Къде във Варна- 6

• 65 276
  • 763
  •   1
Отговори
# 675
Знаете ли кога ще отварят мола "двете кули"?
И в кв. Владиславово има хубав магазин и с мн билки и т.н.

# 676
Може, ама е зор. То не е необходимо да слизаш. Аз правя тъй- разглеждам сайта и  набелязвам. Отивам, казвам какво- що и девойчето ходи и носи.

# 677
Здравейте,момичета!Търся часовник на уинкс ръчен някой знае ли от къде мога да си купя?Днес търсих по хипо ленд,но уви.

# 678
Здравейте,момичета!Търся часовник на уинкс ръчен някой знае ли от къде мога да си купя?Днес търсих по хипо ленд,но уви.

Има голям избор на ръчни часовници на Уинкс в магазин Кари .
Единият е в Спортна зала а другият е след сладкарница Неделя по посока х-л Черно море.
Аз преди една седмица купих на дъщеря ми .

# 679
  • Варна
Коледната елха на шадраваните кога ще я запалят официално?

# 680

Единият е в Спортна зала а другият е след сладкарница Неделя по посока х-л Черно море.

Мацка,
не Кари, а КАРЛА newsm10

# 681

Предполагам, че БАТЕ БОЙКО идва и за това Joy

# 682

В неделя, Никулден, от 17:30

# 683

Мацка,
не Кари, а КАРЛА newsm10

smile3555 какъвто съм заплес може и наистина да е Карла магазина   Wink

# 684
  • София

Предполагам, че БАТЕ БОЙКО идва и за това Joy

идва да запали елхата бат Бойко, лелеле поласкани сме Wink Той сега докато "огрее" навсякъде hahaha Нека я запали, че ако стане гаф ще има кой да я и изгаси  Joy

# 685
  • Варна
Много искам да купя на племенника ми нещо като костюмче на джудже за коледа. Някой срещал ли е такива или някакви насоки къде да проверя  Praynig

# 686
Много искам да купя на племенника ми нещо като костюмче на джудже за коледа. Някой срещал ли е такива или някакви насоки къде да проверя  Praynig
не знам дали има тук http://www.toytownbg.com/?toy=10.2.175.0#step на джудже, но все пск разгледай

# 687
Търся СТРУГАР, по възможност в р-на на центъра, но може и из цяла Варна-спешно ми е? newsm78 newsm78

# 688
  • ride my bike...
на горния край на Направи си сам има стругар. До турския ресторант. Ако ти трябва нещо специално - кажи ще те упътим Wink

# 689
Май-май само във Варна няма да има Джъмбо, в Пловдив открили, в Русе ше строят .. за нашия град какво се чува  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт