Asi / Гордата Аси - 5-та тема

• 35 249
  • 737
  •   1
Отговори
# 405
  • София
деси, виж кво, недей да спамиш темата повече, ако имаш нещо да ми казваш на лични ще те изслушам с голямо удоволствие, а с още по-голямо ще ти отговоря...

нито ме познаваш за да ми правиш такива детайлни анализи, нито имаш право на това......
това аз колко успявам и не успявам не можеш да знаеш, не знаеш как живея, защо живея и така нататък, така че ще те помоля, когато искаш да се изявяваш като психолог - то  прави анализ на  някой с твоя акъл...
Правилно си написала че не си ти човека който ще ми пожелава каквото и да, задръж си пожеланията

а относно гордостта - не те оставя тя, а ти нея, малко си объркала понятията - това я право на избор на всеки един от нас
аз не съм имала проблем с друг от този форум и не само от този, с изключение на теб - помисли върху това, явно не съм аз тази която нещо не е разбрала,
а такива като теб ампутирали чувството си за хумор, не мисля че могат да виреят сред толкова духовити хора каквито са в този форум...
така от тук нататък каквото имаш да ми казваш го направи на лични, за да не досаждаме на останалите съфорумки.....
отстъпи - бъди по-умна аз нямам нищо против
за акъл и образование ще говорим когато почнеш да пишеш без елементарни грешки, грешки които са допуснати от незнание а не от грешка при натискането на копчетата по клавиатурата....

Последна редакция: нд, 04 окт 2009, 23:23 от Морганчето

# 406
  • София
Не, за gif-ове с цели моменти - окей. Ама по тая логика и моите клипчета - adios! Rolling Eyes Тоест, и тях на ББ да пускам? Не, това, като се замисля, е добра идея. Rolling Eyes А, впрочем, снимките, които пускаме с Мурат/Демир, няма да бъдат спряни, нали? Тъй като то там развитие на сюжета няма - само две дълбоки очи натурален шоколад. Wink За цялостни моменти съм съгласна да не се пускат. Peace

няма проблем за клипчетата, нали всеки път пишеш че има моменти които не са излъчвани, който иска да ги гледа, който не - не  Hug
и снимките на Демир или Мурат - ама тези гифчета със цели сцени не са много уместни Hug Peace

# 407
  • София
Тогава се съгласих с всички крайници с вас! Sunglasses Морганче, само не се ядосвай - който ти вдигна кръвното, той да си бере ядовете - не си заслужава! Усмиииииивка! Flutter Hug

Аз ви казвам лека нощ, че утре училище ме чака! Обичам ви! newsm51 newsm51 newsm51

# 408
Един по- железен от мен!!!!!!!!!!!!

# 409
  • София
  bouquet
лека и на теб Тинче, ние сме тук няма да избягаме, гледай си училището  smile3525

# 410
  • София

хмм как сладко си мечтае за нас а Иве  newsm47

# 411

Да ти кажа и да не е искал до сега, време му е да почне да иска, че нещо губя търпение и ще го награбвам иска-неиска Joy Joy Joy Joy

# 412
  • София

Да ти кажа и да не е искал до сега, време му е да почне да иска, че нещо губя търпение и ще го награбвам иска-неиска Joy Joy Joy Joy

лелиии това си е заплаха, както си и мома сега.........

с квото можем ще помагаме

то като се искат младите - да се взимат, аз не съм като Нериман няма да ви преча, но трябва да отпуснеш една обиколка  tooth tooth tooth
да видя как са купите сено из Антакия newsm62

# 413
И две ти отпускам, само моля те читав да ми го върнеш smile3521

# 414
ТИНЧЕ , МИЛА СТРАХОТНО СЕ СПРАВЯШ  , ПРОЧЕТОХ ВСИЧКО ДО МОМЕНТА И ЧАКАМ С НЕТЪРПЕНИЕ  ОЩЕ  И ХУБАВОТО  Е ТОВА , ЧЕ ВИЗУАЛНО СИ ПРЕДСТАВЯМ НАШИТЕ  ЛЮБИМИ ГЛАВНИ ГЕРОИ   newsm10 newsm51 smile3501

# 415
  • София
И две ти отпускам, само моля те читав да ми го върнеш smile3521

най много  малко недоспал и с някоя друга клечка сено в косата - ама тя ще е за разкош по скоро hahaha hahaha hahaha
иначе всичко ще си е на мястото, надявам се не е от сапун- няма да се изтърка  Mr. Green

# 416
Хайде една за последно Peace

Хубава вечер и успешна седмица на всички!!!!!

# 417

Я па тея пак се размечтаха без мен. Crossing Arms
Ама ей го на тука само мен си чака,ей сега престигам...потърпи

# 418
  • София
Гале душко, Ива ми го отпуска за две обиколи, а аз ще ти го отпусна на теб, не се сърди,
цял целеничък ще го върна аз писах - обещах.... Hug Mr. Green

# 419
Ще го взема и след две и след три обиколки,ама дали ще го върна?Не обещавам. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт