Раждане вкъщи 5

• 44 652
  • 778
  •   1
Отговори
# 180
Азалеа, честито! Хубава и хармонична бременност ти желая!
Щастливке, знаеш си!  Hug
Зозима, ще ми е интересно. Но по-натам. Нека роди първо Щастливката. Скандал точно в тази тема не мисля, че ще стане. Ти сигурно имаш предвид другата/ите.

# 181
За другата говоря, тук няма нужда да пускам подобна информация Simple Smile Но нали heureuse искаше да ударим едно рамо в темата за вагинално след секцио.

# 182
heureuse , стискам палци прекрасното събитие да се случи по начина, по който ти искаш Hug Ще чакаме новини.

Азалеа , прекрасна бременност ти желая.

За срещата ме бройте и мен. Сама. Предполагам, че госпоИцата ще спи по това време.

# 183
  • ул. "Мечтание"
За другата говоря, тук няма нужда да пускам подобна информация Simple Smile Но нали heureuse искаше да ударим едно рамо в темата за вагинално след секцио.

Аз тъкмо се бях обнадеждила, че ще се получи една хубава тема, където да обменим опит, пък то пак тръгна към караница!  Sad

# 184
И аз влязох да пожелая на heureuse прекрасно раждане и да стигне до болницата точно навреме, колкото лекарите да "хванат" бебето :

пък виждам, че имаме и друга хубаво новина Simple Smile
Честито, Азалеа! Simple SmileSimple SmileSimple Smile Наистина имаш много време да изпълниш всичко, което искаш точно както го искаш  Hug

# 185
Ива, абсолютно. Самопроверка е в предпочитане отколкото ранно появяване в болницата  Peace

Азалеа, честито! Всичко най-прекрасно за новото начинание.

# 186
Azalea, честито!  Hug Слънце и усмивки по пътя до срещата наяве с бебето ти желая.  Grinning

Зозима, като пуснеш материала, моля уведоми ни тук, защото не следя другата тема редовно, изнервям се.  Crazy

# 187
Благодаря ви за прекрасните пожелания! Усещам осезателно положителната ви енергия. Искам и аз да дойда на срещата, нали беше в чайната? Лошото е, че много силно ми се гади от една седмица, чувствам се без сили и не знам дали ще съм във форма до срещата.

# 188
Лошото е, че много силно ми се гади от една седмица, чувствам се без сили и не знам дали ще съм във форма до срещата.

Азалеа, ела!  Grinning Ще ти донеса три стнаци tips & trics как да се справим с гаденето с прости средства  Grinning

# 189
Мерси, Мег Hug. Ще направя всичко възможно.

# 190
  • ул. "Мечтание"
Много ще се радвам!

Ох, нямам търпение вече за тая среща! Отдавна не съм се срещала с момичетата, пък и с доста с които още не съм се срещала ще се видим! Много се вълнувам!  Flutter Crazy

# 191
Фрости, и аз се чувствам по същия начин. Много е вълнуващо.  Party

# 192
   Завид, завид... Joy
   Azalea, попътен вятър и положителни мисли ти желая!

# 193
Фрости, и аз се чувствам по същия начин. Много е вълнуващо.  Party

Аз пък се чувствам ужасно прецакана, че съм на другия край на света  Crossing Arms Laughing, все пак имам внедрен агент и се надявам на подробно инфо след срещата  Grinning

# 194
Аз пък се чувствам ужасно прецакана, че съм на другия край на света  Crossing Arms Laughing, все пак имам внедрен агент и се надявам на подробно инфо след срещата  Grinning

Моля за връзка с агента. Подкупвам с всичко.
 Mr. Green

Освен да резервираме полет до Канада и да организираме среща с канадската връзка на местно континентално ниво.  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт