  • София
Е, вие вече сте майки, не се бутайте. Дайте шанс на неопитните още. smile3534 hahaha hahaha hahaha hahaha

# 355
  • София

newsm51  ЗА ЛЕКА НОЩ И СЛАДКИ СЪНИЩА  newsm51

# 356
Здравейте, отне ми доста време да ви изчета и да изгледам клипчетата,но успях накрая HugНевероятни снимки и клипчета благодаря на всички ви за удоволствието да им се насладим  bouquet  bouquet  bouquet Тинче   bouquetтази на Мурат с букета червени рози е невероятна,сигурно към нас се е запътил с тях Mr. Green Joy hahaha Heart EyesХаресах си един от аватарите,който сте пуснали и ще  го ползвам ако няма проблеми Crazy Hug Радвам се че срещата ви е минала добре,дано следващия път да успея да се присъединя Rolling EyesЕто и от мен една снимка,да се отчета и аз Heart Eyes

# 357
  • София
Тинче в грешка си  Naughty
не сме майки, чакаме Муратчо, за да станем  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 358
  • София
Този замислен поглед!!! newsm51
Този букет, Дафи, е за нас, да. За всяка една от нас - по една розичка - да няма сърдити! Sunglasses

Момичета, аз много се чудех дали да си кажа, ама... Във форума "Кътче за турското кино" съм пуснала нещо като разказ, който е все още на седма глава - демек, съвсем в началото си. Тези мами, които имат регистрации и там, вече са го видели - някои дори са го прочели. Примерно, Indira, която виждам и тук, е редовен читател, който дори дава свои предложения (за което съм поласкана). Heart Eyes Та... не знам, ако има заинтересовани да четат нещо мое (не само да се хваля: "Имам стихосбирка!", "Пиша откакто се помня!", etc. hahaha )... Мисълта ми е - мога линк да дам, или да copy-paste-вам глава по глава тук. Embarassed В смисъл, просто си казвам мъката, понеже искам мнения по произведенията си - колкото повече, толкова (повече Laughing, казва Мечо Пух) по-добре. Слушам изявленията ви?! Embarassed Embarassed Embarassed

# 359

Общи условия

Активация на акаунт