Раждане вкъщи 5

• 44 743
  • 778
  •   1
Отговори
# 465
Стискам палци на Ла мама и и пращам много  Hug Още повече, ако бебчето е избрало да се роди на 31-ви.  Wink

# 466
Чудех се в коя тема да честитя на Вери и реших, че "родилната" е най-подходяща за този празник.  Wink
Вери, да си все така лъчезарна, търсеща и пълна с енергия и идеи!   bouquet Честит рожден ден!   Hug

# 467
Много благодаря, Кюбит!  Hug

# 468
...
Не знам за вас, но мен доцентът в темата с петицията ме изкарва от равновесие...едвам се сдържам. Уж има желание за диалог, но си повтаря все едно и също, фундаментални неща му убягват  Rolling Eyes .
Той е много готин. Явно тогава е прочел част от петицията и си е направил прибързани изводи. Нека и ние не мислим прибързано за него.
И аз бях като попарена с коприва след първия му постинг, особено защото не очаквам такова нещо точно от него. Но това ще остане като едно недоразумение, уверявам ви.

Вери, голяма да пораснеш  Grinning

Последна редакция: сб, 31 окт 2009, 10:13 от Мая+Души=Кирчо&Яна

# 469
Вери, честит празник и от мен!  bouquetМного усмивки и любов да имаш около себе си!

# 470
Вери, честито и от мен, тук! Да останеш все така енергична и пълна с любопитство!  Hug

Меги, какво става с Ла мамма?

# 471
Вери, честито  bouquet Много щастие ти желая!

# 472
Вери, на многая лета!   bouquet
И аз празнувах преди 2 дни

# 473
  • Варна
Вери, честит рожден ден! Здраве и много щастие!   bouquet

Какво стана с Ла Мамма, чакам добрата новина?

# 474
Вери, много здраве, щастие и хармония!   bouquet

# 475
Вери, най-сърдечни благопожелания и от мен   bouquet

# 476
Вери, все така прекрасна!  Hug

Какво стана с Ла Мамма, чакам добрата новина?

Ами болницата доста обърка нещата... След запис на тоновете (на легло за 20 мин.), бебето явно се беше завъртяло, защото започна силна болка в долната част на гърба при всяко контракция. Въпреки, че бяха в самостоятелна стая, лекарите искаха тя да ходи в предродилна зала отново да й правят запис. Духум вече се беше оставила на "властите". Предпочиташе упойка пред горещ душ... Това беше преди малко по-малко от 24 часа....
Очевидно вече се гушкат с бебето, но сигурно не е било леко и имат нужда от повече почивка.

Последна редакция: нд, 01 ное 2009, 09:37 от Meg!

# 477
Благодаря ви отново от сърце, мили момичета!  Hug
Вечи, жива и здрава да си и ти, скорпионче!   bouquet

# 478
Много искам да ви споделя това от друга тема във форума. Заедно забременяхме с момичето, на един и същ ден ни беше термина и през цялото време на бременността й бях свидетел на неориентираното й лутане между нормално раждане и секцио. Смятам, че се стигна до това, което описва единствено и само заради слабата й осведоменост и гаврата на лекарите с жените, забременели след ин-витро - да обясняват 9 месеца как майката излага на риск детето си, мечтата, за която се е борила и т.н., ако избере да ражда нормално.
Скобите с курсив са моя редакция.

Цитат
Сега за раждането да  разкажа,4е обещах.
Приеха ме в (болница) на (дата1) (термина ми),мислех,да си раждам нормално,но след прегледите там установиха,4е плода  е едър и е за предпо4итане да родя секцио.И ми насро4иха секциото за (дата2) (следващия ден),хи4 не ми хареса тази дата,но  се съгласих.Бяхме в стая 2 моми4ета(Вип стая),и двете бяхме насро4ени за (дата2),но тя полу4и болки,изтекоха й водите и роди в 23.40 на (дата1).
Това много ме стресира,цяла нощ бях будна,4аках я да се върне,и така дойде сутринта.В 7.00ч. ме извикаха за клизма ,тоалет и т.н. В 8.30 се роди малкия (име).
Вси4ко мина добре,болки не съм усетила,цял ден спах първия ден,на 2-я станах и се раздвижих,следобед ми дадоха беб40 и си го гледах до изписването.Възстанових се много бързо и в момента се 4увствам прекрасно.Благодаря на д-р (име)!Обеща ми,4е болка няма да усетя,така и беше.
...
Важното е,4е вси4ко мина без проблемно и сега си имаме една малка гугутка в къщи,която много ни радва Smile Hug

П.П. В последствие се оказа,4е плода си е съвсем нормален,малкия се роди 3380  Smile Но здраве да е ! Hug

# 479
Оф, Кюбит, толкова е противно вече с тия докторски изцепки!!! Призлява ми!
На Ла Мама й бяха казали също че бебето ще е 3200-3500 2 дни преди да роди. Ридло се е 2800! И как няма да е толкова при положение, че беше качила към 7 кг. само! От къде да дойдат тези 3200-3500, като за тях си трябват поне 8-9 кг.?!? Но докторът вярва повече на машината, отколкото на жената пред себе си!
ЛаМама е получила всичките ни благопожелания Simple Smile За няколко часа след приемане в болницата е стигнала пълно разкритие и не са й слагали упойка, понеже късно се сетила да я иска (след 7 см) Simple Smile Не са я държали вързана, разхождала се е през цялото време, но доста се изтощила. Напъните започнали, но каза, че нямала сили да напъва. Вече са я били вързали на легло. При това положение, кой има сили да напъва?!? В крайна сметка след 2 часа са й предложили секцио и тя е приела. Бебето се е родило в отлично състояние! Очевидно е щяло да се роди и по нормален път, ако майката беше получила подкрепа от екипа. Тя обаче е довола от цялостното развитие, още повече че са съобразили с изискванията й за бебето (момиченце), не му давали шишета и са й го занесли за кърмене на 6-тия час Simple Smile Таткото е бил на раждането Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт