Private Practice/Частна практика

• 44 490
  • 609
  •   1
Отговори
# 30

Само аз ли съм фен на Шарлот? Южняшкият и акцент е жесток Crazy

Шарлот ми е любимка!!!

- И ти ли искаш да гушнеш бебето?
- Приличам ли ти на човек, който иска да гушне бебе???  hahaha

# 31
...и продължи "I'm wearing silk!"  Joy И мартинита прави; абе, може да ми дойде и на мен на гости.

# 32
...и продължи "I'm wearing silk!"  Joy

Kaк можах да го пропусна!  Laughing 

# 33
  • Враца
най-накрая изгледах двете серии.
Силното начало на сезона се задържа все така силно. Впечатлена съм от Шонда. Предните сезони някак си се губеше според мен пред Анатомията. Сега е нещо различно.
Моментът с Шарлот и Вайълет и кърменето/мартинито беше номер 1, както и Купър как отнесе Шарлот.

# 34
Mомичета , първи сезон само 9 епизода ли е ?  Rolling Eyes
Изтеглих го от Замундата ,но са само 9 епизода . А за втори сезон откъде мога да изтегля субтитри за епизодите от 6 нататък ? Благодаря предварително за отговорите  Hug И на мен филма много ми харесва  Simple Smile

# 35
  • Plovdiv
Ави, първи сезон май беше само девет серии. Ако греша да ме поправят момичетата, че ми се събраха четири сериала, които следя ooooh! /все едно слушам майка ми Laughing/ и съм позабравила.
А за субтитрите, за съжаление е само това за сега. Напредват, но бавно. Simple Smile

Много ми хареса серията. Влизането на Бейли /фенка съм и/ внесе раздвижване и сякаш пренареди объркания пъзел. Старата практика се завръща. Мисля, че нещата при Вал ще се оправят. Няма начин да не и се отрази, това, което преживя беше повече от ужасно. Трябва и време.
И аз харесвам Шарлот. Това, май вече съм го казвала. Тя е като щипка сол в ястието. Laughing
Хера, при мен винаги се тегли нормално. Даже и старите серии.

# 36
Ави, първи сезон май беше само девет серии. Ако греша да ме поправят момичетата, че ми се събраха четири сериала, които следя ooooh! /все едно слушам майка ми Laughing/ и съм позабравила.
А за субтитрите, за съжаление е само това за сега. Напредват, но бавно. Simple Smile

N i y a
, благодаря ти   bouquet , после ще гледам като заспят малките  Simple Smile

# 37
Ави субтитри за втори сезон до 10 серия включително има  в subs.unacs.bg. Аз от там ги свалих

# 38
Ави субтитри за втори сезон до 10 серия включително има  в subs.unacs.bg. Аз от там ги свалих

bouquet Отивам да тегля  Simple Smile

# 39
Момичета, много хубав сериал. Записвам се в темата, но оЩе съм на първи сериал. Ще пиШа като напредна малко.

# 40
  • Варна
И аз се записвам. Запалих се от мацките от темата за Анатомията на Грей. Свалих първи сезон и започвам да гледам.  Peace

# 41
  • Пловдив
Защо няма серия? Rolling Eyes

# 42
Момичета, аз изгледах 1 сезон, започнах 2. Да не би да има повече серии 1 сезон, които не са качени. От замунда го изтеглих. 2 сезон започна много различно.

# 43
  • София /Абсурдистан
Аз практиката си я гледам със субтитри на руски, но има субтитри на всякакви езици, с изключение на БГ, свалям ги от тук http://www.tvsubtitles.net/tvshow-115.html

# 44

Качен е в над десет торент тракера, но не тръгва да се тегли.

Private.Practice.S03E04.Pushing.the.Limits.HDTV.XviD-FQM

Общи условия

Активация на акаунт