Asi / Гордата Аси - 5-та тема

• 35 239
  • 737
  •   1
Отговори
# 420
Гледам дебата "Как да разделим Мурат по равно" продължава  Joy
Понеже 22.00 часа мина, имам едно предложение, но слагам червена точка, че тук има и малки деца  18+ http://www.vbox7.com/play:50932ffb

# 421
Гледам дебата "Как да разделим Мурат по равно" продължава  Joy
Понеже 22.00 часа мина, имам едно предложение, но слагам червена точка, че тук има и малки деца  18+ http://www.vbox7.com/play:50932ffb

Е,направо се разсмях със глас. newsm62

# 422
Прочете и седемте глави? Shocked Наистина? Така бързо? Shocked УОУ!
Дафи, ти си страхотна! Много ти благодаря - не само за хубавото мнение, ами затова, че се нави да дадеш такова. И че се нави да прочетеш глупостите на едно 17-годишно дете. Аз през уикендите само пиша, така че 8-ма глава към 11.10., тъй като в събота имам изпит по френски. И още веднъж: Çok teşekkür ederim! newsm51
Тинче как глупости Shocked,ти си написала нещо така увличащо и трогателно,че не само го изчетох с удоволствие,но и ще очаквам с нетърпение продължението,когато имаш възможност,радвам се че те "познавам" и имам възможност да се насляждавам на творенията ти,няма защо да ми благодариш направих го с радост,а поздравленията са съвсем искренни,възхишавам се на таланта ти  bouquet Hug Crazy

# 423
Йе не ще го разделим този Демир и това си е Mr. Greenосвен да се редуваме  Heart Eyes,а ако е по азбучен ред аз съм преди Ивето нищо че тя ред не дава Mr. Green  Joy,а аз бая отдавна съм се наредила на опашката и си чакам търпеливо  Heart Eyes Деси много си права за гордостта,че доста често пречи,но нали любовта е тази която побеждава и гордостта Wink,това е и в същността на филма,който всички следим с такъв интерес,а и Демирчо харесва горди жени,който не прекланят глава дори пред него Crazy Съжалявам,че шегата ми стана повод за такъв ненужен според мен спор Rolling Eyes,и не ставаше въпрос по принцип,а в контекста на филма,където гордостта е разгледана в различен аспект  Rolling Eyes

# 424
Добро утро момичета

# 425
Добро утро иот мен! Hug Спретнах ви малка закуска след като моето диваче ме събуди в 5.30ч

- да ви е сладко

Тинче, снощи на един дъх прочетох и седемте глави. СТРАХОТНО Е newsm20 С нетърпение ще чакам и продължението

Лек ден и успешна седмица на всички Hug

# 426
Вие като сте сготвили няма и аз да се хабя я!!!!!!!!!!!!!!
Хайде да ни е хубава и успешна седмицата

Кафето е от мен

поднесено с много

и един

# 427

Вместо добро утро и успешна седмица Heart Eyes

# 428
Иве, то от сутринта без него за къде сме  Hug

Тинче и аз чакам следващата глава, снощи за нула време опатках всички глави. Става доста интересно  Hug  bouquet

# 429
Добро утро момичета!Снощи бая сено сте овършали Joyневероятни сте  bouquetМного ви се радвам като ви чета-имам чувството че ви познавам от много време.А ако закъсате за сено -разчитайте на мен,живея на село и ще пообиколя нивите LaughingУспешна седмица на всички.

# 430
  • София
добро утро и от мен, да раздам и аз по едно кафенце

айде лека и безаварийна седмица на всички......

Дафи с азбучния ред си се объркала  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

аз съм Веси  Flutter Flutter Flutter

та ще съм от първите, пък в каква кондиция ще го оставя не отговарям  hahaha hahaha hahaha

# 431
Привет bye
... да ви е сладко   food010 и да ви е   Nature Sunny деня

Страшно сте продуктивни и е трудно за човек, който по-рядко влиза във форума да ви настигне yes

# 432
  • София
ох да ви черпя по едно от любимото ми сладко с кафенцето
Pişmaniye

# 433
  • при най-добрия мъж...
Здрасти,мацки!
Гледам големи опашки,списъци,предварителни заявки и резервации сте направили.
Мен не ме пишете в този списък,аз заминавам скоро за Стамбула,града голяма.Там ще ударя една здрава българска атака на Мурадовата крепост пък да видим кой ще е първи. Laughing

Като оставим шегата на страна,много се радвам,че ви се осъществи срещата,нищо,че сте били само две.Ако има запалени мацки от Варна и аз съм навита за срещичка.
Иве,много ти се кефя за хорцата.Моята професия е свързана с народната музика,знаех си,че сме виртуални близнаци Hug

Лека,топла и тъмноока седмица ви пожелавам!!!

Мда,ще си разкарам подписа,за да не дразня момичетата,които не искат да знаят какво ще се случва занапред.Не се бях замислила за това.Искренно се извинявам!

# 434
  • София
Индира, в теб ни е надеждата да ни отсрамиш в Станбула   bouquet  bouquet  bouquet

нападай, тъкмо после ще се усети какви хубави хора сме българите и току виж се наредил за българско тескере  hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт