ФЕВРУАРЧЕТАТА палави растат и неусетно зъбчета редят

• 22 492
  • 744
  •   1
Отговори
# 645
Ох,Гея,аз знам,че не си толкова тънкообидна,ама да не си помислиш,че съм имала предвид,че сте едри..Всъщност трябваше да кажа,че не сте ниски Embarassed

Леле,как можах такава тъпотия да изтърся ooooh!
Ха-ха, как ме разсмя, Фокси.  Mr. Green Каква стана тя- не сте хоризонтално надарени, а сте вертикално ощетени.  Mr. Green
Гея, и аз си завидях.  Twisted Evil Ама като гледам на какво ми прилича къщата и че чака мен да я почна утре- хич не си завиждам. А за P.S.,I love you не знаех, че има и книга, ако я намеря ще я прочета.
Пенкова, последната снимка е върха, как си е прикрил семейните бижута момъка.  Laughing
Каишки за прохождане купувах с каката, ама не ми бяха удобни, пък и на нея също. Подарих ги на някого, сега не смятам да купувам.
Пенкова, долу ръцете от бебешката храна, амаха! Безвкусно и било, ами не я яж!  Mr. Green

# 646
Еййй много ми е студено днес, не знам разболявам ли се, ама от сутринта не мога да се стопля въобще, а съм се навлякла като мечка cold
Калинче, ти ме взе на подбив, бе душа, ама с тая празна глава всичко може да се очаква от мен, току виж и попара на прах съм изнамерила Joy
Коте, много сладък малък Венци, като го гледам как се изправя Борето е толкова лежерен, че сигурно на годинка ще пролази, а на две ще проходи newsm78 Дето вика моята приятелка " То детето няма бърза работа, нали знаеш, че мъжете са малко като  палавата костенурка" Joy
За кухнята ние може би от другия месец ще почнем, при мен хубавото е, че плащам малко повече ( 20лв.купони и 24лв. за разнос) но това ми спестява излизането в студените  и дъждовни дни, една жена ми носи всичко до врата.
За зимните дрешки ние още нямаме космонавт, но ще се наложи скоропостижно да закупя май с тези темпове на застудяване Shocked Шапки имаме две, шал не знам дали ще слагам, Рая не търпеше шал, а ръкавички имаме от каката, ама са с пръсти, та ще видя как ще ги слагам Crazy
Дорабелка, айде идвай по-бързо в наата махала, че не се знае ние догока ще бъдем тук, хазайката иска да продава май апартамента, та може да се наложи скоро да напуснем, а на мен толкова ми харесва тук, чу не знам как ще го преживея, сигурно ще изпадна в депресия, много се привъзах към всички тук и ще ми е  много мъчно Cry
За вигантола ние от лятото не го пием, сега на последната консултация док каза, че няма нужда да го почвам пак след като го поопипа по тимберицата.
Ох, исках още да пиша, но на малкия много му се спи, после пак ще се включа, хайде чай от мен  bouquet

# 647
  • в сърцето на един мъж...
Васи, 112 хемоглобин е добре, бе Shocked Що ще мъчиш детето с малтофера? Само ще му докараш някой запек Confused Ако не сте минали на месо - давай месо, не давай капки. Peace
Хаха, Ламтурник, само ти можеш да го докараш така римувано Mr. Green Ще падна просто... rotfImao А за книгата - далеч си ми, иначе бих ти я дала, ако не ти се чака до лятото, ако не - ще си я донеса в БГ да ти я дам да я четеш Mr. Green И без това само пренасям книги Rolling Eyes

П.С. Ето така изглежда книгата

# 648
SСамо ни вижте новата шапка!

# 649
Geia, ние миналият месец пак правихме изследвания и тогава беше 109, започнах всеки ден да давам месо, давах и червена чушка и цвекло и там зелените гадорийки и сега ето 112, и тя педито реши, че пак е нисък и трябва да започне да приема желязо изкуствено и ни предписа този Малтофер, а докарвал и запек ли? Това не знаех, знам само акитата стават тъмни! Та така, ако зависеше от мен нямаше да го тъпча детето с изкуствени работи, но не знам, от вчера му го давам, сега като ми казваш почвам да се замислям... Ако го спра...?Аз пак си му давам месце и изобщо храни, богати на желязо, но не знам... Страх ме е ако го спра да не му навредя! Пом/удр. и аз клонях към това мнение, че не е чак толкова нисък, но нали да се доверявам на нея и ... А ако знаете как ме изнерви вчера на конс.! Понеже го бяхме водили при др. лекар ( по- голям спец. от джипито) там бях споменала, че хемогл. му е бил 109, и др. лекарка предложи тя да ни изпрати на изследвания за кръв и урина, като включи едно изследване " морфология на еритроцитите" на което се виждало дали детето има някакъв проблем с хемогл., имам впр. анемия или др. такива, и направиха ни ги вчера в 18 поликлиника в София, и не стига, че са ни загубили резултатите от урината , а пък и след като занесох резултатите на джипито ни  тя ме попита какво е това? И аз й отговорих, че не съм се развивала в тази област и не знам, а тя отговори, че мисли, че е нормално... ooooh!

# 650
Добър ден
К.Пенкова аз също много искам да дам лимон на Мая,не за друго ами да и направя клипче "моя първи лимон",но педката катоя питах за цитрусите каза след 11-12 месец,не че ще и стане нещо от едно близване.А баба ми от 4 месец ме пита дали давам на Мая сокче от портокал ooooh!тя била давала на баща ми и леля ми,а между другото те са раждани в Италия и там са живяли 5-6години в които са отглеждани от гувернантки ,и те давали сокчетата Crazy
Еми на частна кухня ли си?И ако да,ако не е тайна на коя?
И аз да питам,нали съм голям мърляч в захранванвто и не чета много,много та дадох на Мая чушка(зелена)а вчера попаднах на една тема в която се казва че чушка се дава по късно еле па червена,та въпроса ми е,някой дал и вече чушка?

Последна редакция: пт, 16 окт 2009, 17:57 от alximika

# 651
  • Пловдив
Аз давам на беба портокал,но в купешко пюре /в комбинация с ябълка,праскова и банан/.Мисля по-късно да й дам и суров плод  Rolling Eyes

# 652
  • София
Миме аз съм давала чушка, а днес крем супичката беше от картоф,морков,чушка(зелена),тиквичка,лук,домат.много му хареса и си бая похапна.Чела съм за червената, че трябва по-късно.

Нещо с космонавта ще се провали работата.Получили са,но само размер 80см.Аз исках 86,за да може да го носи цяла зима.Страх ме е,ч е ако му взема по-малкия ще му умалее бързо.Сега сме 73см.Ще ходя да ги видя пък ще преценя.

Последна редакция: пт, 16 окт 2009, 15:01 от larakroft1

# 653
Миме и аз съм давала чушка, че и червена при това. Явно когато хората са чели аз съм спала  ooooh! ....че и лимон е близвал вече, физиономиите са много яки малки сладки муцунки.

# 654
Калинче и според мен изчакай с тоз лимон, за какво ще му подкиселяваш манджите и живота на младежа Laughing Моята си хапва без сол, захар, масло и не се оплаква Joy
А баба ми от 44 месец ме пита дали давам на Мая сокче от портокал ooooh!тя била давала на баща ми

Laughing
Миме, не си оплескала нещата с чушката. Бях чела преди време, че точно първо зелената се въвежда, по- късно червената заради багрилата Peace

# 655
Здравейте и от мен.Много мрачно и студено време и адски много ме подтиска.
Ларакрофт мисля че ще е грешка ако вземеш 80см,няма да може да го износи цяла зима,по добре изчакай или потърси в друг магазин.

# 656
 Ми то такова....аз значи моичкия съм го пообагрила вече  newsm78.
 Защото е ял всякакви цветове чушки дето съм докопала. А предимно яде готвено и аз на всяка манджа слагам чушка от градинката на мама.
 Даже свекито ме преследваше с 3 камби като си бяхме последно на Пазарджик и гледам бутнала ги после в багажа. Според нея не просто чушки трябвало, а непременно да са камби, че били най-полезни  hahaha. Може и така да е ама не знам.
 А иначе и аз за цитрусите се чудех кога, но по спомен знаех че не трябва да се бърза. Е дадох му мноооого малко грейпфурт на 2-3 пъти. Аз много го мразя тоя плод , ма нали полезен го водят. Ама на чавето му се услади  #Crazy.
 Но то при мен положението отдавна е изпуснато - постоянно се захранва с хартия, лази навсякъде и кой знае какво намира там дето ние не можем да стигнем.....изобщо да го пази бог това дете и от мен и от всичко  ooooh!

# 657
ЧУшки и аз всички цветове давам  Wink Само че задължително ги опитвам преди това, да не би случайно нещо люто да няма в нея  Peace и ги беля преди да пасирам. И лук давам, и чесън, и всичко, което ми изпадне градинско и вкусно. Въвеждам го внимателно, както и останалите работи и готово. Специално за лука пък съвсем не разбирам защо трябва да се бави...за мен той дава сладост на манджата и освен това леко прокарва и ми прави по-балансиран бъркоча, особено, ако съм сложила вътре ориз и моркови  newsm78

Софивал, здрасти, мила, ти съвсем се позагуби по едно време, но пък се завръщаш с подновен ник, гледам  Wink Hug

Ламтурниче, зарежи тая работа с шоколадите и книгите, ами яхай прахосмукачката  Joy Whistling че тук Фокси и Котето като са се зажалили за техните 40 кила с мокри дрехи, ми приседна втората вафличка Морени  Joy hahaha

Еми, вразумете хазяйката, въобще имот в центъра не се продава, това си е златна кокошка  Rolling Eyes

За коланите, мисля че са много функционални, но от момента, в който детето вече се пусне само да ходи. Идеята на коланите е просто да смегчават удара от падането, в смисъл: не бива да се опъват като каишка, но помагат да не седим прегънати на две непрекъснато, ами от повисоко да задържаме бебето при падането, но все пак да го пускаме да си пада, да се учи  Rolling Eyes В тоя смисъл, вършат работа за доста кратко време и нямат кой знае какъв смисъл, по добре да инвестираме в космодиск например  Joy Mr. Green ох, ох  Laughing то смях, ама мен кръст много, много ме боли ...

# 658
Здрасти мами,

И аз съм давала чушка, май съм спала - червена дадох. Но не съм забелязала да й има нещо.

vasi__k на Дени хемоглобина на 6м беше 109, преди да й дам месо. БГ педиатърката една от най-добрите в града (Монана), ми каза че е идеален и не трябва да се дава нищо. Въпреки, че в изследванията беше отбелязан като нисък. Пояснението беше, че показателите са за големи хора. Показах ги и на тукашната педи и тя каза че са перфектни и няма нужда от изкуствени добавки.

Днес супата ни беше: грах, тиква, тиквичка, лук, домат и картофче  с 1 ч.л. зехтин и копър, добавени преди пасирането. Няма такова ядене, като прахосмукачка е, много й харесват тези пюренца.
Вие слагате ли зехтин? Тукашната педи ми каза, че може да й слагам зехтин или царевично масло. Не нея й вярвам много за захранването. Тя чете много, настояваше да захраня Дени след 6м и то с оризова каша. За съжаление, така се случи че не можах да спазя препоръките.

# 659
Зехтин слагам, ако нещо е запечен, помага ми. Откакто въведох млечните продукти (масло и сирене), слагам малко масло в зеленчуковото пюре, но наистина много малко.

Общи условия

Активация на акаунт