Private Practice/Частна практика

• 44 492
  • 609
  •   1
Отговори
# 450
Единствения герой, заради който аз гледам Практиката е Амелия и как ще се развие за нея работата с дрогата...според мен след като Адисън ще я връщат в Анатомията (макар и за малко), да вземат и Амелия да върнат, дори пак за 2-3 епизода..

# 451
  • 2860 км северно от Екватора
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=658465.new#new
Нова тема

# 452
  • Велико Търново

Защо нова тема, след като има 20 страници, докато се изпише тази. Няма значение кога е писано послледно или за кой сезон е. Има напълно ясни правила, не виждам смисъла просто.

# 453
Съгласна да си останем тук Simple Smile

Я да се преброим колко сме, аз сега си свалям финалето  Peace

# 454
Изписва с червено, че в темата не е писано от панти века, и не е желателно писането в нея.
За мен няма проблем да останем тук.

# 455
  • Велико Търново
По принцип нямам навика да пиша, но чета редовно. Гледам сериалчето, забавлява ме определено. Днес ли излезе серията, откакто пуснаха Скандал, забравям, че не излиза в петък с Анатомията Simple Smile Ще я дръпна довечера.

След като почне да се пише, предполагам няма да има проблем.

# 456
Гледайте финала,
 искаше ми се да направим една анкета Сам или Джейк,
 до следващия сезон ... newsm78

Тук няма как, пуснах я в новата тема Sad

# 457
искаше ми се да направим една анкета Сам или Джейк,

Е, то можем да си го обсъдим и с думи.

Обожавам Тай като мъж, съвършен е, Амилия го каза в серията когато момчетата се чудеха за сайтовете за срещи... "Няма нужда да пише нищо просто сложи снимка и напиши доктор Бенет"  Laughing Но Сам ужасно ме издразни с това "не искам дете", ок пич дядо си, обаче жената до теб иска, така че направи компромис, това е основно за всяка връзка...

Джейк от друга страна е един такъв съвършено положителен, но пък Бенджамин Брат ме дразни и като мъж и като актьор опитвам се да се абстрахирам, но не винаги успявам.

Така че ми е сложно и ще чакам да ги видя накъде ще поемат другия сезон...

Също и за Амилия, харесвам си я откакто се появи... През какво ли не я прекараха, наркоманчето беше толкова сладък и подходящ, но Шонда вняма да е Шонда, ако не ни завъртят такъв номер... Играя си с идеята Джейк да остане за нея, защото просто Сам и Адисън са ми перфекти визуално, но ще поживеем и ще видим.

# 458
  • Ню Йорк
Аз от няколко епизода насам си мисля, какво значи, че бебето няма мозък? Това е невъзможно. Как изобщо се развива тогава. По-вероятно да липсва някакъв дял от мозъка. Много се обърках с тази история.

# 459
  • Велико Търново
И аз точно това се чудя, не съм медицински много грамотна, ама все си мисля, че ако му липсваше мозъка, то тогава как развива нормално всички други органи и расте като цяло.

# 460
Генетичен дефект е. Както казаха не е свързано с наркотиците.
http://en.wikipedia.org/wiki/Anencephaly
Предупреждавам има снимки, които не са за хора със слаби нерви

пп В утробата бебето се развива подобно на хората в мозъчна смърт свързани с апаратура.

# 461
  • Ню Йорк
Благодаря ти Boomer, това доста изясни нещата.

# 462
  • в сърцето на един мъж...
Добре, а сега след Скандал, ще има ли нов сезон на Практиката или не?

# 463
За Практиката -да

# 464
Добре, а сега след Скандал, ще има ли нов сезон на Практиката или не?

Подновиха всичко, май го шернах в темата за Анатомията но с тези драми е минало между капките  Peace
Шонда официално вече е новото гуру на АВС  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт