Private Practice/Частна практика

• 44 491
  • 609
  •   1
Отговори
# 540
  • София
И аз мисля, че е логично това да е последният сезон. Всеки вече спа с всеки, няма какво друго да измислят  Laughing (това в кръга на майтапа).

Абе тази актриса Ейми Бранамън как се състари така! Любима ми е, много харесвах Съдия Ейми, но сега ми изглежа като 60 годишна в последните серии Sad

Иначе новите серии ми харесват Peace

# 541
Да и аз видях, че са отложили за 13ти ноември серията.

Наистина се състари Ейми - особено врата й много я издава Sad

# 542
На мен ми харесва, че не се е опънала.
На много малко актриси им стиска да са естествени на нейната възраст.
Съдия Ейми е отпреди 10-12 години, а също, от целия каст само Пийт и Шелдън са по-възрастни.
Не помага и това, че е твърде кльощава.

# 543
  • София
На мен ми харесва, че не се е опънала.
На много малко актриси им стиска да са естествени на нейната възраст.
Съдия Ейми е отпреди 10-12 години, а също, от целия каст само Пийт и Шелдън са по-възрастни.
Не помага и това, че е твърде кльощава.

Ами не, аз не казвам, че трябва да се тунингова, просто доста се е състарила, не е стара. С Адисън разликата им е 3 години, какво да се прави, ген Simple Smile

# 544
  • Разград-София

Очаквах нещо такова ....  Crossing Arms Tired

# 545
  • Ню Йорк
На Шарлът не и ли е прекалено рано още  newsm78

# 546
  • Пловдив
Струва ми се, че е към 6-7 месец вече.
Явно ще трябва по трудния начин да обикне бебчетата - Шонда се възползва от всяка възможност за драма...

# 547
  • София
 Много доскуча тоз сериал. Последните три- четири серии ги гледам с превъртане, колкото да знам, че съм ги гледала. Вече си смучат от пръстите  сценаристите. Този сезон направо е излишен. Да бяха приключили всичко с още няколко допълнителни серии към предишния.

# 548
  • София
Не съм съгласна с горния пост...
Супер са всички серии от последния сезон,много ми е силна драмата с изчезналото дете,дано има хепиенд там...
Кефя се много на Джейк и Адисън,много си отиват двамата,много...Просто тя трябва да завърши сериала бременна,така я виждам аз  Wink

# 549
Много хубава серия беше миналата...
Харесва ми как екипа приключва сериала, все така достатъчно задълбочени сюжетни линии, даващи много гледни точки на определен проблем.

# 550
  • Ню Йорк
На мен миналия сезон ми беше доста по-скучен. Този ми е интересен и даже малко ми е тъпо, че ще свършва точно като стана интересно Simple Smile

# 551
  • UK
Много хубава серия беше миналата...
Харесва ми как екипа приключва сериала, все така достатъчно задълбочени сюжетни линии, даващи много гледни точки на определен проблем.

Тотъли агрий. newsm10

# 552
  • Разград-София
Гледахте ли новият епизод ?

http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=333886&hit=1

# 553

Да, малко ме издразни ретроспекцията и излишните странични изтории.
Скрит текст:
Гледахте ли промото за следващия епизод? Бях сигурна че е той!
http://www.youtube.com/watch?v=yvDtitvbDK0

# 554
  • UK
Гледах.

На последната сцена се разплках, надявам се, че и трите момиченца + Шарлът ще оцелеят!
Иначе Шонда ще яде пердах #2gunfire

Промото - уха... и аз имах подозрения! Принципно бях сигурна, че ще се изясни случая!

Исках да видя повече от новото докторче обаче Thinking

Общи условия

Активация на акаунт