Къде във Варна- 6

• 65 286
  • 763
  •   1
Отговори
# 120
  • Deutschland/HE
От къде могада купя  хубави тиранти за малки момченца?

# 121
  • Варна
От къде могада купя  хубави тиранти за малки момченца?
М-на за колани срещу ЦКБ на Пискюлиев. Забравих как се казва обаче, до него има м-нче "Томи", а отгоре "Шик-Шик" (но май вече го закриха). Логото на м-на е бик, дано се сети по моите странни обяснения.

# 122
Пробвай в БигШоп-а, от там съм купувала такива. Мисля, че в Мадара мернах скоро, но не се загледах, че бях за друго там.

А къде е Мадара?

# 123
Пробвай в БигШоп-а, от там съм купувала такива. Мисля, че в Мадара мернах скоро, но не се загледах, че бях за друго там.

А къде е Мадара?
До техномаркет Simple Smile

# 124
Някой знае ли откъде мога да купя детски гумени ботуши? Обиколих целият град и навсякъде ме гледат изумено.
Има такива на Колев§Колев в магазина на Преслав,кудето е заедно с Габина.Имаше и във Пфое Мол,но незнам дали има още,не съм ходила отдавна.

# 125
  • Варна
Някой знае ли откъде мога да купя детски гумени ботуши? Обиколих целият град и навсякъде ме гледат изумено.
Има такива на Колев§Колев в магазина на Преслав,кудето е заедно с Габина.Имаше и във Пфое Мол,но незнам дали има още,не съм ходила отдавна.

На Колев и Колев вътре нямат никаква стелка, абсолятно голи. В мола в Хиполенд видях, че има някакви.Ако имате път към Бургасу в Техния Мол има немски магазин за обувки на втори етаж, всякакви марки на много ниски цени. От там взех на дъщеря ми гумени ботуши, като повечето модели бяха по 18-19 лв за разлика от тукашните, които са по 30лв. Разлика в моделите - няма.

# 126
Благодаря за отговорите. В Колев и Колев номерата започват от 22 и са ни големи. За съжаление нямам път скоро към Бургас.

# 127
  • Варна
Момичета, да сте виждали някъде сглобяем макет на човешко тяло? Изключвам рекламираното списание. Иска ми се да си е пълен комплект.

# 128
  • Варна
Изключвам рекламираното списание. Иска ми се да си е пълен комплект.
Той и този ще е пълен,но след 52 броя.,срещу 315 лв. за пълния комплект. hahaha hahaha hahaha

# 129
  • Варна
Мдаа именно за това го изключвам  Mr. Green

# 130
  • Варна
Виждала съм някакъв макет на чов. тяло в Хиполенд, но не съм се заглеждала подробно какъв е и дали е пълен.

# 131
  • Варна
И аз видях в Хиполенд, но не обърнах внимание на цената.

# 132
Някой да си е остъклявал скоро терасата? Къде мога да поръчам по евтина дограма(пвц/алуминиева)?

# 133
Здравейте!
Издирвам един телефон на фирма за пране на килими. Бях го взела от форума, но сега не мога да го намеря отново.
Единственото, което си спомням е, че не е автомивка, хората си имаха помещение в къщата - някъде из "Левски" или Цветния квартал беше и перат с Рейнбоу. И жената май се казваше Светла.
Ако този информация говори на някого нещо, ще помоля за координатите.
Ако не, моля за адрес и телефон на други фирми, от които сте доволни.

# 134
Здравейте!
Издирвам един телефон на фирма за пране на килими. Бях го взела от форума, но сега не мога да го намеря отново.
Единственото, което си спомням е, че не е автомивка, хората си имаха помещение в къщата - някъде из "Левски" или Цветния квартал беше и перат с Рейнбоу. И жената май се казваше Светла.
Ако този информация говори на някого нещо, ще помоля за координатите.
Ако не, моля за адрес и телефон на други фирми, от които сте доволни.
преди доста време виках едни момчета и бях много доволна. Ето и телефоните им
Ростислав Тодоров : 0898 646565
Наско Стояновски :0898433665, дом:052/ 342-363
идват по домовете

Общи условия

Активация на акаунт