Asi / Гордата Аси - 5-та тема

• 35 318
  • 737
  •   1
Отговори
# 330
Този човек е радост за очите и сърцата ни! Приятна вечер на всички и да го сънувате Wink

# 331
само да попитам първата целувка на Аси и Демир минала ли е?защото открих това и то е в 15-ти епизод,сега е 25 ама то нали бг сериите не се връзват с истинските,пък може да съм изпуснала  ooooh! ooooh!

# 332
Е изгледахме я,макар и поорязана. #2gunfire

# 333
  • София
Една подписарка:

Любимият ни полицай:

- оооооооооох... newsm51

# 334
Тая подписарка направо ме разтрепери! newsm03

# 335
  • София
Аз реших, че не може само вие да пускате снимки. Така или иначе имам пълно оборудване, тази вечер ще бъдете бомбандирани от мен. smile3508

Почвам, пригответе се!

# 336
 Close явно съм го изпуснала..къде ли съм гледала Tired
не не не определо не с мустак.. и пак така
и от мен подписче

намерих толкова хубави,че ми ще всичките да ги сложа

# 337
Сега на един дъх успях да изгледам всички клипчета на Тинчето с любимите й моменти, страхотни са, само си оставам с мечтите да изживея нещо толкова изпепеляващо.......

Само че периода в който Демир е с мустаци нещо не го аресвам, много го загрозяват, не харесвам мъже с мустаци, дано не е много дълъг този период.... Sad

# 338
Тинче вие с Краси май сте решили да ни побъркате тази вечер.Как се спи след такива снимки.А и клипчетата-на едното плача на друго гледам влюбено.Направо съм изперкала.За всички вас момичета Hug  bouquet

# 339
  • София
споко с мустаци е само 2 или 3 серии не помня точно Mr. Green

и с мустак ще го взема, но първо ще го бръсна после ще търсим слама, че много страстоубиващо ми действа мустака му  hahaha hahaha hahaha

а онзи поглед Тинче в огледалото си е МОЙ и не го давам за нищо на света  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms
така ако някой ме гледа ще искам и 100 години да живея  Joy Joy Joy

# 340
С мустак направо си е как да кажа - сърцеразбивач Joy Joy Joy Joy, той не че иначе не е, но така просто къса дрехи....
А за другите снимки какво да кажа, Тинчето е решила да ни разкаже играта.
Тинче, успя!!!!!!!!!!!1111 Peace

# 341
  • София
Концентрация! Нова доза Мурат!

# 342
А така Тинче  Party не спирай...... Hug   bouquet

с мустаци и аз не го харесвам  Stop добре че е само за 2-3 серии  Whistling

# 343
  • София
Добър вечер на всички Hug  bouquet
Благодаря за хубавите клипчета и многото снимки , които публикувате Hug  bouquet  bouquet  bouquet
В очакване на утрешния епизод оставам с най-добри пожелания към всички съфорумки  newsm51 smile3525 newsm51

# 344
  • София
Тази страница май ще е тежка за всички ни... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт