Малката имаше запек няколко дни /чудя се дали Т. е била от него/, предполагам защото въведох каша и тя още повече намали кърменето... От вчра всичко е ОК, но предполагам че нещо си е наранила дупето, защото голям рев при всяко пръцкане и дрискане
Отделно тъкмо се унесе и започва якото кашляне...Много ми е странно, защото през деня наистина не кашля...

Сега милото лъска всичко, за да видим дали има нещо общо прахоляка... дано не
Аз лично продължавам да си мисля че е от зъбите...Относно педагогическото - тя всичко си дъвче и гълта /в началото си ги намирахцелите парченца в памперса, но това време много отдавна отмина/, не й пречат пюретата... до онзи ден... тогава се задави с лука, хем вече беше яла лук преди... може би тоя е бил по-лют....
А ябълката за пръв път така я прави.. аз се чудя да не би много набързо да са й дадени парченцата, защото баща й я храни тогава

Както и да е...
кашата много й хареса, но когато е с току-що изцедена кърма... онзи ден й дадох за пръв път замразена и така си стисна устата, че направо устничките й изчезнаха
... слагах и плодово пюре - ефекта беше само че вече и това пюре не го иска
)))вчера обаче си я изяде половината каша със замразена кърма...
Иначе яде пюрета, но без голям мерак... Ако има морков вътре обаче си го яде като стой та гледай
)със сигурност мога да кажа, че едно и също нещо в пюре и от моята чиния не се приема по еднакъв начин
а аз го приготвям само на пара, без зрънце сол или друго, но въпреки това тя винаги е готова за още...И в тоя ред на мисли - кога да започна да й давам сол, захар? масло да давам ли, при условие, че с кравите продукти ще чакаме още? само рапично олио ли става?
Ако зависи от мен хич няма и да ги давам тия неща.. не за друго, ами просто ще ми е по-лесно
)Вчера забелязах че май още 4 зъба са й пробили, та май ще запълним дупката между вампирските
)пак вчера пък ми се обадиха да ми кажат, че един приятел е починал... от инсулт.. представяте ли си? мъж на 30 години??? още не мога да повярвам и все ми е пред очите.. няколко дни бил в кома, имал големи увреждания на мозъка... просто ужас

И така...
)
Не, естествено - баща му я беше оглозгал преди това, той просто си чеше зъбите в нея
, да си жива и здрава, много любов и прекрасни моменти с любимите хора 

/Но пък действа.