ФЕВРУАРЧЕТАТА палави растат и неусетно зъбчета редят

• 22 494
  • 744
  •   1
Отговори
# 210
Някой преди време беше пуснал в някоя тема детски песнички(беше отдавна)-мисля че Фокси беше, преинсталирах компа, и забравих да сии ги кача на диск, ако може някоя мама която ги има да ги пусне пак или да ми каже откъде да ги изтегля.

# 211
Минавам само да почерпя за моя рожден ден днес.Нямам време сега да чета,че чакам гости по късно и трябва да се подготвя,но утре ще наваксам.

# 212
Ako говорите за капсулите Карвол-наистина са хубави и отпушват.Незнам колко струват тук,мога да проверя.От интернет ли ще си ги поръчвате?
МАРАЯ! ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!пОЖЕЛАВАМ ТИ ЗДРАВЕ НА ТЕБ И ЦЯЛОТО ТИ СЕМЕЙСТВО,КАКТО И КЪСМЕТ,БЛАГОПОЛУЧИЕ И СЕМЕЙНА ХАРМОНИЯ!!! Hug

# 213
Марая, честит рожден ден! Да си жива и здрава и много щастлива!

# 214
Радостина , честит рожден ден. Здраве най-вече и много да те обичат двамата ти мъже. А малкия чаровник Конър да расте послушен и само радост да ви носи.
Зитка това намирам :
http://ljube.com/278
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=48986
http://muzika.dechica.com/songs/songs5.htm

# 215
Опааа, още една рожденичка  Party
МАрая, честит празник    bouquet  bouquet  bouquet

ето нещо весело  Laughing

Какво животно според зодията си бихте взели  Wink
Овен: "Всичко, стига да е пълно с енергия!"
Телец: "Костенурка. Бавна, не й трябват много грижи и няма да изяжда храната на собственика си."
Близнаци: "Папагал... Има ли нужда да казвам нещо повече? Естествено, че има...."
Рак: "Каквото и да е... Важното е да се поддава на дресировка!"
Лъв: "Голяма, красива и дръзка котка, която не се състезава със собственика си в това кой е по-по-най."
Дева: "Да видим. Ще трябва да ставам точно в 7:30, за да го храня. В 10:20 ще ходя до магазина и ще му купувам храна за 4,38 лв. с включен ДДС..."
Везни: "Хммм... От една страна, кучето е добродушно, предано и пази къщата. От друга, котката е по-независима, изисква по-малко внимание и е много грациозна... Ох, не знам. Ти какво би си взел? А сигурен ли си?"
Скорпион: "Котка! Тайнствена и непредсказуема... Какво й е? "
Стрелец: "Кон, естествено! И да се надяваме, че ще има достатъчно енергия, за да издържи темпото ми!"
Козирог: "Аз ли ще му купувам храната?"
Водолей:"Хамстер. Ще му взема клетка с климатик, водоснабдяване и канализация... Ще му сложа тунелче, с което да може да преминава извън клетката и ще го огранича с фибростъкло... Не продават ли такива клетки? Простаци! Нищо, аз ще изобретя нещо много по-добро тогава..."
Риби: "Риби, естествено. Дори да ги забравя за седмица-две без храна и те измрат, бързо ще ги подменя... ако не забравя и това, де..."

Толо, възможно е имунитетът малко да е паднал на Раличка именно заради антибиотиците, въоръжи се с търпение  Hug дано бързо отмине този път  Praynig

МамоЗ, ми той Руси е кротичък, пък и вие имате интересна стая със забранени работи  Laughing аз затова... Blush пък ще се реванширам с няколко коша още по-забранени работи  Joy

# 216
  • София
Здравейте и от мен,

Яна честит рожден ден на патерици!Пожелавам ти все така добра,любезна и отзивчива да си.Много здраве и щастие.

Марая честит рожден ден и на теб!Нека двамата ти мъже те правят още по-щастлива!

Алекс има още малко хрема,но отминава, но понякога кашля.И аз си мисля, че е от сополките, но вече видимо е по-добре милият.Имахме и температура, но мина.Започна да си играе.НО всико прехвърли и на майка си .Сега аз съм с хрема и гърлото ме боли.Вчера имах и малко температура.Дано се оправим бързо.
Майка ми пък като ме стресна за този свински грип.Питам я аз какви са симптомите ?А тя:"Еми като при този.Познава се само ако ти вземат кръв за изследване."

Ние живот и здраве в петък е ходим до Одрин на пазар.Дано си купим нещичко. Mr. GreenЩе разказвам като се върнем.

mama_pettty  незнам кога ще правим поръчка от mytoys, но ще те имам в предвид.Въобще ако се оправя.

# 217
Някой преди време беше пуснал в някоя тема детски песнички(беше отдавна)-мисля че Фокси беше, преинсталирах компа, и забравих да сии ги кача на диск, ако може някоя мама която ги има да ги пусне пак или да ми каже откъде да ги изтегля.

Аз съм си изтеглила тези:
http://www.DMCA-removal-from-Google/details.php?id=72489&hit=1

Пускам ги на Влади от раждането му. Действат безотказно, когато се размрънка  smile3521 .

Забравих да добавя, че и на мен ми харесват и не ми пречи да ги слушам по цял ден понякога.

