Stargate Universe - 1

• 5 581
  • 96
  •   1
Отговори
# 60
  • Атлантис, Галактика Пегас
Какво да кажа? На мен ми харесва.  Човешки отношения на по преден план. Въпроса е как ще ги заиграят, дали ще се върнат. Колко пъти до тук повториха, че грешни хора на грешно място, и им личи. Конфликти, драми... Различен Старгейт, но може за това ми харесва. Защото тук няма потенциален Родни, Шепард, или О Нил...  Wink

# 61
  • София
хъх, ми запис
аз уж си посъбирах за гледане в някоя дупка от почивки на всичко, което следя, та съм на втори епизод още
ама вие убихте всичко детско в мен

искам си СГ- 1 пък
айде, може и Атлантис

# 62
  • UK
Безкрайно съжалявам, че не съм гледала СГ-1 по времето, когато е излизал. Хем е кофти да чакаш една седмица за нов епизод, хем поне има с кого да обсъждаш... Хората не си умират да обсъждат вече приключили сериали...

# 63
  • Атлантис, Галактика Пегас
Защо да не искат? Аз съм готова да обсъждам, само да ми кажеш кой сезон гледаш и коя серия че ги имам на дискове за да влезна в час с теб!  Peace

# 64
  • София
бе тооо, аз и тогава го гледах, и сега и ще затвърждавам в бъдеще
най-голямата ми драма беше, когато изкараха Даниел от сериала
ужаст
носеха се слухове, че ще играе в новият сериал и бая се депресирах, като се оказа просто слух

# 65
  • UK
Оу, ами какво ли не гледам, всъщност. Следях го първо по ЕйЕксЕн, където свърши миналата седмица. Сега гледам десети сезон по ЕйЕксЕн СайФай, той свършва скоро, отделно събота и неделя даваха маратон на първи сезон по СайФай, та го гледах, надявам се да продължат с маратоните и другите седмици, отделно събота и неделя дават по ЕйЕксЕН... Мисля че втори, но може да е свършил вече. Общо взето го знам наизуст и откъдето го хвана, оттам гледам, само да го дават някъде. Simple Smile Следващата седмица планираме със съквартиранта да започнем да го гледаме от първи сезон поред, защото имам пропуски по епизодите - мисля че не съм гледала целия пети или шести сезон, този, в който Даниел липсва, защото не бях в България по това време, и отделни епизоди от другите сезони, защото съм била някъде по това време. Simple Smile Някои епизоди пък съм гледала по 6-7 пъти, например "200", естествено. Simple Smile Не съм гледала филмите още. Simple Smile

И аз трудно преживях че Даниел няма да го има за цял сезон, но, както писах по горе, така се получи, че точно този сезон не съм го гледала. Simple Smile Само няколко епизода от него, мнооого ме беше яд на тоя Джонас Куин, никой не може да замести Даниел, пък. Simple Smile Все се надявам да се появява в Юнивърс. Simple Smile

# 66
  • София
аз, като гледам старите епизоди, първите един два-сезона, и понеже съм гледала и последните, та ми е едно такова мило и наимвнооо
общо взето са тренирали и са се учели да правят фантастика, все едно
ама товва не ми пречи да си ги гледам с кеф

а филмите са добри, нещо последният малко ме разочарова, ама да не издребняваме сега
нямаше ли да снимат още един
кажете да

# 67
  • UK
Принципно е обявен още един, но заради кризата го отлагат. Simple Smile Трябваше до края на годината да започнат снимките, но нямат пари. Simple Smile

Като ги гледам от първи сезон, Даниел е героя, който най много се е променил и развил, в началото е едно такова детенце, мило, наивно, добричко... Той си е детенце тогава, де, на 25 години. Simple Smile В последните сезони е толкова различен... Да не говорим за външния му вид, първо - смяната на идиотската прическа тип "китайска къщичка" и гърба и ръцете му, леле. Simple Smile

# 68
  • София
мен чак малко ме дразнеше накрая, колко са го милитаризирали
обаче си го харесвах най-много, пък

# 69
  • UK
Е, то е нормално, след десет години там. Но пак си му личеше на моменти предишната детска наивност. А накрая, последните два сезона с Ораите нали се изявяваше като шеф на моменти, там беше по груб такъв някакъв, ама то е нормално, все пак кой, ако не той, разбира най много от Древни, Възнесени, Произход и така нататък. Wink

# 70
Мен пък Джонас много ме кефеше.
Аз също мога д асе включа в коментарите за СГ1, защото в момента ги гледам наново от сезон 1/вече съм на 7-ми/, че и при мен се губеха някои сезони  и серии.После пак минавам на атлантис.
И по темата снощи гледа 2-3 серии от последните  на СГЮ.Имаше една която много ми хареса- бяха слезли на една планета със същества подобни на външност  на гоаулдите, които ги нападаха през нощта.Проблема е, че има много пълнежни моменти.

# 71
  • UK
Абе той като герой си беше ОК (въпреки че винаги имах чувството, че знае повече, отколкото казва, просто усещане, не че нещо), ама не на мястото на Даниел. Simple Smile

Онзи ден попаднах на едно безумно клипче, доста старо, естествено, като почти всичко по темата, но все пак много готино. Нали знаете онази част от феновете на СГ1 които са Даниел/Джак шипъри. (В едно интервю Майкъл Шанкс вика "Абе хора, вие добре ли сте?! Какво ви има?!"). Та клипчето е от този тип, с песента от мюзикъла Авеню Кю "If You Were Gay" и е просто страшно забавно. Не мога да подкрепя идеята (Даниел/Джак, брр), но клипчето ме развесели доста. Ето го - http://www.youtube.com/watch?v=wSLO7-x6htA

Ако искате можем официално да си обсъждаме всички Старгейти, ако никой не е против...

И една, пак доста стара, но много забавна реклама на някакъв конкурс който са провеждали преди години:
http://www.youtube.com/watch?v=EieL13mwGV0&feature=related

# 72
Десета серия.
Хммм, интересен развой  Thinking .

# 73
  • Smallville
О,аз мислех,че са в почивка,както повечето сериали и затова не следя.Благодаря за линка,ще чакам суб,че не хващам всичко.

# 74
  • Разпиляна във въображението

Аз също. Добре, че отворих темата за да видя, че има нова серия ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт