Private Practice/Частна практика

• 44 494
  • 609
  •   1
Отговори
# 360
Не ми харесва таз работа със Сам и Наоми отново. И в този сериал не остана неомешана двойка, голяма размяна пада, голямо нещо...

# 361
И на мен не ми хареса,харесвам Сам с Адисън Wink

# 362
Season 4, Episode 16 – Aired: 3/17/2011
Love and Lies
Бяло:Докторите са в противоречие помежду си относно двойка, която очаква дете, и иска да замрази яйцеклетки от нероденото си бебе. Амилия успокоява приятелка, която очаква резилтати от тестове за болеста на Хънтингтън. Файф се завръща за да разкрие чувствата си към Наоми.

# 363
Момичета и аз от скоро го гледам по фокс лайф,оба4е го спряха ве4ер да го дават.Последно гледах като спасиха Вайлет и бебето.И сега не мога да го хвана.Това кой сезон е?
И от къде да го изтегля?
Благодаря ви Hug Hug Hug

# 364
Вайълет я нападнаха в последния епизод на 2ри сезон, спасиха я в първи епизод на 3ти сезон.

Тегли се от Арена и Замунда примерно.

# 365
  • Бургас
Направо ти завиждам,че тепърва ти предствои да ги гледаш...интересни сезони ти предстоят:))

# 366
  • Ню Йорк
Момичета и аз от скоро го гледам по фокс лайф,оба4е го спряха ве4ер да го дават.Последно гледах като спасиха Вайлет и бебето.И сега не мога да го хвана.Това кой сезон е?
И от къде да го изтегля?
Благодаря ви Hug Hug Hug

Във вторник от 21.00ч. по фокса дават епизодите от 3ти сезон. Ако имаш търпение ги гледа там. Дублажа е доста по-добър от субтитрите които са в нета Simple Smile

# 367
# 368
# 369
Много изкуствено създадена ситуация за Наоми. Как пък ги скараха така двете с Адисън, че да е готова да зачеркне всичко, даже и Мая и внучката.......Претупана работа спроде мен, но явно актрисата не си е продължила договора.

Промо за следващия епизод:

http://www.youtube.com/watch?v=X8pxJIJf_OQ

# 370
  • София
http://DMCA-removal-from-Google/search.php?t=1&id=69309

Субтитри!

Хубава серия!Ще ми липсва Наоми,ако си тръгне!

# 371
# 372
  • Разград-София

# 373
Очертава се интересен епизод.

Тая Кейти егати наглото същество Crazy

А на Сам ми иде да му плесна един задвратник Crossing Arms

# 374
  • Разград-София
А на Сам ми иде да му плесна един задвратник Crossing Arms

И аз така  Peace  Twisted Evil

Общи условия