Private Practice/Частна практика

• 44 494
  • 609
  •   1
Отговори
# 285
Еееей, настигнах ви най-после със сериите. Ама много ме е яд, че всеки с всеки преспа в този сериал.  Crossing Arms Никаква тяжест нямат героите, неориентирани в личен план, хаотични и с безразборни отношения, без да се замислят за редно и нередно. Това не ми харесва и ме разочарова. Но пък много интересни мед. случаи разглеждат, чак съм треперила и плакала докато гледам /особено на последните серии на сезона/.
Верно си е Peace

# 286
Никой ли не коментира? Аз мисля, че трябваШе някой да вземе Бетси. Как мислите вие?

# 287
Чудя се какво стана с бабата и дядото на Бетси. Нали Дел като умря, те долетяха от не знам къде си да я вземат? Защо не отиде при тях?  Малко пропуск в сценария се получи тук. Не мисля, че някой трябваше да я вземе, не виждам кой просто: аргументите на всички бяха добри.

# 288
az пък мисля, че в ситуация като тази, всякакви аргументи пропадат! освен ако наистина не вярват,че ще й  е по-добре с други, но не и от егоизъм. Crossing Arms

# 289
Извинявайте, ако сте го коментирали вече, но не искам да чета всичко, защото не съм гледала сериите и ми се иска да ми е интересно  Blush
Вчера издърпах трети епизон на четвърти сезон, но имам проблем със субтитрите. Избързват, не са синхронизирани. И понеже съм технически инвалид, да ви помоля да ми кажете откъде да си извадя свестни или да оправя тези?
Благодаря много предварително!   bouquet

# 290
# 291

Извинявам се много, става въпрос за трети епизод. При него не са ми ок субтитрите. Можете ли да помогнете? Благодаря предварително!

# 292
  • Plovdiv
Извинявам се много, става въпрос за трети епизод. При него не са ми ок субтитрите. Можете ли да помогнете? Благодаря предварително!

При мен вървят нормално, пробвах току-що.
http://DMCA-removal-from-Google/search.php?t=1&id=64240

# 293
  • Стара Загора
Моите също избързват...и едните и другите. За това го гледах без субове и каквото разбрах - това е. Продължих със следващата серия Crazy

# 294
  • в сърцето на един мъж...
Момичета, може ли някой да качи 5ти епизод в www.tranz.it? Спряха нещо арената и не мога да го дръпна Confused

# 295
Кога е излязъл пети епизод? В пирата са само до 4етвърти, аз оттам го смъквам.

# 296
Ами в субтитрите има вече за 5ти епизод. Би трябвало тогава да е излязал, освен ако аз нещо не съм объркала Embarassed Просто не мога да вляза в арена, за да видя дали е така.

Хм, сега погледнах - 5ти епизод излиза на 21ви октомври Embarassed

# 297
И аз погледнах, значи в петък Ще чакаме новия епизод. Наистина какво става с арената?

# 298
Не знам, от снощи пише, че оправят нещо, обаче от БГ се отваря. Надявам се да не ни я резнат, че само там ми има сериалите Sad

# 299
Арена се отваря! Ураааааа Grinning

Общи условия

Активация на акаунт