детска млечна кухня

• 18 291
  • 35
  •   1
Отговори
здравейте мили мами, имам момченце на 9 месеца.Ядохме частна кухня до преди 2 дни и сега успяхме да се вмъкнем в държавна или каквато е там кухнята за 22лв.Незнам дали просто на такава сме случили или просто навсякъде е такава  Sick супата е една водниста с 2 картофчета на нищо неприличаща а ястието ни супа ни манджа кремчетата сигурно не са и мечтали за млекце Simple Smile дали това е редно да дават на нашите деца да вярно е че плащаме 22лв само но нали държавата ни иска деца а забравих да ви кажа че ние тепърва ноември ще разберем дали ще получаваме храна там където сме подали молбата защото още тогава една лелка каза че нямаме големи шансове че сме били 400 сега взимаме от друг район който е далече от нас и мъжът ми ходи с колата всеки ден добре че професиятя му е на пътя и има възможност да го прави частната ни излизаше 100 лв но малчо си изяждаше почти винаги всичко а сега му се мръщи и си дояжда от нашето ядене Simple Smile

# 1
С държавната така са нещата, има и доволни има и недоволни. Аз съм от недоволните именно поради тази причина че не разбирам какво има вътре в това бурканче,и затова не сме на нея.Ние също сме на частна, но понеже не е всеки ден и аз му готвя се оправяме.

А тези 22 лв за месеца ли са?/или за седмица/ newsm78

# 2
 С риск да прозвуча грубо ... защо мрънкате? Да не би, ви мързи да му готвите на детенце? Защото от 4 месеца това правя, защото за да запиша кухня ми трябва време, за да отида от квартала до центъра на града. Като не ви харесва, не ползвате - толкова е лесно. Деца не се гледат с детска кухня и детски надбавки.

# 3
  • Пловдив
Мен не ме мързи да готвя, обаче не мога да измисля такова разнообразно меню както е в кухните.

# 4
22 лв на месец
klarisss,не ме мързи да му готвя но сме си само двамката по цял ден кога да га изведа навън защото като готвя ми отива преди обеда а тогава той е свикнал да е навън а и от финансова гледна точка по добре ми е на частната кухня сготвено до вратата го носят и най важното разнообразно

# 5
аз също немога да му предоставя това разнобразие пилешко телешко пуешко риба супички различни

# 6
  • София
Имам впечатление от 2 пловдивски кухни. Наистина, от преди 4-5 години са, но кат огледам, нещата не са се променили особено.
В една та кухня положението беше повече от зле. Писала съм и преди. Всеки ден-супа от моркови и фиде, само един ден беше с кус-кус за разкош. Второто-някаква кафеникава мътилка, която така и не разбрах от какво друго, освен от кайма се състои. Десерт-нишестен крем, който в различните дни се различаваше само по цвета.
Имах купони за една седмица, за повече не купих.
В друга пловдивска кухня положението беше чувствително по-добро, но не дотолкова, че да продължавам да вземам храна повече от седмица и от там.
Не че София е голяма работа или се опитвам да се правя на интересна, но софийската ни детска кухня беше в пъти по-добра от двете пловдивски. Храних Иво с ДК повече от две години и с някои малки изключения нямах никакви възражения по отношение на храната. Вкусна, разнообразна, по моя преценка-напълно подходяща за децата.
Така че, не навсякъде детските кухни са калпави. Случили сте на такава.

# 7
  • Пловдив
Виви , това което описваш ми  е познато. Аз също държа на качеството на храната , но трябва и да ми е удобна за взимане ,ако не е частна. За жалост отзивите за частните кухни в Пловдив също не са много добри.

# 8
Аз пък съм доволна от нашата детска кухня. Взимала съм храна за баткото от нея и той много си я харесваше.Сега предстои да запиша и малката Peace Относно готвенето,не ми е проблем и без това готвя всеки ден.Това,че ще я запиша на кухня не значи,че ще спра да й давам домашна храна  chef

# 9
Това,че ще я запиша на кухня не значи,че ще спра да й давам домашна храна  chef
Точно така  Peace
Особено лятото и пролетта, кухнята спестява време, което мога да прекарам с малкия навън. Не че не готвя вечерта, за да не си отнемам от времето с готвене през деня, когато му обръщам внимание, но....всеки сам си преценява какво, защо и как Simple Smile
Трябва ли всяка тема по въпроса за кухните да става За и Против ...
Ми по тая логика не давайте децата на ясли и детски градини, гледайте си ги....
и в училище не ги пускайте, сами ги подготвяйте  Laughing Извинете ме за отклонението но...

# 10
Не бих записала детето си на кухня.Предпочитам да приготвям сама храната.Понякога вярно, че ме домързява, но няма как.Когато нямам време предпочитам да купя нещо, но не и кухня.

# 11
  • Sofia
Аз ползвах 5 мес държавна кухня и съм доволна. Разнообразно, децата я харесват и я ядат. Вярно, че са редички манджите, но мойте примерно гъсто не ядат, давят се. Така че нас ни устройваше. Даже съжалявам, че не може още да взимам и да им го давам за вечеря. Но вече са на ясла и няма как.

# 12
аз също немога да му предоставя това разнобразие пилешко телешко пуешко риба супички различни
Много е съмнително,дали в действителност има от изброените меса Wink
Как ще разбереш?

# 13
  • София
mamma_mia,
да не искаш да кажеш, че не можеш да различиш пилешко, телешко, пуешко и риба ?

# 14
Аз съм от Велико Търново, тук кухнята за деца над девет месеца е по 1.60лв.на ден. Предлага се и храна за по-малки деца, но не съм гледала каква е и колко струва. Аз лично съм доволна от кухнята. Всяка седмица има  постно ядене, телешко, пилешко и риба. Последния ден е или пуешко, или свинско, рядко агнешко. Проблемът за мен е, че всички яденета са тип яхния, синът ми свикна с това и отказва да яде манджа, приготвена по друг начин. Аз не се справям особено успешно с готвенето и когато се налага да му приготвям храна вкъщи, ми е трудно от всякакви продукти да докарам яхния.

Общи условия

Активация на акаунт