# 218
 Привет!
 Честит празник на всички празнуващи! Да сте живи и здрави и много щастливи!
 Ето едно предложение и от мен, но за съжаление там са само текстове, но можем да си припомним и сами да развеселяваме дечицата!  Crazy http://sladkodumche.hit.bg/

При нас нищо ново, не пиша често, но пък често се отбивам да надникна! Нямаме си все още зъбки, даже няма и признаци, джипито все вика, че са много подути венците, но зъби няма!

love001  love001  love001 Много цунки на всички!  love001  love001  love001

# 219
Добър ден
Така сега подред на номерата:
1.Гери най-накрая ти пуснах паричките за пижамките Embarassedпак извинявай че се забавих,а днес след като стигнах до банката и почнах да попълвам се сетих ей така случайно,че брат ми работи в Прокредит,да ме пита човек как се сетих bashтя и Мая се размрънка та на бързо преустанових писането и му звъннах та работата стана за няма и 15секунди.ИСКААААМ си мозъка обратно толкова съм изветряла че ще се метна от някъде.
2.Със сватята си организирахме една мини среща на която се засякохме и с МРМ и се разбрахме в петък 13часа на Народния една срещичка да спретнем,който иска да се възползва че  не остават още много слънчеви дни Hug
Ей много везни се събрахме Hug
Марая,да си жива и здрава,много обичана и щастлива  bouquet
Варна,много сте хубави Hugа Поли на Ричи е страхотен бонбон Heart Eyes
Дани приятна разходка и ти пожелавам да си купиш много хубави неща.Аз днеа пак уж излезнах да си купя нещо за мен,а пак друг отнесе подаръците Laughing
По-късно ще пусна снимки на двамата влюбени да ги видите колко са сладки и как се гушкат в количката на Венци Mr. Green
Силве,Раличка е уникална на снимката,а снимките дето ние си ги правим са горе долу през 2-3години,но не можах да намеря другите.

# 220
От мен пък добър вечер!
Аз пък да започна отзад - напред  Wink
1. За срещата на Народния аз съм ЗА, само да знам точното място, че ако съм сама /без останалите от светата троица  Mr. Green/ каквато съм кьорава ще има да обикалям и зверя по количките и мамите.
2. Хей варненки, ама много сте готини, а за бебоците да не говорим. Като сложим и добричкото попълнение .....думи нямам.  Hug
Като гледах снимките се сетих за култовото кафене, на което и аз се видях с вас през лятото. Стана ми едно хубаво, но и жално, че лятото свърши Confused .... А като се разрових в компа си се оказа, че нямам снимки от срещичката. Цвети, до колкото си спомням ти имаше фото, дали ще може да ми пуснеш снимките от тогава?  Praynig
А живи и здрави догодина пак ще ви навестя, яко ме искате, разбира се. 

Марая, жива и здрава да си, много обичана и щастлива!

Мама З, благодаря за молитвата   bouquet

Хайде, time-out - а свърши ..... зоват ме

# 221
Марая,Честит рожден ден!

Мама З,много мило че направи това за нас Hug Hug Hugпоздрави на мъжа ти от всички ни Laughing
Варненки,браво....много сте готини Peace
Миме,ама така ми се иска и аз да дойда в петък Mr. Green
Ама нещо не пускате много снимки...давам тон Mr. Green

Все забравям да се похваля имаме си нова количка.....на Пег Перего,страхотна е. Mr. Green
larakroft1  да се похвалиш след това Laughing

# 222
Честит рожден ден на Марая! Много усмивки и радостни моменти желая от все сърце!
Честит рожден ден на патерици на Яна и Алхимичето! Да сте живи и здрави и все така да радвате всички със свежото си присъствие тук! Hug

Съжалявам, че честитя на патерици, ама пустото ДДС тия дни ми отнема всичкото свободно време и не ми остава време да пиша в любимия си форум, а се подвизавам в счетоводната си програмка Sad
Пепчо маймуна е добре - през деня по 4-5 часа се подвизаваме по улиците, а вечер като заспи мама работи! Незнам тя Гея беше писала ама ние от един месец, че и повече се будим всяка нощ по 5-6 пъти! Слагам му вечер в млякото бисквитки Плазмон, ама не помага! Вече спи при нас на спалнята, че ние иначе ставането ме убива! После как ще го отучвам от този навик незнам! Rolling Eyes Ако някой има идея защо се буди да пише (не мисля, че е от от глад - събужда се с рев, ама после почва да се хили и да ми дърпа носа и така половин час Cry всеки път)!А и тия дни като лягам късно направо съм като сомнамбул!

# 223

ето нещо весело  Laughing

Какво животно според зодията си бихте взели   Wink

Телец: "Костенурка. Бавна, не й трябват много грижи и няма да изяжда храната на собственика си."
Joy Joy Joy
Гал, мерси, така не съм се смяла скоро, ама си е доста вярно.

МараяЧРД, МНОГО ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ  bouquet
Лара, що не вземете да се отбиете на път за Одрин Wink

Симона от няколко дни повтаря почти само ''айде леле'' Grinning
Днес пак я водих на доктор, че ми прикашля пак, уж е добре, казаха ни да си пръскаме тетрисала и да й даваме Мукоплант по 1/2л.

# 224
  • София

Лара, що не вземете да се отбиете на път за Одрин Wink

Ох, дано замине, че един по един се разболяваме.А на границата ако засечат температура-хайде обратно.А пък и няма да сме сами.Ще ходим с още хора.

Общи условия

Активация на акаунт