Stargate Universe - 1

• 5 588
  • 96
  •   1
Отговори
# 30
  • Smallville
Ще го репликира сигурно Wink.Не знам,просто предполагам Stop

# 31
  • Атлантис, Галактика Пегас
Ще го репликира сигурно Wink.Не знам,просто предполагам Stop
Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Ясно е че само предположение... Отивам на почивка ще изпусна две серии.  Mr. Green Ще ги гледам наведнъж.  Peace
на всички приятно гледане... Hug

# 32
Излезе и четвърта серия, ето тук: Stargate Universe S01E04, има и вариант на субтитри в коментарите.

# 33
Изгледах серията.
Да ви кажа честно, ще съм лекинко разочарована, ако просто минат през слънцето да презаредят.

# 34
  • Smallville
И на мен ми мина през ума подобно развитие,по скоро си мислех,че като се изтощят "батериите" на кораба,ще търси източник на енергия,за презареждане.Но дали ще минат през слънцето  направо Thinking

# 35
Е не точно през слънцето   Blush . Но предполагам достатъчно близо , за да бъде опасно и да могат да презаредят.

# 36
  • Smallville
Е,нека стане малко опасно,да се раздвижат,че днес за малко не заспах,докато гледах smile3507

# 37
За хубавото, хубаво ще е. Обаче предпочитам да не е толкова лесно предвидимо  Crossing Arms .

# 38
  • София
Мноооого скучна серия  Tired
То бива пълнеж, бива, ама чак пък толкова ...

# 39
# 40
  • Разпиляна във въображението
Аз първо си помислих, че като минат през газовия гигант ще се презареди. После като наближиха Звездата вече бях убедена. Този кораб пътува от стотици хиляди години и просто да се разбие в едно Слънце - да бе да, ама не. Обаче музиката беше страхотна. Направо настръхнах. Където совалката се отделяше от кораба и после кораба влиза в Звездата. Сега вече като са заредени с енергия и горе-долу всичко проработи вече трябва да направят пробив и да започнат да го управляват или поне да започне приключението. Сигурно следващата серия вече трябва да си намерят храна, да осъществяват контакт и т.н.

# 41

Да ви кажа честно, ще съм лекинко разочарована, ако просто минат през слънцето да презаредят.

Дааа, това не е Старгейт, който познаваме.
Предвидим и бавен. Не е това, което очаквах  Sad .

# 42
Дааа, това не е Старгейт, който познаваме.
Предвидим и бавен. Не е това, което очаквах  Sad .

Аз още не съм г о започнала.Уж започнах първа серия, но все нещо се случваше и не можех да я гледам.Имам мноого бегла представа какво става, но това , което видях не ми хареса и точно леко се разочаровах.Самите герои не си ми особено симпатични, и наистина много ми напомня на BSG.Много харесвам SG1 и SGA, и очаквах нещо подобно.Ще го гледам филма, но сега си наумих следното:Започнах SG1 от първи сезон, след това ще изгледам SGA  пак и чак тогава SGU.Тъкмо ще се събере поне половин сезон от новия, тъкмо вече ще се наситя на старите герои, и няма да съжалявам, че новите не са като тях.
Ще следя темата , дори и преди да започна сериала, за да съм наясно горе-долу за какво става въпрос, и да не съм с много различни очаквания.

# 43
  • tardis
И аз се включвам, стар фен съм на Старгейтовете.
Малко ми е мъчно за предишните герои, но като цяло изглежда обещаващ, стига да не го разводнят много и не стане сапунка, както правят с повечето сериали ...

# 44
Шеста серия

Явно ще я карат по-бавно.
Ако се забравят другите SG, ми се струва обещаващо  Thinking .

Общи условия

Активация на акаунт