Току що ми доказа за пореден път,че отчита с 1.0 по-малко от живачния,имам 37,3 а ел.ми показа 36,3 т.
Това беше една от причините да се забавя с 1 ден преди да го заведа малкия спешно в събота на лекар,чак се замислям колко ли му е била когато отчиташе 39,3
.Там ми отчете 37,5т,а той гореше и като я измерихме с живачния се оказа 38,5.Майната им на 13лв.,но не ми е ясно защо забраняват живачните и трябва да си правят експерименти със здравето ни

Мия ,аз докато се наканя той спря да хълца,но беше успял да се надриска извън памперса и панталонките от сини сега са с жълта окраса от вътре ,а "най-якото"е че нямаме вода от сутринта

Който както си иска да си храни детето,важното е да растат здрави и весели палавници

Доре,вземи мен ме цитирай "Не позволявайте на бабите да дават 2,3 лъжички от домашна супа със сурова застройка,докато майката е в другата стая,за да не се зарази детето със салмонела.Инфекцията е толкова коварна,че за 24 часа се сменят 40 памперса и се преливат 2 литра глюкоза"

страх те е рано да захрахваш а Йойо колко рано на вкус е опитал мокрите кърпи,А?(сега и аз те изклюках че прекаляваш с бърсането на детето)

- та тук, че да не мисля за драмата вкъщи. Че тогава верно ще си клъцна вените.