ФЕВРУАРЧЕТАТА палави растат и неусетно зъбчета редят

• 22 454
  • 744
  •   1
Отговори
# 675
Oх, изчетох ви най-после.
Днес интернета ми е направо отвратителен  #Cussing out . Ту го има, ту го няма.

Та по темите.
Чушка, ядем зелена, печена. Мразим я, когато има картоф в манджата и я обожаваме, когато има броколи.
А за червената знам, че заради веществото, което и придава цвета, може да е алерген. Затова се препоръчва по-късно въвеждане.
Зехтин, слагам на зеленчуковото пюре от днес.

Раде, ако питаш за безглутенови каши, не пречи че си въвела глутена. Можеш да му ги даваш за разнообразие. Моето чаве обожава елдата например и на смятам да го лишавам от нея, въпреки че и аз въведох глутен.

Гея, а пробвала ли си да смесиш плодовото пюре с каша?

Гардероба на мъника. Ми то това било по-сложно от захранването  ooooh!. Винаги когато тръгваме да купуваме дрешки, все нещо не сме предвидили. А най-близкия ни магазин е на 45 километра.
Още нямаме зимни дрешки  Embarassed .

Сигурно пропускам нещо, ама като се сетя пак  Simple Smile .

# 676
  • в сърцето на един мъж...
Ири, пробвала съм. Същия успех имам и със смесените каши, както и с чистото пюре... Абе ще прояде един ден, ама не знам кога ще е Thinking

# 677
Ири, пробвала съм. Същия успех имам и със смесените каши, както и с чистото пюре... Абе ще прояде един ден, ама не знам кога ще е Thinking
Ох, на мен каката така ми стопи лагерите със захранването, що рев съм изревала, тя и досега първо казва, че не обича нещо, а след това го пробва и й харесва #Crazy

# 678
Гея  smile3508,днес си ти,утре друг,как иначе ще утрепим лошото време Wink

# 679
Гея  smile3508,днес си ти,утре друг,как иначе ще утрепим лошото време Wink

Раде, добре сте ми дошли Mr. Green Нямам нищо напреки, нося на майтап Wink
Абе, Еми, той и Алекс така казва, ама не съм имала проблем със захранването при него, а тая ме разбива всекидневно ooooh!

# 680
Хехе, пък Дени спа от15,00 до 17,30. И сега се събуди и от грахта трътка яко.
Много е смешна, като тръцне и се ослушва и се хили.

# 681
 Thinking Гея, ме накара да се замисля, но сега като чета и останалите мнения по моя въпрос и се чудя - май ще го спра това желязо, да не взема пък да натоваря някои органи на детето, а иначе ще продължавам да си му давам 000000месце, цвекло и червена чушка, тя била голям източник на желязо! За нея мога да кажа, че я давам от самото начало на захранването, с картоф и морков, само, че печена и разбира се и досега всяка чушка опитвам за люто! И не за друго съм я давала от началото, а защото, когато педи ми каза да започна захранването не уточни каква да е чушката: зелена, червена или др. и не съм знаела за вредите, които може да предизвика чер. чушка

# 682
Абе, Еми, той и Алекс така казва, ама не съм имала проблем със захранването при него, а тая ме разбива всекидневно ooooh!
Ето виж колко са различни, аз с Борето никакви проблеми нямам засега( да чукна на дърво Praynig) с яденето, квото му покажа отваря като гарче устата Laughing

# 683
машинопискииииииииии Hug
Така,успокоих се че не съм се оа...ла с чушките,но масло слагам още от 1 дом.пюре което съм правила на Мая т.е. от картофа с това се захранихме Blush
За портокалите,ми то купешките бурканчета май не са опасни,аз по скоро се пазя от сокчета защото киогато дадох на Мая сок от ябълка тя се скъса да реве същата вечер и си свиваше крачетата като при колики,а от пюрета нищо и няма.
Гея и при нас е същото положение,всичко с месо се яде и даже реве за още,но като и дам плодово се мръщи и повече от 1/2 малко бурканче не изяжда,аз отдавна си го мислих за Мила като писа, че не иска еда яде,а иска само цици ама реших да не се правя на всезнайко и да взема да ти я дам тази идейка,но като гледам и вие сте си стигнали до топлата вода Laughing
Имам молба към ЯНА,искам да спирам да кърмя и определено ми трябва съвет.Да пия хапчета или да го направя постепенно.Имам доста кърма и ме е страх да не направя някоя беля.И естествено май трябва и за Мая да се замисля че тя е многто привързана към това действие за това може ли по някакъв начин да ми остане само вечерно или сутрешно,но да не ми се пълнят гърдите,оф много сложно става...но мисля че ако скоро не започна да я отбивам ще стане още по сложно по нататък Confusedза съжаление хич май незнам какво искам,или по скоро какво е правилно

