НОЕМВРИйкска мама с гордост си разхожда пупата голяма - 43

• 22 598
  • 729
  •   1
Отговори
# 660
 нещо не се справих с картичката за бебчетата на Яничка,така че да пробвам пак!
https://www.bg-mamma.com/assets/vessur/img/not_found.png

# 661
  • София
здравейте,
току що се прибирам и ми звънна xelita, и ме помоли да напиша новината за yani4ka, защото нито тя нито wassilena, имали възможност да съобщят,но видях 4е самата yani4ka  е писала!

е, хайде yani4ka, да са ти честити, живи и здрави дечицата!
скоро да се възстановите и да си се прибирате!

целувки

# 662
последен опит

# 663
Честити рожби, Diviana и Yani4ka83! Да бъдат здрави и щастливи, а майките скоро да се възстановяват!
Днес бях на консултация, взех си болничния и вече със сигурност знам, че ще раждам със секцио. Бебето по размери на глава отговаря на 36-та седмица, по дължина на бедрото на 37, но иначе било слабичко, каза лекарката  Laughing
От следващия петък всяка седмица ще ходя на запис на тоновете, днес имаше страшен наплив на бременни точно за това и чаках един час, въпреки че бях със запазен час. Поне си дочетох книгата в чакалнята.
Колко неща сте си накупилиии, аз все си мисля, че всичко имам, обаче като гледам вашите покупки, разни дребни неща ще трябва да пазарувам, пък те не са никак малко май.

# 664

Яничка няма да допълвам нищо от текста на картичката защото много се вълнувам... Hug

Радвам се че всичко при вас е добре и че бебчовците са със завидни килограми за близнаци   bouquet

Бързо излизане от болницата и много много да те слушкат  Simple Smile Hug

Радост до 5 ноември има още време ... гледай да си спокойна всичко ще е наред  Praynig Peace

# 665
Яничка, честито мила, много радости да ви носят бебенцата.

Момичета благодаря за отговорите, много ме успокоихе - друго си е някои в същото положение да каже нещо  - знам, че ме разбирате. Благодаря ви. Hug

# 666
Хехеххее... виждате ли какъв бебевалеж настана като ме изтипосахте на първа страничкаааа!!!  Mr. Green

Яничка, да са ти честити двете бебчета!!! Да са живи и здрави и много да папкат и да те слушкат! Бързо и леко възстановяване!    bouquet

Комикс, много се радвам, че се отбиваш! Продължавам да стискам палци на малката Бо, скоро да се прибере вкъщи!

# 667

steysi i mamaAJ мерси ,че ми помогнахте за картичките!Какво щях да правя без такива умници!

# 668
Яничка, честито мила, много радости да ви носят бебенцата.  bouquet Two Hearts smile3525  Party Time

# 669
Яничка,Честити дечица!Да са ти живи и здрави,да ти носят много радост и щастие на цялото ти семейство! Hug

# 670
Яничка - Честити бебоци - много големички са се родили, как си ги носила в коремчето не  те питам направо. Радвам се че сте добре.

# 671
 ЧЕСТИТО НА МАМА ЯНИЧКА!!!! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ МАЛКИТЕ СЛЪНЧИЦА!!!  

# 672
Честити бебчета на Diviana и Yani4ka83! Да са ви живи и здрави и много да ви радват, а на вас - бързо възстановяване!
Радост, щом се налага полежи малко в болницата да може бебка да порастне още малко. Сигурно си се претоварила с тези ремонти. Стискам палци всичко да е наред!

# 673
ЯНИЧКА - Честити ти рожбички!!! Да са здрави и щастливи, да растат и да ви радват!

Радост - Стискай още малко! На финала сме! Прегръщам те и ти изпращам мнооого положителна енергия!!!

Леле, как се вълнувам!!!! Страхотни новини!

# 674
Страхотни новини newsm44
 Честито на мама Яничка, да са й живи и здрави бебенцата, чудесни размери наистина, да се чудиш как и къде ги е носила, като е такава слабичка и фина Rolling Eyes
 Радост, не остана newsm10
 Десита, за другата темичка пак да си на първа страничка за късмет smile3508
 Аз днес се разминах с пазаренето на бебчо, нашия татко отиде да гледа мача с Кипър, ама ссигурно ще е вкиснат, като се върне, че ни ступаха набързо с 4:1 Mr. Green е, какво да направим Confused Утре ще ни спукат от бъзици...
 Добре поне, че завчера наши приятели ми донесаха комплект кошарка с матраче, завивки и обиколници, кошарката била последна в магазина от този вид и избързали да я вземат, преди да свърши. Много съм щастлива, че поне първи придобивки вече имаме, ако наваксам с другите неща през седмицата, ще кача снимчици Wink

Общи условия

Активация на акаунт