Private Practice/Частна практика

• 44 492
  • 609
  •   1
Отговори
# 480
Вайълет си беше екстра с малкия пожарникар,
въобще не разбирам за какво бяха тия нови експерименти с Пийт.

Ще видим как ще го чупят, може да го прати на спасителна мисия в гората на Сиатъл  hahaha

# 481
  • Велико Търново
Предпочитам да махнат Вайълет, отколкото Пийт. Макар че, и на двамата според мен им се изчерпаха образите.

Ще видим как ще го чупят, може да го прати на спасителна мисия в гората на Сиатъл  hahaha

Laughing

# 482
  • 2860 км северно от Екватора
Пожарникарят беше супер секси парче, дам Peace

# 483
  • UK
Според мен ще го прати там из дебрите на онези места без лекари, болници и т.н. дето стороял болница пък я съборили, и дето пак изяви желание да ходи да помага! Wink)))

И на мен пожарникарчето ме кефеше... и доста освежаваше Вайълет!

На мен честно казано и Вайалет ми е изчерпана, ама ако я махнат Адисън съвсем ще остане без приятелки.

Mr. Green В интерес на истината те въобще не бяха приятелки преди Наоми да се разкара, пък и после заради Пийт имаше искри между тях, но сега приятелството им е много свежарско!  Peace

# 484
# 485
  • Ню Йорк

Честно казано няма да ми липсва, а и така е много по-добре. Ролята и безумно се изчерпа.

# 486
  • До морето

Честно казано няма да ми липсва, а и така е много по-добре. Ролята и безумно се изчерпа.
+1

# 487
  • Пловдив

Според мен ще приключат целия сериал - и ще е по-добре - нали започна с идването на Адисън, сега да свърши с нейното оттегляне

# 488
  • UK
Ролята и се изчерпа, както и целия сериал.

Просто ако го продължи Шонда без Адисън - на мен лично ще ми е безумно нелепо. Няма смисъл вече. Общо взето всички персонажи се изчерпаха, единствено Амилия и Шарлот са интересни все още.

Да направят един хубав финал и да си стискаме ръцете.

# 489
Изчерпана, неизчерпана Адисън, Кейт Уолш си ме кефи.
Надявам се като приключат, че ще си намери друга подходяща роля.

# 490
  • 2860 км северно от Екватора
Аз също се надявам Шонда да и намери нова роля
Лично на мен, актрисата ми допада, добра е .
http://www.dnes.bg/televizia/2012/06/15/keit-uolsh-napuska-chast … a-praktika.161412

Последна редакция: вт, 19 юни 2012, 10:49 от LUCKY14

# 491
  • София
А да питам някъде има ли го събран целия 5 сезон, че ме мързи да си ги дърпам серия по серия.

# 492
Момичета, скачам ви в темата да ви попитам по Фокса кой сезон върви в момента и кой е епизод? Ще има ли друг сезон на есен? Анатомията си ми е милион пъти по-любима, но се загледах и в този и не е зле, мислех да го следя само по ТВ, ама няма да издържа сигурно Simple Smile

# 493
  • София
Момичета, скачам ви в темата да ви попитам по Фокса кой сезон върви в момента и кой е епизод? Ще има ли друг сезон на есен? Анатомията си ми е милион пъти по-любима, но се загледах и в този и не е зле, мислех да го следя само по ТВ, ама няма да издържа сигурно Simple Smile
Трети сезон върви в момента, но не зная коя серия. В в нета са качени до 5 сезон.

# 494
без нея каква частна практика ще е...

Общи условия

Активация на акаунт