# 684
И ние папаме червена чушчица, после памперса много шарен - ама здраве да е.
Вчера направо останах измумена - на обяд от кухнята имаха плодово-зеленчуково пюре. Обикновено опитвам винаги от бурканчетата преди да дам - ама вчера докато го отворих и ме лъхна такава миризма - ужас. Не че беше развалено, просто миришеше хем на познато, хем на непознато. Престраших се да опитам - усетих банан и картоф - отвратителна комбинация - не я препоръчвам на никой. Както и да е - нали детето трябва да пробва от всичко - хапна 2-3 лъжички и започна да го плюе - много малко хапна, но не дадох нищо друго. Да видите после в 14:30 как търси кремчето и как и плющяха ушите Simple Smile Но до сега никога не е отказвала нищо, ама явно това не й беше по вкуса (както и на мен де). Мусенка и плюто имаше първите 1-2 пъти и с попарата и като й дадох да близне лимон 1-2 пъти (не ме бийте - дадох само да си опита и наистина муцунката дето направи беше за фотоапарат или камера). Сега бягам че всеки момент ще се събуди - много малко спа на обяд и сега като хапна откърти.

# 685

Хайде, стискайте палци, че пътуваме довечера за Свищов, утре пак съм на изпит... да видим туризмът дали ще ми се опъне...

Стискам палци, Рися и ние ще сме в Свищов по същата причина / не туризъм Joyобаче/ на 24 окт.
Аз и давам Деавит по 1 капка, др седмица ще я водя на консултация и ще питам лекарят и до кога да давам. Първата и лекарката беше казала до 1 - та годинка, че се дават с пауза лятото.
Колани за прохождане не мисля да търся и купувам. Видях преди време едно мъниче в парка и ми стана мн смешно, все едно кученце разхождаше майката Joy
Шапка и шал имаме, ама ръкавички не. Утре ще и избера, поне имам на 5 мин от дома магазин, който е мн добре зареден.
Лара и ние сме на супичка днес, ама пилешка с картоф и морков Laughing Хапна си детето Laughing

# 686
Миме, нека Яна ти отговори, но аз ще ти кажа какво ме посъветва моята лекарка и сега в момента кърмя само преди заспиване и през нощта, не изпитвам никакво напрежение през деня  Peace
1. Лекарката ми каза, че преди да спра трябва да съм сигурна, че Гого яде всичко, в смисъл, трябва да съм въвела глутен, месо, млечни (сирене, масло) и дали иска АМ (затова вечер преди сън започнах първо да давам 60 мл АМ и после кърмя)
2. Започнах леко полеко да увеличавам храната и после кърмех, имах напражение определено - но максимум съм се цедила с помпата по 2 пъти на ден  Peace
И така нещата се нормализираха за около 2 седмици. Сега давам на Гого 210 мл АМ и кърмя преди лягане и нощтно кърмене (в 02 и в 06 ч), през деня сме на твърда храна  Joy

Дано да съм била полезна  Peace

# 687
Миме, аз я пробвах преди, ама тя не искаше. Абе май поотрасна чавето Mr. Green Разбра то къде е хубавинята Mr. Green Днес имам още един пробив - отваря устата на оризова каша с плодово пюре Shocked Дано полека полека да почнем, че вече й е време Grinning
Еми, така е, различни са, нищо че са от едни и същи майка и баща Laughing  Но за нея си мисля, че голямо влияние оказва и това, че е изцяло на кърма. Confused

# 688
Гери,мерси  bouquetми тя не иска АМ и плаче като се опитам да и дам,аз за това съм в чуденка какво да правя,но то от тук нататък все по трудно мисля че ще става Confused
Рися,успех на изпитите,Ками и на теб,стискам ви палци,о аз знам че вие го можете.
Червеношийка нещо се затри и тя?И мартето newsm78
и докато си пишех предния пост вижте мойта хубавица как се храни,иска си детето коликите hahaha
Laughing

# 689
Гея, м/у другото в началото и Бобо се мръщеше повече на плодовите пюрета, което много ме учудваше, защото съм чувала,че тях ги приемат по-лесно, защото са сладки и са по-близки като вкус до кърмата и ам. Може би е някакъв период, който ще отшуми, ще го израсте Милето. Аз Рая я захраних с банан и дълго време след това тя не искаше нищо друго освен плодово пюре, сети в какво чудо се бях видяла #CrazyСега обратното, малкия го захраних с картоф, а той се мръшеще на него най-много, докато не почнах да го съчетавам с други зел-ци и месце, разбира се, отглеждам си хищник Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт