Раждане вкъщи 5

• 44 601
  • 778
  •   1
Отговори
# 345
Малко разводнихме темата с тези наши уговорки, ще ни извините...   bouquet

Няма защо!  Peace Аз така се вълнувам за тая среща, сякаш ще присъствам.  Flutter

# 346
  • София
heureuse, не можах да те поздравя за раждането досега, но както всички тук и аз страшно се израдвах и развълнувах от успеха ти Hug. Да, много е тъжен разказа ти за престоя в болницата(медицината е толкова далеч от това, което трябва да бъде Sad), но в крайна сметка всички правим това, което е по възможностите ни към дадения момент. Освен това за повечето неща в живота имаме втори шанс(и повече дори) и ситуацията не е статична и предопределяща (това го казвам по отношение на малкия човек  Heart Eyes). А Мишо има страхотни родители до себе си, а това е повече от шанс и предпоставка да бъде и расте щастливо човече Grinning.

# 347
  • ул. "Мечтание"
ПърлиHug! Мен и твоя вариант ме устройва.
Аз си мислех за такъв вариант, но вкъщи е лудница и не става, та си за това си затраях.

# 348
Момичета, много ми е мъчно, но аз нямам сили да ходя и ще бия отбой. Надявам се после да разказвате или да изпратите записки.

# 349
По-добре ще е у Пърли. Много повече място има, отколкото в чайната.
Офф: Пърли, какво, по каса бира ли каза да вземем  Laughing

# 350
Пърли, благодаря за поканата!  Hug

# 351
  • ул. "Мечтание"
Офф: Пърли, какво, по каса бира ли каза да вземем  Laughing

Айде, разпределяй задачите, кой какво да носи!  Mr. Green

Аз пък искам да споделя с вас една супер история от natural papa, още прясна-прясна:
http://naturalpapa.com/natural-parenting/unassisted-homebirth/un … thers-experience/

# 352
абе вие ако искате и по каса уиски си носете, обаче работата да свършим ми гарантирай Simple Smile

ако ще има хора с детски колички, има къде да се паркират

# 353
  • София
само потвърдете днес къде ще е наистина срещата! 
чудесно ще е да се видим и да действаме за такава кауза  Peace

# 354
Срещата се премества у дома, Меги сега разпраща адреса ми на ЛС на записалите се при нея. Ако някой случайно не получи, да си каже Simple Smile

П.П. Часът си остава същият: 17:00

# 355
Аз съм ентусиаст за срещата, ама не съм получила адрес Blush

# 356
Аз съм ентусиаст за срещата, ама не съм получила адрес Blush
I az taka.

# 357
  • ул. "Мечтание"
Пишете ЛС на Пърли. Peace Тя тъкмо ми изпрати адреса си!

# 358
Писах им вече Simple Smile

# 359
После и модератор да поразчисти малко тук ораганизационните ни трепети  Laughing

Фрост, страшен беше постинга за неасистираното раждане!!!
Все си мсиля, кой дявол ме подтикна натам, и не можеше ли като нормалните хора да си наема някой, и все си отговорям, че просто съм такъв човек, не търпя чуждо мнение когато става въпрос за мен и лично моите си неща... независимо най-голямото му желание да ми помогне...

Общи условия

Активация на акаунт