детска млечна кухня

• 18 296
  • 35
  •   1
Отговори
# 30
.... Даваш и на детето една пластмасова купичка с лъжичка и то "помага", идеална игра, която е и полезна за изграждане на навици...

Оф, я го виж как помага моя ooooh!...спейки Laughing. Имам няколко подобни снимки и все с разни кухненски прибори в ръцете Laughing. Не ще да помага, и туй то Whistling.
Никого в нищо и аз не искам да убеждавам. Просто споделих за кухнята, която ние ползваме. Доволна съм, и това е Wink. За момента ме устройва идеално Peace.

# 31
Ако на моя за вечеря му сложа само една супа.................... не ми се мисли
Все пак гледам голям българин 210 см . Или супата трябва да е от цяло пиленце сготвено във ваната  Mr. Green Mr. Green

# 32
Ако на моя за вечеря му сложа само една супа.................... не ми се мисли
Все пак гледам голям българин 210 см . Или супата трябва да е от цяло пиленце сготвено във ваната  Mr. Green Mr. Green

Не четеш  Wink

Супите ги давах на обяд, но повечето майки ги предпочитат за вечеря, затова са обърнати ...

У нас също се яде стабилна вечеря. В линка са сменени местата на обяда и вечерята, защото майките в темата искаха вечерята да е лека.

# 33
Всеки да яде каквото иска Simple Smile
аз съм скарана с кухнята- не че не мога да готвя но има и по добри неща от това
(евала на майките кулинарки че в Кулинарния ми се взе акъла като четох)

Шросто готвенето не е за мен! докато е малкък имога да си го спестя ще го правя:)))

# 34
мами дали готвим или взимаме дк няма значение важното е да е добро за нашите дечица аз просто споделих че дк не ми изглежда особено добре и да добавя че риба и телешко не се предлага предимно пилешко и в редки случаи пуешко нищо че взимам дк аз готвя всеки ден така че мойто слънчице да може да похапва от нашета ядене защото го предпочита

# 35
Да,съгласна съм,че може да се съвместяват и ДК и домашната храна.Аз започнах да вземам на малкия от кухнята когато беше на около 11м.Той обаче ми е доста капризен за храната и предлагах и тези от ДК и от нашата храна.Пък каквото хареса.Аз така или иначе готвя безсолно,без подправки почти и без запръжки,та храната ставаше и за него.До 2г вземах ДК просто за да имам повече меню за предлагане Laughing
Иначе в нашата кухня готвеха и риба,телешко,пилешко и агнешко понякога.На ден е 1.50.Мисля,че е нормално.

Общи условия

Активация на акаунт