Къде във Варна- 6

• 65 282
  • 763
  •   1
Отговори
# 255
wet'n wild
Някой знае ли къде мога да намеря палитри съсъ сенки на тази марка?

# 256
  • Варна
Хора, някой знае ли къде поправят чадъри, в центъра?

# 257
wet'n wild
Мисля че съм виждала в аптеката на Кауфланд.
Също имат щанд в Елитис-Запад след касите, но не загледах продуктите, май имаше и сенки.

Последна редакция: ср, 28 окт 2009, 14:22 от Satrlight

# 258
wet'n wild
В бонжур имаше четки на фирмата производител, но за сенки не знам.

# 259
Здравейте!
Моля ви дайте съвет къде има хубави шалове,шапки,ръкавици. Спешно трябва да избера подарък за 30 год. дама.

Благодаря!  bouquet

# 260
Здравейте!
Моля ви дайте съвет къде има хубави шалове,шапки,ръкавици. Спешно трябва да избера подарък за 30 год. дама.

Благодаря!  bouquet
Само за ръкавици- хубави и качествени има в АРТ-93 до старата рибна борса е магазина.Имат и сайт
http://www.art93.com/main_bg.html

# 261
къде мога да намеря външен клин( не бельо), плътен за зимата.

# 262
  • Варна
Хора, някой знае ли къде поправят чадъри, в центъра?
Praynig

# 263
Момичета, спешно ми трябва триъгълен или квадратен шал с ресни, едноцветен и да е толкова голям, че да се връзва на кръста!Трябва ми за един гръцки танц!

# 264
  • Варна
А аз да попотам за поправка на чанти/за шев на пътн.чанта/ къде да отида?

# 265
  • Варна
Доста шалове имаше в Сандра-та на Шейново. И във ФК има един щанд.
Термочанта мярнах вчера в единия Биг Шоп, но забравих в кой  Embarassed Embarassed Embarassed Дребното ревеше отвън. Или над Макдоналдс, или на Цар Освободител - в тях влизах.
Ремонт на чанти - ул. Бдин, дългия блок срещу Дома на красотата (малко по-към пазара), до градинката на МУ - в началото на една от пресечките, посока Ген. Колев от дясно. Зад мебелната палата бях мяркала една барака.

# 266
Доста шалове имаше в Сандра-та на Шейново. И във ФК има един щанд.

Вчера ходих до ФК, ама няма едноцветни.Сега отивам до Сандрата.Мерси Peace

# 267
Къде мога да дам за боядисване дебело яке от джинсов /кадифен/ плат? Или евентуално да си купя боя и сам ад аго боядисм?

# 268
В химическото на Ген.Колев  - мисля Дъга се казваше - там боядисват и от доста време работят т.е разбират си от работата хората.

Аз искам да попитам къде във Варна мога да намеря сигнална лента, която искам да сложа на ръкавите на яскето на малката?

# 269
Здравейте!

Благодаря!  bouquet
Само за ръкавици- хубави и качествени има в АРТ-93 до старата рибна борса е магазина.Имат и сайт
http://www.art93.com/main_bg.html
Има ли там дълги ръкавици, някой ако има идея къде продават дълги кожени ръкавици ...  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт