ФЕВРУАРЧЕТАТА палави растат и неусетно зъбчета редят

• 22 492
  • 744
  •   1
Отговори
# 660
А мерси че забеляза Галл,аз чета ама не пиша то тъкмо реша нещо да напиша и айде бебата ревне или пък таткото иска да сяда на компа ,абе сега като е студено и съм си по цял ден във къщи ще съм по редовна.

# 661

И най-гадното е, че като стане идва тихичко в нашата стая и не се обажда, а стои до леглото и ме гледа, докато аз не си отворя очите. Изкарва ми ангелите всеки път.
Извинявай мила , но и аз доста се смях Laughing, а на теб в тези моменти едва ли ти е много до забавно
Вигантол и аз не давам от лятото все забравях сутрин и реших , че едва ли има полза да му го давам я се сетя я не 2-3 пъти в седмицата Embarassed.А и гледах да компенсирам с по-вече разходки на вън и с даването всеки ден на сок от морков.
Портокал и ние сме опитвали в купешко пюре ( и то беше в някаква комбинация).  А и  сега  когато няма такова разнообразие от плодове на пазара мисля да пробвам , че от тези ябълки и банани сигурно вече му се  Sick.
Лукрециана страхотна шапка , а и как само ви тича.. Heart Eyes
Гери списанието само е загубило , пу-пу да не му е уроки на Гого голям сладур е . Което пък ми напомня- много стиснати палци на другото ни кандидатче  fingerscrossed
Ех ,вие в София сте късметлийки утре ще имате ръкавици, а аз вчера на колкото магазина ходих все ми вдигаха ръмене продавачките, че не знаят кога ще получат ooooh!.Друг е въпроса, че едва ли ще ги търпим на ръцете, ако е като с терличките вкъщи спукана ми е работата -по цял ден го гоня да му ги обувам.Но виж шапката я търпим.
Калина питай в някоя вет. аптека за някакъв спрей за бълхи. Ако имаш възможност остави след това по -пръдължително време да се проветри стаята и след като  newsm79 newsm28 едва ли ще има проблем.
И аз мисля да взема от тези каишки за прохождане за всеки случай, от проба глава не боли Peace

# 662
  • в сърцето на един мъж...
Васи, по принцип желязото натоварва чревния тракт и по-трудно се разгражда всичко, което ще изядете. При бебетата може да се върнат коликите, да имат запек, това с оцветяването на изпражненията е най-безобидното Simple Smile А дали да го спреш - ти ще решиш, но няма проблем, т.е. нищо няма да предизвикаш.

# 663
  • пак там
Само да попитам... абе червената чушка не е ли първоначално зелена?  newsm78 Щото моето свеки ми ги дава зелени, пък след седмица в хладилника вече са червени  Mr. Green Това в рамките на майтапа, разбира се. А чушки давам от почти началото - втория въведен продукт бяха чушките след картофа и моркова - всякакви разцветки  Mr. Green ама и аз като Галчето първо пробвам за люто.

За хемоглобина - не съм много сигурна, но май тази педи с ниския хемоглобин 112 нещо е пропуснала в лекциите... Референтните стойности са за възрастни, на Ени хемоглобинът му беше 106 или 109 и педи каза - прекрасен за 6 месечно.

Хайде, стискайте палци, че пътуваме довечера за Свищов, утре пак съм на изпит... да видим туризмът дали ще ми се опъне...

# 664
Мацки имам въпросче.След като малкия вече е ял пюрета с глутен,също и каши,бисквити(докато бяхме на море баба му даваше попара) има ли смисъл сега да се втелясвам и да му купувам без???
Не е направил никаква реакция,а и мисля пак да му давам през ден попара,за да поразнообразя.За сега си хапва с охота плодови и зеленчукови пюренца(Ганчев),даже и от тези с чушка и масло.

Гея,докато си лежах при Валето наобяд ме осени "гениална" идея как да излъжеш Мила да хапва друго освен ц...
Взимаш си от онези джаджи, с които Робърт Де Ниро храни внука си в "Запознай ме с вашите"(изкуствени млекоцентрали) и си решаваш проблема,даже може да даваш и от таткото да суче   hahaha

# 665
Днес голяма активност, голямо нещо ..... а забегналите мами  Wink като се върнаха що постове изписаха, ама нали има да наваксват  Mr. Green
И аз като Софи, тъкмо реша да пиша и ми минава котка път, в повечето случаи наречена Пламена или Пламен  Grinning То с това лошо време всички ще изкараме докторантура на тема Анимация за бебета ...то не бе песнички, не бе танци и всякакъв друг ентертейнмънт  Tired

Васи, и при Плами хемоглобина беше 109 на шестия месец, но педиатърката каза, че като се захраним ще се вдигне и да не се тревожа. Нищо не ме накара да давам.

Чушка и аз дадох, дори червена, домашна, на 7 месеца и 20 дни, това е горе-долу нормално като възраст за червената чушка /дават я 8-10 месец/, а зелената 6-7 месец, но след като са въведени други зеленчуци. Е, аз това не го знаех преди, но наскоро го прочетох. Като цяло чушката се хареса, но печената. Варената нещо не е вкусна. Педиатърката ми каза, че забранени зеленчуци няма, но като въвеждам трябва да спазвам правилото за въвеждане на една нова храна, за няколко дни.
А иначе от цитрусите Плами опита портокал и грейпфрут, но само по 1 лъжичка сок от всяко. Портокала го хареса, а на грейпфрута се намръщи, предполагам какво ще е ако й дам лимон. За сега няма да й давам, чак след годинката.

И аз съм от късметлийките с ръкавици  Laughing, но добре, че си имаме леля в Испания, че да ни снабдява навреме и с евтини дрешки. Сестра ми донесе още август месец 2 комплекта шапка с ръкавички, а сега в неделя чакам доставката на якенце, космонавт и някоя блузка. То ако разчитаме на тукашните магазини зимни стоки ще купуваме чак през март, а летните през юли ... никаква предвидливост нямат нашите търговци....

Гери, да ти кажа честно тези от "9 месеца" не могат направи по-хубава корица от Фоксуната. Ние си знаем, че бебе Гоги си е страхотен, а и всички февруарчета са за корица  Hug

Хамелеонче, стискаме палци на малката хубавица  Praynig

Хайде стига толкова, че се олях.
Много  Hug на всички!

А, Раде, моята калпазанка се опитва да докопа баща си, без да има от "онези джаджи"  Mr. Green

# 666
 Joy Joy Joy Раде, за мезе ме взехте Mr. Green Аз днес имам невероятен успех с нея - 190 гр. пюре пиле с ориз #Crazy Аз го мъча детето с плодово, пък то мисо искало Mr. Green
Рисе, айде успех на изпита! Peace
Миа, аз пак мога да спра да пиша бе Mr. Green

# 667
А бой, де  Mr. Green

# 668
Хаха, ела ме набий smile3534

# 669
Абе да дойда, ама то от сега е ясно кой - кого ....... Hug

# 670

Joy Joy Joy
И слепите разбраха, че съм дебела и не могат да ми надвият Mr. Green

# 671
  • sofia
Цитат
Само да попитам... абе червената чушка не е ли първоначално зелена?  newsm78

Няма оригинална червена чушка,всички са първо зелени и ако ги оставиш достатъчно дълго повечето видове стават червени.
 Joy

# 672
Пак съм аз, наспахме се, наядохме се, сега сме на гърнето и използвам намалението да попиша Wink
Лукрецианче, страхотна капа, откъде я взехте ако не е тайна Grinning
алхимиче, не съм на частна кухня, намерих една жена, която ходи и взима храната от раздавателния пункт и я носи тук в нашата градинка, а зимата или като вали съотвено до нас, това удоволствие ми излиза 24лв.допълнително плюс купоните, ноп ък ми спестява доста притеснения относно това дали ще успея или няма да си взема храната. За чушката и ние сме пробвали, от цитрусите сме близвали портокалче, а сме яли пюре от киви и манго, няма реакция, затова продължавам да му купувам.
Калинче, за бълхите знам, че най-безобиден е Биокила, ние имахме същия проблем лятото горе при свекърва ми, която хранеше три котки на двора и не искам да ти казвам каква инвазия беше, последният път не издържах, щото си взех Рая толкова нахапана, че все едно беше болна от шарка и й казах, че няма да пускам децата докато не се справи с проблема. Едвам изчисти, направо толкова много имаше, че накрая се принуди да вземе от ветеринарна аптека някакъв супер отровен препапарат, дето мори наред всичко, и наистина успя да ги изчисти, естествено махна и котките, за което ми е малко съвестно на мен, ама нямаше друг начин. Сега пак ще взима коте, само че този път ще го гледа вътре, както  трябваше да стане и предния, ама не ме послуша #Cussing out #Cussing out
Галче, ами то какво да я вразумявам, тя е интелигентна жена, има син, който живее и работи в Щатите и явно и него, както много хора го е засегнала кризата по някакъв начин и му трябват парички, искал да си купува жилище там. Не знам, дано размислят, малко егоистично от моя страна, но ще се радвам ако не го продадат Rolling Eyes Rolling Eyes А за апартаментите в центъра наистина си права, че са златна мина, дефакто те винаги имат цена, още повече специалистите прогнозират ,че до половин година пазарът на имотите отново ще се раздвижи и цената на този апартамент поне според няма да е такава, каквато те й искат в момента.
Рися, успех на изпита  bouquet

Joy Joy Joy
И слепите разбраха, че съм дебела и не могат да ми надвият Mr. Green
и зла Joy Joy Joy Joy

# 673
Мдаа, гоня всичко живо Crossing Arms

# 674
ЧУшки и аз всички цветове давам  Wink Само че задължително ги опитвам преди това, да не би случайно нещо люто да няма в нея.

За коланите, мисля че са много функционални, но от момента, в който детето вече се пусне само да ходи. Идеята на коланите е просто да смегчават удара от падането, в смисъл: не бива да се опъват като каишка, но помагат да не седим прегънати на две непрекъснато, ами от повисоко да задържаме бебето при падането, но все пак да го пускаме да си пада, да се учи  Rolling Eyes В тоя смисъл, вършат работа за доста кратко време и нямат кой знае какъв смисъл, по добре да инвестираме в космодиск например  Joy Mr. Green ох, ох  Laughing то смях, ама мен кръст много, много ме боли ...

За чушката, мисля съм ви разказвала, как захраних Мими на годинка с люто. ooooh! Милата ядеше и ревеше! Гълта със сълзи на очи, обаче не плюе... Laughing Това е един от моментите, в които съм се чувствала най - ужасната и кроманьонска майка на света.

За коланите - също подкрепям! Повече са за кръста на майката, отколкото за друго...

Вигантол, по съвет на ортопеда вече не давам.

Ламтурниче, ти си фея. Как успя? Laughing

Фокси, и аз по същата причина никога не записах кухня. Ноооо се побърках от готвене. Толкова се бях вманиачила, че всеки ден готвих някакви миниатюрни порцийки по 3 пъти... По едно време ми писна и започнах да готвя на едро и да замразявам. Но пък после, вкусът не е същия, като се размрази... Сега не знам как ще се справяме. Надявам се на японеца - направо със суши да го захрани, вместо с пюрета риба. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт