Private Practice/Частна практика

• 44 492
  • 609
  •   1
Отговори
# 225
И как така бе..... ами бебето? А и тя - какво ще умре ли? Тая лудата ще я хванат ли? Божееееееее - не знам в другите сезони участва ли не ли??? А Наоми - тя наистина ли ще напусне? Хайде който е напред с материала да подскаже малко  Praynig

# 226
не можах да гледам днешната серия, какво стана  Praynig

# 227
  • Plovdiv
И как така бе..... ами бебето? А и тя - какво ще умре ли? Тая лудата ще я хванат ли? Божееееееее - не знам в другите сезони участва ли не ли??? А Наоми - тя наистина ли ще напусне? Хайде който е напред с материала да подскаже малко  Praynig
За всеки случай в бяло.
 ББЩе я хванат, намират бебето, спасяват Вайълет. Наоми не напуска. Hug

не можах да гледам днешната серия, какво стана  Praynig
Коя серия, по FOX, втори сезон или за трети сезон, който гледаме тук?

# 228
По принцип назад в темата мисля, че са коментирани всички епизоди.

# 229
свалете си последната от предния сезон - не е за изпускане Peace

# 230
Ееее благодаря за "белия" отговор  Hug   bouquet -- успокоих се!

А не съм много сигурна че това което върви по Фокс е втори сезон защото първата серия започна с това как Адисън пристига в клиниката... освен ако не са дали двата сезона на куп и не съм разбрала че първи свършва и почва втори....  newsm78  И нещо в петък май нямаше.... Да не свърши сезона.... или по друго време го дават - казвайте ако знаете че се запалих яко!!!

# 231
в петък имаше серия, но беше от първи сезон  Crossing Arms серия която са давали ooooh! вече

# 232
явно са ги сляли двата, ами почвайте да дърпате третия сезон от нета Mr. Green

# 233
  • София-Варна
Ама защо започнаха да ги повтарят пак....нищо не разбирам!!!

# 234
Кога са повтаряли - аз нищо не съм засякла! Абе писна ми от тия телевизии да ви кажа - всеки си прави квото иска и уж зрителя е важен ама май само УЖ. Особено пък на Фоксаааааааа края му не мога да хвана. Реших да гледам тоя сериал Коя е Саманта /още първия път като го даваха/ ама нито веднъж не хванах кой ден и в колко часа ще го дават и все така се случваше че хващах постоянно едни и същи серии..... Така беше и с Чиста кръв /оня за вампирите/ - и после като ги повториха си ги гледах като пич - всеки ден от еди си колко часа....

# 235
днес не успях да гледам  ooooh!

# 236
най-накрая изгледах целия 3ти сезон. Наистина беше ужасно емоционална последната серия и аз плаках Sad
Дори ми стана малко захаросано за всички двойки.

Да видим какво ще стане в следващия сезон.

# 237
Mного харесвам сериала...от скоро..В момента по FOX дават СЕЗОН 2, нали? Току що гледах  серията с лудата и бебето на Вайлет, нямам търпение да разбера какшо ще стане(знам де;)..В сайта на телевизията, пише, че следващият епизод е в 23,15 довечера..но нали има доста повторения...та се чудех- следващият ли е ?

# 238
Добре де, кажете повече подробности около лудата и Вайълет, моляяя! Тия от Фокс изобщо не мога да ги улуча  Crossing Arms

# 239
Карлота и аз нищо не разбрах щото то това май беше последна серия от сезона или поне аз друга след нея не видях но тука ми казаха че ....... като се има пред вид че е амнайсто повторение на сезона мисля че мога да кажа с черни букви - спасявали вайлет и хващали оная ако ти се играе върни назад и ще намериш каков точно са ми отговорили но аз самата също не съм го гледала...... Ако разбереш нещо по-подробно пиши   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт