Asi / Гордата Аси - 5-та тема

• 35 319
  • 737
  •   1
Отговори
# 315
Ясемин, клипчетата са страхотни!
Аз за втория нямам сърце да го гледам. Дори и серията отгоре-отгоре съм я гледала. ББ нито мога да издържа на толкова мъка, нито на толкова любов. Тези сълзи изпълнени с толкова болка и не изказани думи. Всичките тези чувства сляти в едно и прехвърлени в стичащите се сълзите, по лицата и на двамата. НЯмам сили просто!!!!

# 316
  • София
леееелее пък после аз съм била развратна  ooooh! ooooh! ooooh!
вие разведохте момчето за едното чудо, без да се замисляте колко гадно нещо е развода....

значи вие сте развратни, аз искам само да го ползвам момчето - без да го развеждам  hahaha hahaha hahaha

# 317
Ясмин  newsm51 Страхотни са!

# 318
  • София
Абе, Гале, аз чак сега видях какво ми е странно при теб - нов аватар и нов подпис! Mr. Green Ха, честити да са ти! Heart Eyes Погледът на Мурат в аватара... txtloves

# 319
Тинче,аватара ми е вече на седмица,а подписчето ми е пресничко. newsm53

# 320
  • София
Тинче,аватара ми е вече на седмица,а подписчето ми е пресничко. newsm53
Еми, аз толкова и гледам. smile3505 Блейка съм си. Confused Нищо, пу - да не са ти уруки! smile3503
Поздрав:

Последна редакция: нд, 04 окт 2009, 16:52 от t1n43t0

# 321
Вземам си поздрава с мен и бегам за малко.Като му се налюбувам ще се върна за още! smile3508
Мерси сладка Тинче! newsm76

# 322
След последният клип на Тинчето, нищо друго не ми трябва!
Гледам го за сетен път и искам да си остана така - гледайки го. Бих написала толкова неща, но ще почакам до БГ серията.

Тинче   bouquet

# 323
  • София
Е, Ивче, недей така - изцървих са! smile3525 Момичета, днес съм много любвеобилна - по едно цвеКе от мен -   bouquet Дотолкова ми е добро настроението, че ще спретна една салатка за дядо. Rolling Eyes hahaha

# 324
Тинче, ти заслужаваш много повече  bouquet
Днес изгледах всички клипчета - любими моменти. Като виждам колко труд си хвърлила. Превеждаш по- добре от професионалист. Комплиментите дори са малко.
И не се изчервявай Hug

# 325
  • София
Съвсем за мъничко влизам за да благодаря на Тинчето за новото клипче. Разбрах че е било чудесно в събота на НДК. Мога да съжалявам само,, но пък и ние добре изкарахме рождения ден на майка ми.
Уф побъркала съм се жена на години да му се не види се за тия устни и тия очи си мисля. Явно ми липсва този огнен поглед, ама след 27 години брак май остана само пепелта.....
Както и да е нали се пее в една песен "Остаряхме вече, побеляхме вече, а мерака си остава!"
Чао до утре!

# 326
Връщам се за още. Embarassed
Айде стига съм чакала на готово,я нещо хубаво и от мен.

Тинче, вервай тия от Нова трябва да те викат на хонорар. newsm51

# 327

Последна редакция: нд, 04 окт 2009, 19:11 от krasi

# 328
Краси само така. Нарочно го правиш, та да не може да се спи после. Искаш да ни изпотръшкаш, за да остане Демирчо само за тебе?! Но не си точи зъбките - вече сме гърмяни пушки, така че освен да ни радваш, на друго се не надявай  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 329
Какво ти тръшкане,то можеш ли да уплашиш кучето с кокал? newsm78 hahaha

Общи условия

Активация на акаунт