Private Practice/Частна практика

• 44 493
  • 609
  •   1
Отговори
# 405
E,някой гледа ли новия сезон или го зарязахте?  Rolling Eyes  Mr. Green

Последна редакция: пн, 10 окт 2011, 10:50 от Lover or not?

# 406
  • Пловдив
Гледаме, гледаме  Laughing
Втората серия още не съм

Първата... ами нещо съм със смесени чувства - нямам тръпка като в предни сезони - може и да се дължи на силното начало на Анатомията и затова тук да ми бледнеят. Ще видим по-натам как ще са, дано стане по-интересно.
Вайълет все повече ме дразни
Адисън - предвидимо беше, че новия ще се появи в неподходящия момент, дано стане бебето скоро  Laughing
Искам повече тръпка около Шарлот и Куп, че те са ми любими

# 407
  • Ню Йорк
И аз гледам. Изгледах и двата епизода и чакам следващия. Интересно ми е как ще си оправят отношенията Вайълет и Пит, мъчно ми е за нея.

# 408
И аз следя,харесва ми новия сезон Wink

# 409
Интересно ми е на коя от мацките ще и излезе късмета с Бенджамин Брат?  Blush
Бих заложила на Амелия, но това с бутилката вино почва да става твърде сериозно, точно като за този сериал!!! Thinking
Купър с неговата страст да прави правилни неща, рано или късно в такава каша ще забърка Шарлот... Naughty

# 410
И аз гледах 2та нови снощи.
Харесаха ми. Има интрига с новия лекар Simple Smile

Шарлот както винаги беше супер!

# 411
Радвам се, че открих темичка за този сериал, много го обичам...

# 412
Чудесна серия.
Направо се чудя на авторите, как им отне 5 сезона, да вкарат в приятелска сюжетна линия Адисън и Вайълет, но по-добре късно...  Hug

# 413
  • в сърцето на един мъж...
А някъде да сте попадали на субтитри за последните три епизода от четвърти сезон?

# 414
Дотам си за една седмица?  Crazy
Английски ще ти свършат работа?

Опитай http://www.sub-titles.net/, със сигурност ще има на някой познат за теб език Wink

# 415
Бумър, гледала съм сигурно 5 или 6 епизода, като те са предимно двойните с анатомията от практиката, но си ги записвам на дискове, за да ги гледам като имам свободно време. Затова ми трябват и бг субтитрите Mr. Green

# 416
Ще чакам с нетърпение да наваксаш.  Peace
При мен записването за по-нататък, може да отложи гледането за неопределен период, на външните HDD-та ме чакат безчет филми и сериали  Blush

# 417
Ох, аз с колко имам да наваксам Embarassed Ама май е крайно време да му дам шанс на това разклонение на Шонда Laughing

# 418
уау ама че край на епизодчето Crazy
на мен сериалът определео много ми харесва

# 419
И аз имам да наваксвам. Стигнала съм до серия 17 на предния сезон и от месеци чакам субтитри  Cry намерих на 17 и 21, но ми излизат като йероглифи ? (не е от настройките за кирилица на Бс плеър). Значи търся 17 до 22 и моля, ако някой ги има да ми ги прати.  Praynig  Praynig Praynig

Общи условия

Активация на акаунт