ФЕВРУАРЧЕТАТА палави растат и неусетно зъбчета редят

• 22 494
  • 744
  •   1
Отговори
# 495
Фокси,споделям го с вас, за да мога да спестя на някоя майка и бебе ада, който изживяхме  Hug

Раде,разбирам те,просто се опитвам да ви накарам малко да се засмеете.Аз направо ти се чудя след всичко,което изживяхте още от раждането досега с Валето,как ти не си си направила харакири? Не се бъзикам.Наистина много ти съчувствам.Аз щях да се побъркам сигурно.

Ааа вие сте обсъждали събличането и обличането-при събличането е радост голяма.Да има как по цял ден голи да ходят моите ексхибиционистчета Laughing.Като ходим в банята да подмиваме дупетата-то не са радостни възгласи,хихикане..Обаче обличането...УЖАС!!! ooooh! Цялата махала вдигаме във въздуха от крясъци и рев..Раде,вие в Изгрев не сте ли ни чули? Mr. Green

# 496
 Laughing
От маанета и сватби нема как,а и Валето е станал киселяк  и  се замислям докато го обличам да си слагам слушалките на тел. и да си слушам радио,па той да си стачкува  hahaha
А, и бих си направила харакири,ама тъй като се застраховах преди да родя си мисля, че на моичкия Убосник ще му дойде в повече късмета,хем без мен,хем и богат-а нема нужда,ще ме потърпи още малко(50-60 годинки поне) Crazy
Изпатках-вдига ми се настроението заедно с температурата  Laughing

# 497
Здравейте отново днес!

Ние също се разписахме малко навън, ама няма такъв вятър, ужас беше, аз дори сложих и дъждобрана, и познайте Гоги как буйстваше в инкубатора  Joy

Дани, и при нас положението с якето е същото, Гоги не може да мърда, ръцете само в една поза, а като сложих шапката, настана такъв рев, аз дори му облякох и чорапогащник  Peace

Така, сега по темата, не се сдържах да не си кажа мнението - autumnsphere, не те познавам лично, но от твоите постове оставам с впечатлението, че се мислиш за нещо повече от нас във всяко едно отношение, и това, което ти пишеш/ правиш е винаги най-правилното, но според КОГО (за теб е правилно, за мен може да не е, но не съм тръгнала да те обсъждам) - всяка една майка е най-добрата за своето дете, за всяка една майка детето й е най-мило, най-красиво и най-умно, това е нормално. Тук си мислех, че сме се събрали да се подкрепяме, а не да се упрекваме и не да се "ШОКИРАМЕ" ЗАД ГЪРБА СИ и то в писмен вид, и ако имаш нещо да казваш на някого от темата, моля те направи го тук в НАШИЧКАТА ТЕМА. Събрали сме се толкова много мами, всички сме различни характери, няма как всички да се харесваме, важното е да сме ТОЛЕРАНТНИ ЕДИН КЪМ ДРУГ, а най-грозното нещо за мен е да злословиш зад гърба на някой друг!!!
Нямаше да си позволя да напиша всичко това, ако виждах поне малко искреност в извинението ти към цитираните мами  Peace

Извинявам се на всички, но просто ми стана много обидно и не се сдържах  Sad

# 498
Едно, здравей от нас!!! Hug
Честит имен ден на Пис и на вс др празнуващи днес!!! bouquet
И при нас мн студено, но имах задачки по центъра и излизахме. Сложих и даже дъждобранна с цел да я пази от вятъра. Днес при нас една капка дъжд няма, ама вчера големи води и ветрове. Успяха дори да разкъсат шапитото на гостуващият цирк "Олимпия" и няма да може да изнасят представления хорицата Rolling Eyes
Честито зъбче на Белослава Laughing Ние продължаваме да сме в групата на тез без  tooth tooth- би
И аз да се включа по темата...
Няма за какво да се сърдим и шашкаме, кой как си гледа детето.  Нас едно време все едно по книга са ни гледали Laughing Всеки е прав за себе си, лоша майка няма Peace

Последна редакция: ср, 14 окт 2009, 17:39 от kamelllia19

# 499
  • София
Незнам какво му има на мойто дете.Нито попара иска,нито овесени ядки с плод.СЛожих му и АМ и пак.Едвам изяде половината.
Честито зъбче на Белослава!

А Гери щях да забравя четох, че триците не се давали на бебе.Ама не съм сигурна, защо.Ето и една тема: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=417487.0

# 500
И ние бяхме за малко на вън,малеее ми те ветровете навън се ...Мая я облякох с космонавта и хич не и се понрави,мрън-мрън,но няма как ще трае.малко по късно ще пусна снимки да ни видите пакетирани

# 501
  • в сърцето на един мъж...
Що бе, Дора, аз не съм се оттеглила. Просто не пиша. Чета как ти се излагаш наляво и надясно, ама то това явно ти е особена характерова черта.

Честит имен ден на всички, които празнуват!  bouquet

# 502
Така, сега по темата, не се сдържах да не си кажа мнението - autumnsphere, не те познавам лично, но от твоите постове оставам с впечатлението, че се мислиш за нещо повече от нас във всяко едно отношение, и това, което ти пишеш/ правиш е винаги най-правилното, но според КОГО (за теб е правилно, за мен може да не е, но не съм тръгнала да те обсъждам) - всяка една майка е най-добрата за своето дете, за всяка една майка детето й е най-мило, най-красиво и най-умно, това е нормално. Тук си мислех, че сме се събрали да се подкрепяме, а не да се упрекваме и не да се "ШОКИРАМЕ" ЗАД ГЪРБА СИ и то в писмен вид, и ако имаш нещо да казваш на някого от темата, моля те направи го тук в НАШИЧКАТА ТЕМА. Събрали сме се толкова много мами, всички сме различни характери, няма как всички да се харесваме, важното е да сме ТОЛЕРАНТНИ ЕДИН КЪМ ДРУГ, а най-грозното нещо за мен е да злословиш зад гърба на някой друг!!!
Нямаше да си позволя да напиша всичко това, ако виждах поне малко искреност в извинението ти към цитираните мами  Peace

Извинявам се на всички, но просто ми стана много обидно и не се сдържах  Sad

Е щом и ти не се сдържа, вече е неудържимо положението Wink
Що бе, Дора, аз не съм се оттеглила. Просто не пиша. Чета как ти се излагаш наляво и надясно, ама то това явно ти е особена характерова черта.
Мъкааааааа Joy
Честито на именниците, да са здрави, радостни и много щастливи  bouquet
Мале Раде, настръхнах Sad Ти си верно някаква супермама, щом след всичко преживяно досега не си превъртяла, аз щях да съм на Марс вече #Crazy

# 503
  • в сърцето на един мъж...
А, Еми Hug

# 504
  • София
Стига, стига!
За разведряване на обстановката: едно от любимите занимания на Митето
....

ХАХАХАХАХАХА

Доре и според мен е адски нетактично това цитиране... Ако нещо ти е направило впечатление - кажи директно... Не коментирай нататък...
публично място е, но как примерно да реагирам аз ако видя в друга тема мой цитат "вчера се насрах"... тук все пак си споделяме неща в по-интимна обстановка... как да се изразя - надали са много хората дето четат отчетните..
Още повече, че за захранването всеки има различно мнение... Аз съм си изградила свое и макарто до голяма степен да съвпада с масовото във форума много ме дразнят фанатичните изказвания в специализираните теми...
Та така...  Peace
ааа и да ти кажа - аз като видя цитат който ме впечатлява, повярвай ми, издирвам кой как и защо го е писал.. дори да няма име..
А за домашните драми... по-спокойно го давай.. пиши по-често тук, нека ние сме ти отдушник...  Hug

радеHug Hug Hug край нямат неволите на Валката... Ама айде стига вече... Нека всичко е наред занапред  Praynig

ПИС, почерпката беше супер Wink особено ония на втората картинка мммм... та така: Да ти е живо и здраво името   bouquet

# 505
Привет и от нас!   bouquet
Ние се позагубихме малко, но не ми остава много време за писане.
Единственото по-различно при нас е, че вече 2-ра седмица сме на детска кухня (за шок и ужас на autumnsphere  Mr. Green), но на кифличката всичко и се услажда и го няма вече онова мрънкане и позивите за повръщане при яденето на пюре. Ааа, и вече не е жълта като преди. Интересното е, че любими са и супичките, а най-недолюбва кремчетата, но явно като мама ще предпочита соленичкото пред сладкото. Засега не изяжда цялото количество, така че има и за мен по малко  Laughing
толо, и аз като другите мисля, че излияно се тормозиш, относно развитието на Раличка. И ние не сме от най-активните. Не се изправя, не пълзи, от няколко дни се позакрепя седнала.
Гери, напълно съм съгласна с теб. Мисля, че е адски некоректно да цитираш хората по други теми и да се възмущаваш публично, но зад гърба им. Имам и още доста неща да кажа, но в интерес на добрия тон ще се спра до тук. То край нямаше...

Много готини снимчици видях. Много са сладки всички бебоци.  Hug

И накрая, но не на последно място - Честит празник на всички именици днес!!! Да са живи и здрави!!!   bouquet

# 506
Дани, извинявай, става въпрос за овесени ядки, а не за трици, все казвам трици вместо ядки  ooooh! къде ми е акъла Tired дори си редактирах поста  Peace мерси за инфото за темичката  Peace

# 507
  • София
А Гери, няма защо  Hug.Алекс нещо не му допаднаха.Утре ще го пробвам с кус-кус.Пък да видим.

# 508
Привет и от нас  bouquetДнес за n-ти път започвам да пиша тук и нещо се случва и спирам SadДано сега се включим.За игрите и ние сме като другите,нищо не ни привлича вниманието повече от няколко минути,играчките са почти безинтересни,със среден интерес са дистанционни,телефони,фотоапарат и др,а най-интересна съм аз като се правя на маймуна,пълзя по-бързо от нея или я гоня,търкалям се,подхвърлям я,нося я на конче и всякакви дивотии свързани със скачане и носене на ръце.За храненето:сутрин сме на попара или АМ, на обяд на зеленчуково или месно пюре, следобяд на плодово пюре или каша и вечер си пием АМ.Искам да питам мамите,които дават кисело мляко и бисквити какво мляко давате и какви бисквити?
Гери,откъде от Добрич взимаш пюрета на Сънвал,защото ние в нашето село нямаме и взимам само от Варна?
Хайде да се вкл и с малко снимки,за да не ни забравите Wink

# 509
Дани, на Гого овесените ядки най-малко му се нравят, стискам палци на Алекс да му хареса кус-кус-а утре  Peace

Клави,
купувам ги от магазина на входа на Градската преди подлеза, само там ги има  Peace Ей, като идвате да не забравите да се обадите  Naughty Леле, каква мацка е Изи  Hug

Общи условия

Активация на акаунт