Къде във Варна- 6

• 65 279
  • 763
  •   1
Отговори
# 405
Добро утро на всички   Simple Smile
Момичета , ще ставам кума на една сватба, искам да изененадаме младоженците с Нож и Лопатка за тортата, която ще разрязват, гравирани с имената им и деня на сватбата.
Идеи от къде мога да взема това?

Току-що гледах в Бриколаж (по-скоро магазинчето след входа, вляво, до кафето). 40-тина лв май беше.....

# 406
Можете ли да ми кажете, къде мога да заведа малкия да му леят куршум и сте доволни и за какви пари става на ?

# 407
Добро утро на всички   Simple Smile
Момичета , ще ставам кума на една сватба, искам да изененадаме младоженците с Нож и Лопатка за тортата, която ще разрязват, гравирани с имената им и деня на сватбата.
Идеи от къде мога да взема това?

Току-що гледах в Бриколаж (по-скоро магазинчето след входа, вляво, до кафето). 40-тина лв май беше.....
Влез в офиса на "Арт стил" на Битоля не знам кой номер. Рекламна агенция е, там правят такива неща мисля.
Да питам има ли във Варна магазин DM, и ако има къде и по-добър ли е от Елитис (имам предвид разнообразие на стоки и цени)?

# 408
Да питам има ли във Варна магазин DM, и ако има къде и по-добър ли е от Елитис (имам предвид разнообразие на стоки и цени)?[/i]
http://www.dm-drogeriemarkt.bg/home/das-unternehmen/filialen-in- … g-demnaechst.html
Все още няма. Предстои откриване - ще се намира на кино Тракия, бившият магазин на Бош Сименс.

# 409
Мерси за инфото, Casual! Simple Smile

# 410
  • Варна
Момичета, търся от някъде да си купя единична цедка за кафемашината...моята някъде зачезна. Да знаете къде има?

# 411
Моля,насочете ме към добре заредена с хомеопатични монопрепарати аптека.Конкретно  търся Калиум Бихромикум 15 СН Praynig

# 412
Момичета,иска ми се от сватбените записи и снимки да ми направят клип,докато звучи определена песен,снимките да се сменят на слайд,предполагам че по агенциите за видеозаснемане го правят,но някакви идеи и отзиви къде са добри,че такива заснемания съм виждала  #Crazy ...и някаква представа около каква сума се движат услугите?

Цитат
Моля,насочете ме към добре заредена с хомеопатични монопрепарати аптека.Конкретно  търся Калиум Бихромикум 15 СН

в Марешки мисля около Болницата имат всичко,Марешки на Владислав също,но ако самия препарат го няма по складовете е по-добре да обикаляш по забити аптечки ако е останал  Peace

# 413
  • Варна
Ето за това студио съм чувала добри отзиви, но не знам дали правят преработка на вече заснет материал http://photostudiox.com/bg/photo.html

# 414
Момичета,искам да попитам-къде мога да намеря шоколадов фонтан.  chefДано някой  ми помогне.Видях едни огромни,които се отдават под наем с 4кг шоколад, трябва  ми за домашна употреба с 1кг шоколад.

Последна редакция: пт, 13 ное 2009, 16:00 от mimka83

# 415
# 416
  • Варна
Момичета,иска ми се от сватбените записи и снимки да ми направят клип,докато звучи определена песен,снимките да се сменят на слайд,предполагам че по агенциите за видеозаснемане го правят,но някакви идеи и отзиви къде са добри,че такива заснемания съм виждала  #Crazy ...и някаква представа около каква сума се движат услугите?
http://www.fotevfilm.com/

# 417
Момичета ,от кой магазин   мога да купя  бебешки дрешки с коледни мотиви.Искам да облека за Коледа моето момченце като джудженце Laughing

# 418
# 419
Записвам се да ви следя, тук при вас има доста полезна информация  Peace  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт