ФЕВРУАРЧЕТАТА палави растат и неусетно зъбчета редят

• 22 494
  • 744
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Междудругото аз на 3 г. едва не съм умряла от салмонела. Било е заради сурови кренвирши, поне майка ми така твърди.

# 481
Зитка,малко ли ти се струва 150 мл мляко или пюре?! Съвсем нормално е за тази възраст.А наддаването всеки месец е различно,пък и вече няма да качват толкова стремеглаво!Така че...споко!  Hug

Днес ще ви писне от мен,ама като не става за излизане,а Ралица цял ден спи или си бърбори и се занимава сама...Да,всъщност не седи още самостоятелно,но не си затваря устата по цял ден!Само нещо нарежда,пее,бръмчи с уста,даже издава и ррррррррррррр..май ще проговори преди да проходи! Laughing

# 482
Леле,стига и вие с тия салмонели,де...Аз давам на моичките домашна супичка със застройка само от кисело мляко.Това лошо ли е? Rolling Eyes

И кажете ми сега как да облека мишките,защото ще ги изкарвам малко на разходка.В Пловдив е 13 градуса,обаче яко духа /вятъра Laughing/ Смятам да им сложа боди с дълъг ръкав,памучна блузка с дълъг ръкав и яке отгоре.Шапка да слагам ли или ще изглежда смешно още отсега?

Доре,ти харакирито си го направи ама що още си жива не мога да разбера? Laughing Явно си се преродила...

# 483
 Това е супер,даже!  Laughing Щом няма сурово яйце в застройката...Аз пък правя застройките с прясно мляко и яйце.И с кисело ли става?

А за шапките хич няма да е смешно!Вчера умряхме с Боян от студ към 18.00 ч.Пък и винаги можеш да ги свалиш,ако се наложи!

# 484
Мисля, че сме се събрали тук, за да си казваме спокойно и директно нещата - да питаме, споделяме, обсъждаме... Както виждате няма гаранция, че гледайки второ дете не се допускат грешки или пък всичко е ясно. Но гаранция, че това, с което аз съм се сблъскала ще го дудна винаги, когато мога, за да ви предпазя... Naughty И благодаря, че ме търпите. Laughing
Изобщо сравнението: "Аз моето дете - така, пък тееее - егати майките", служи само за залъгване на съвестта и привидно запълване на неувереността. Абсолютно честно мога да кажа, че сега съм в пъти по - колебаеща се, по - страхлива и по - подозрителна, защото знам много повече неща, от първото майчинство. Изобщо, все повече уважавам дъщеря си - мнооогоо мъжко момиче е, щом е устояла на експерименталното ми отглеждане. Mr. Green
Но, признавам - няма да ми е приятно да се прочета някъде.
Обаче, Доре, за японските неща - първо при мен и после онлайн. bowuu Laughing
Сайонара (яп. - довиждане), засега.  Mr. Green
ПП. Раде, много съжалявам, че и това сте преживели! Елате на разходка до София, веднага ще го кръстим героя! Hug

# 485
Ок,Фокси,спирам   Stop

# 486
  • София
Доре,ти харакирито си го направи ама що още си жива не мога да разбера? Laughing Явно си се преродила...

Е, какво искате сега, и аз като Гея да се оттегля? Grinning Сигурно съм в черна дупка, ебаси гадостите ми се насъбраха... Ама кой ми е крив... Айде сайонара, ще се видим след няколко седмици. Wink

# 487
Силве аз застройвам с кисело мляко и яйце Winkс прясно не обичам,някак си ми сладнят супите.
Мама Заригледам вече поназнайваш японски Laughingей мойта адашка ще ти стопи лагерчетата Joy

# 488

Ааа,Раде,не,не спирай.Просто лееееекинко се шашкам като прочета такива неща.Аз действам доста смело със захранването.Давала съм им и прясно мляко,само че в кремчета.Въобще такива неща правя,че Дорето и мен трябваше да цитира..Доре,не се обиждай,душа.Цитирай ме колкото си искаш,така или иначе вече съм го написала,а пък и тъкмо ще разбера ако съм направила някоя глупост Laughing

# 489

Е, какво искате сега, и аз като Гея да се оттегля? Grinning Сигурно съм в черна дупка, ебаси гадостите ми се насъбраха... Ама кой ми е крив... Айде сайонара, ще се видим след няколко седмици. Wink

Уф,че си и тииии...Кво ще правим без тебе? И аре излизай от черната дупка,щото тъй хич нИ тЪ Аресвам Hug

# 490
АЛООООО отеглящата се,я да не се тръшкаш и си смени аватара,какви са тея чернилки и бури,моля моля.Сподели какво е станало с Румен,и не се плаши не си сама Wink

# 491
Фокси,споделям го с вас, за да мога да спестя на някоя майка и бебе ада, който изживяхме  Hug

# 492
Привет!

Писах, писах...и нищо не се публикува, сега с начале....
За гъбите, според мен трябва да се изчака с тях поне до 2та година, те са тежка храна, трудносмилаема и имат свойството да абсорбират токсините от средата, в която за израсли.
За дюлите, аз не бях се сещала, защото не ги обичам. Но тия дни ще купя да сваря малко и да ги смеся с ябълки, да видим на Дени дали ще й харесат. Реших тия дни да й дам и манго и авокадо. Тук мангото е много хубаво, жълто и много добре узряло.
Освен това смятам да купя и червена леща, да сготвим на чаавето една супица.
Жълтък не съм давала и не мисля скоро да давам. Желязо има и в други храни.
Аз все още не съм въвела глутен, ще го въведа като станем на 8 месеца, тоест след 4-5 дни. Само се чудя по какъв начин да е?

Днес менюто беше: АМ, оризова каша с мляко, домашна зеленчукова супа (ориз, тиква, лук, картоф, морков и зехтин). Педи каза да й слагам по малко зехтин или царевично масло, били много полезни.

И да ви кажа тук е 25 градуса, по къс ръкав сме и се очертава времето да е такова поне още  месец.  bouquet
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ!
За събличането и обличането...Когато я събличам за къпане е много щастлива, вика писка, кряка, хихика се. Когато я обличам след баня е голямо дране, рев, мъъкааа, рита ме, върти се...

Възникна следната грешка при публикуването на новото мнение:

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 11 нови отговора.

# 493
Ей, ама съм отнесена -  Писче честит имен ден!
Ние пак си откарахме 4 часа на разходка! Случи ми се нещо много гадно - Пепчо нали все ми бърника тел. изглежда някое болтче на капака не е издържало и днес докато говорих по тел. в един бебешорски магазин целия тел. се разпадна - батерия, капак, карти! И не можах да намеря батерията Shocked То в магазина има едни гадни стелажи дето сигурно е под тях! А продавачката грам внимание не ми обърна! Рових като някоя клошарка с дръжката на един парцал под стелажите ама нъцки!Един час и никакъв успех Twisted EvilДори с нежелание прие тел. на мъжа ми и да се обади ако случайно открият батерията! Егаси идваше ми да пс.........м Twisted Evil

# 494
Мама Заригледам вече поназнайваш японски Laughingей мойта адашка ще ти стопи лагерчетата Joy

Подигравай се ти... Ама като дойде японеца - детегледач, ще видиш как ще го командвам, изтегната на дивана с цигаре в ръка... Mr. Green
Специално за теб: котка - неко.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт