ФЕВРУАРЧЕТАТА палави растат и неусетно зъбчета редят

• 22 494
  • 744
  •   1
Отговори
# 465
"Ни в клин-ни в ръкав" да вметна да нямате много доверие на електронните термометри.
Току що ми доказа за пореден път,че отчита с 1.0 по-малко от живачния,имам 37,3 а ел.ми показа 36,3 т.
Това беше една от причините да се забавя с 1 ден преди да го заведа малкия спешно в събота на лекар,чак се замислям колко ли му е била когато отчиташе 39,3  Sad.Там ми отчете 37,5т,а той гореше и като я измерихме с живачния се оказа 38,5.
Майната им на 13лв.,но не ми е ясно защо забраняват живачните и трябва да си правят експерименти със здравето ни  newsm78
Мия ,аз докато се наканя той спря да хълца,но беше успял да се надриска извън памперса и панталонките от сини сега са с жълта окраса от вътре ,а "най-якото"е че нямаме вода от сутринта  #2gunfire
Който както си иска да си храни детето,важното е да растат здрави и весели палавници  Peace
Доре,вземи мен ме цитирай "Не позволявайте на бабите да дават 2,3 лъжички от домашна супа със сурова застройка,докато майката е в другата стая,за да не се зарази детето със салмонела.Инфекцията е толкова коварна,че за 24 часа се сменят 40 памперса и се преливат 2 литра глюкоза"  Naughty

Последна редакция: ср, 14 окт 2009, 14:57 от radka80

# 466
Айде стига съм ви занимавала,ще се пробвам да дам на малкия вода,че хълца,а това е малко мисия невъзможна,но все пак той е 7 кг,а аз около 70-кой ли ще надвие
 Stop

Ако успееш непременно пиши как. Нашето съотношение е 75 към 8.200кг и още нямам отбелязана победа  Mr. Green .

Аз ползвам живачен. Но е опасен, защото ако се счупи става страшно. Живака е отровен.

# 467
  • София
Олелееее, добре, извинявам се публично, май просто трябва да си тегля ножа при следващото извинение, защото последните седмици само това правя.  

# 468
Чакайте и аз да се включа по темата със захранването.Не се отнася конкретно към някого,а общо за форума.Според мен ПОНЯКОГА много се шашкаме с това захранване и шашкаме другите,които са избрали по-ранното или по-късното или там каквото и да е.Откакто дойдох тук-няма такива неща-внимавай с това,не му давай това до 2 годишна възраст или подобни.Лекарката,която ни посети вкъщи тук-каза-бебето вече може да яде почти всичко,това което готвиш за себе си-давай и на нея/без сол,захар.../ и не напълно пасирано.Вече ако в рода има някакви проблеми с храни,алергии  и подобни-тогава се внимава.Няма такова шашкане относно теглото/качил 100 грама за месеца или 500..../-важното бебето да наддава.Въобще много по-спокойно е.Искам да кажа,че истината е някъде по средата.Многото "внимаване" също не е на добре.
И АТМОСФЕРЧЕ, ЗА 6 месечно бебе и на мен педито в БГ каза да й варя кисел с прясно млекце-щом нямаме никакви алергии в рода,щом бебето е добре-няма база за притеснение-и аз съм съгласна.
Радка, и аз хич не им варвам на електронните термометри-напълно си права!Спред електронния термометър моята темп. е винаги 35 градуса Shockedаз съм си запазила живачен и дори си го донесох тук скришом,само на него му имам доверие-винаги е точен!

# 469
Стига, стига!
За разведряване на обстановката: едно от любимите занимания на Митето

Последна редакция: пт, 16 окт 2009, 11:30 от vasi__k

# 470
  • София
vasi, недей, моля те, сега ще се появи някой да се скара за голите снимки! Grinning Това не го разбирам много, хората се страхуват, че педофилите им гледат децата...
Макар че така и не смея да кача едно видео на Йойо по голо дупе.

# 471
Митето е сладур Hug

Доре, всеки си има право на мнение наистина, но другия път просто го кажи в нашата тема, иначе така звучи като ''Госпожо, пък Пешо наби Тошо, а пък Гошо не си изяде супата...''
Приключвам по темата Peace
Раде, това на вас ли ви си е случило, леле милото слънчице,
слава Богу, майка ми не ми се меси в захранването, а други баби нямаме.

# 472
Харакири,харакири,харакири Joy Joy JoyДоре с пистолета няма да усетиш болка Laughing
Ето гледай как си противоричиш,някои се страхуват за голите снимки,а ти не пускаш видеото hahahaстрах те е рано да захрахваш а Йойо колко рано на вкус е опитал мокрите кърпи,А?(сега и аз те изклюках че прекаляваш с бърсането на детето) smile3534

# 473
Васи,голям сладур е Митето,а ти го криеше до сега
И ние имаме подарена голяма плюшена играчка-куче,но тъй като доста и падат космите съм я качила на спалнята и от там ни пази.Ще почака да й дойде реда за игра.А другата плюшена,без батерии,самопочистваща се играчка (котката) замина на селото,не по собствено желание.За което се радвам,макар че ми липсва,по-добре е да сме без домащен любимец за известно време,а и често я навестяваме.

# 474
 Леле,Раде,голям кошмар сте изживяли!  Sad  Как започна салмонелозата? С какви симптоми? Направо ме ошашка...На Боян редовно давам супи със застройка. То за всички е опасно,но за малкия Вальо е било особено тежко ! Hug

# 475
  • София

# 476
  • София
Излезнахме за малко  а вие бая сте изписали.
Бая бях облякла Алекс и едвам си местеше ръчичките.В колата на прибиране заспа.Свалих му якенцето,джинсите,пуловерчето а той все още спеше  Crazy

Накупих му кус-кус на Плазмон и фини овесени ядки и ще почнем с приготвянето на закуските.Пък ще видим кое ще му хареса.МИме купих и чайчето.

И аз мисля, че всеки си преценява кога и как ще захранва бебето си.Лошото Доре е, че си го коментирала в друга тема.И аз ви чувствам много близки и наистина не се познаваме от вчера.За глутена четох, че и късното въвеждане не е хубаво ами вредно.

Сиренцето не мисля,че е вредно освен ако детето не е алергично.
Според мен не трябва толкова паника с това захранване.Има продукти,които трябва да се избягват или дават по-късно и мисля че всички знаем кои са.

Коте
и ние все още сме на мляко в 6,10,22ч.Но това е, защото Алекс не иска попарка.

Булъовче
  newsm59

# 477
  • София
Всъщност добре, че се вълнувам покрай newsm50 - та тук, че да не мисля за драмата вкъщи. Че тогава верно ще си клъцна вените.

# 478
Честит имен ден на всички празнуващи.
Днес ще се побъркам в къщи, а й малката е решила да ми разкаже играта. мрънкане, рев.
Жанет много мрази да я обличам, започва едно тръшкане.И към непознати е ужас, незнам в събота как ще я кръстим, ще има да реве.
Аз вече съм захранила с всичко, даже и риба й дадох два пъти поняколко лъжички-хареса й, но немога да й увелича количеството изяжда по 150 гр.мляко и пюрета и резултата е на лице-качили сме само 100 гр и сега й правя попарата изцяло с мляко и в следобедния крем слагам бисквитка, дано др.месец да сме по-добре.
Хубав ден.

# 479
Толо,по-добре като се прави засртойката да се мине и тя на топлинна обработка с млякото и брашното и чак тогава да се слага в супата,така ми каза една леличка от ХЕИ.
А тъй като Валето е с 40 см.по-къси чревца е доста податлив на чревни вируси и всякакви други,дано го израсте  Praynig
Симптомите бяха висока т 38,5-39,3,отпадналост и накрая зелени воднисти изпражнения и повръщане.Правиха ни изследвания на всички в къщи и се оказа,че секървата е здрав носител,имаше салмонела,но без симптомите ,за това се наложи и тя да влезне в болницата и с антибиотик се оправи,макар че доктора ни обясни,че може втория резултат да излезе отрицателен ,но да си я има пак.Най-важна е личната хигиена,особенно след 00 и смяна на памперси,но тъй като свеки е доста чиста и винаги се мие старателно,си мислим че е станало от супата,а и личната ми каза,да изчакам вече с жълтъка,а да вкарам месото,но 1 малко по-малко зеленчуковите пюрета да увелича и чак тогава месните.
И се чудя дали да кръщаваме малкия или да се обадя анонимно на 122  Laughing
Доре,давай го по-весело.Имаш страхотно хлапе,което те обича,а не виждам по-добър стимул за живот,майната им на другите-сега той трябва да ти е преоритет номер 1 в живота   action032

Общи условия

Активация на акаунт