Раждане вкъщи 5

• 44 653
  • 778
  •   1
Отговори
# 360
  • ул. "Мечтание"
После и модератор да поразчисти малко тук ораганизационните ни трепети  Laughing

Нали!  Wink Мен много ме развълнува! Направо днес след като го прочетох и цял ден ходих ухилена до уши, толкова ме вдъхнови!

# 361
Излезе ми нещо неочаквано и няма да успея да се присъединя днес. Ще чакам резюмето  Grinning
Приятна и ползотворна среща!

# 362
За съжаление и аз няма да мога да дойда, а много мис е сикаше.Ще чакаме резултатите от вас, успех!

# 363
Мерси за поканата на Пърли и за упътването.
Аз съм на линия- може малко да закъснея.
Мога да помогна с модерирането на дискусията,да не губим време или някой добър брейнсторминг, да генерираме повече идеи.  Wink

# 364
  • ул. "Мечтание"
Ех, жалко, че няма да дойдете! Ама нищо, следващия път!  Hug

# 365
Чакам отзиви с нетърпение, а внедрения ми агент да има предвид, че искам пълен отчет  Laughing .

# 366
Бързам да споделя, че беше една много приятна и полезна среща с любезното домакинство на Пърли и семейството й   bouquet
Обсъдихме следните теми:
1. посещението на Клер Лопринци
2. обучението на акушерките за активно и домашно раждане
3. създаването на сайт с информация за активно и домашно раждане
4. работата по книга за активно и домашно раждане

1. Проверихме и потвърдихме каналите за разпространение на информацията. Аз трябва да подготвя съощението и да го пусна по тези канали. Ще направя и събите във Фейсбук. Срок - утре най-късно...

2. С Клер ще се пробваме в медицинския колеж в София. Тя е много лъчезарна личност и умее да запалва искрата у хората, т.е. е добър мотиватор, но ще трябва нещо много повече, за да стартира истинско алтернативно обучение за тях. Ще го мислим още; Естествено също имат идеи за работа в тази посока. Засега аз трябва да намеря начин да осигуря презентация на Клер в колежа в София.

3. и 4. Работа има много и само с една среща няма как да стане. Трябва организация, разпределяне на задачи и пр. За това стигнахме до извода, че най-добре е да се направи отделна група в Мултиплай за тази цел. Мая предложи няколко имена за групата, а аз ще я създам утре. След малко ще пусна имената тук за коментар и да изберем едно. За нчало ще ползваме предложената от Lilibon структура. В хода на обсъждането стигнахме до извода, че книга само за домашното раждане, ще има много малка целева група, но книга за активното раждане, в това число и домашното, ще стигне до много повече хора. Пърли и Фрост (и съпрузите им) са основни двигатели за сайта. Били-сан и Мулуш изразиха желание да превеждат, както и Мина. Анамар предложи редакторски опит.

Това е отчета от мен  Grinning Другите ще допълват Simple Smile

# 367
Ще информирам модератор ако още веднъж ми благодарите Peace

За мен срещата беше ползотворна, много ми се иска поне веднъж месечно да имаме възможността да се събираме. Продължава обаче да ми се струва, че нещо пропуснахме да обсъдим и сега няма да мога да спя  Crazy

Разбрахме кой с какво му е на сърце да се занимава, сега остава да действаме. Simple Smile

# 368
  • ул. "Мечтание"
Меги се е отчела доста подробно, не се сещам какво мога да допълня. Утре ще си прегледам записките за всеки случай.

Беше ми много приятно на срещата!  Heart Eyes

# 369
Момичета, много съжалявам, че не успях да дойда Sad Щях да закъснея много, а и ми става лошо в кола и бях като парцал.
Аз също мога да превеждам, стига да не е нещо спешно, защото времето все на ми достига. Но пък желание колкото щеш. Simple Smile

# 370
Момичета, много се вълнувам за това което правите! Надявам се че тук ще ни държите в течение, дори когато установите пряка връзка между себе си.
С голямо закъснение искам да ви благодаря за огромната подкрепа, която ми оказахте по време на бременността и сега:bouquet:Каквото и да ви кажа, ще бъде малко... Малкият Мишо, въпреки трудностите, които срещна след раждането си, сега се къпе в любовта на голямото си семейство и не слиза от ръцете на майка си Heart Eyes

# 371
Дано не повтарям нещо, което сте обсъждали вече.

Скоро бях на семинар по алтернативна медицина и рекламираха ето това:
http://www.hypnobirthing.com/

Не знам много за алтернативна медицина, нито за този метод, но се надявам някой да го намери от полза.

# 372
Мег, мерси за "доклада".   bouquet
Сигурна съм, че сте отхвърлили много работа.  Peace
Аз съм свободна за спешни и неспешни преводи + мога да се консултирам с медицинско лице (триезично) за термини и прочие.

Мишо е щастливец с майка щастливка.  Hug

# 373
  • ул. "Мечтание"
Дано не повтарям нещо, което сте обсъждали вече.

Скоро бях на семинар по алтернативна медицина и рекламираха ето това:
http://www.hypnobirthing.com/

Не знам много за алтернативна медицина, нито за този метод, но се надявам някой да го намери от полза.

Аз съм чувала за това, дори съм чела няколко разказа, където беше приложен, но не знам подробности. Сега ще разгледам сайта и ще потърся повече инфо, струва ми се доста полезно това.

# 374
Ето предложенията за име на групата в Мултиплай:
Родилия
Родиландия
Родилница
Самород
Домород
Актирод
Чакам предпочиатния до 16ч. днес, после ще регистрирам групата със събралото най-много гласове име до този момент. Peace

Аз съм за "Родилия" Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт