Парадонтоза-модерно "лечение" в Бьлгария 2009?

• 275 260
  • 706
  •   1
Отговори
# 120
Процеса не знам дали може да се стопира, но не трябва да губите време. Колкото повече чака, повече ще се разклатят, а след това и ще падат. Ако е закъсняла, може би наистина трябва да ги извади, но по-добре да попита още един лекар.

# 121
Момичета,колко от вас имат синузит?Оказва се,че имало връзка с венците...

# 122
Аз нямам синузит.

# 123
Инат,благодаря ти за лекарството,не бях го чувала.А твоите болки по ръба на венците ли е ,или по-нагоре към костта?

# 124
Към костта, с венците даже нямам никакви проблеми в момента /откакто са ми обработвали джобовете/.

# 125
И моите са там,даже имам едни подутинки на небцето.Скоро ще ми изрязват един венец с лазер и ще видим какво има...Последния път видя някакви гранулации.Направо ме е страх колко ли дълбоко ще бъде,иначе няма джоб newsm78.А Пиаскледина дразни ли стомаха,и по колко на ден го пиеш?

# 126
Само по един ден, с една чаша вода. Като изпиеш 1-2 опаковки, ще усетиш дали ти действа, в една кутия има 15 бр.

# 127
Момичета,колко от вас имат синузит?Оказва се,че имало връзка с венците...

това кой го твърди и каква точно е връзката?

# 128
Някъде го четох Rolling EyesЗначи бактериите в синусите-най-често били златен стафилокок,действали и на венците.А аз имам два синузита и проблеми с венците.Има логика.Обратното също - проблемни зъби те удрят в синусите.

# 129
Някъде го четох Rolling EyesЗначи бактериите в синусите-най-често били златен стафилокок,действали и на венците.А аз имам два синузита и проблеми с венците.Има логика.Обратното също - проблемни зъби те удрят в синусите.

Само два от горните кътници(един от ляво и един от дясно)са сързани с максиларния синус.Останалите зъби нямат връзка със синуса.Аз това знам,но не твърдя,че е точна информацията ми.

Моля,някой лекар да каже може ли да има връзка между синузит и пародонтит

# 130
  • София

Моля,някой лекар да каже може ли да има връзка между синузит и пародонтит

Няма, в смисъл, че синузитът не е предпоставка за пародонтит. Но един сериозен пародонтит на горната челюст би могъл да даде началото на синузит, но в много запуснати случаи.

# 131
момичета помагайте  smile3511 smile3511 преди време си поставих коронки на два зъба ,но то скоро се чувствам страшно не комфортно ,имам чувството че дъха м и мирише ,а над коронката венеца кърви ,където и да ходя ми казват че са добре направени ,но уви нищо не се променя ползвам вода за уста почиствам редовно но уви

# 132
момичета помагайте  smile3511 smile3511 преди време си поставих коронки на два зъба ,но то скоро се чувствам страшно не комфортно ,имам чувството че дъха м и мирише ,а над коронката венеца кърви ,където и да ходя ми казват че са добре направени ,но уви нищо не се променя ползвам вода за уста почиствам редовно но уви

Какъв по-точно дискомфорт чувстваш?
Без да съм специалист, се сещам за 2 варианта:
1. Коронката не е направена точно и остава разстояние между нея и съседния зъб, където се събира храна. В следствие задържаната там храна гние и предизвиква лош дъх, както и раздразване на венеца, оттам и кървене. Това от личен опит, след консултации с няколко стоматолога. До ден днешен все още не съм се навила да ми я сменят. Ти, обаче, казваш, че никой не вижда проблем в изработката и поставянето на коронката...
2. Поради някаква причина венецът забира (оттам и лош дъх) и кърви...

Отново подчертавам, че мнението ми е напълно лаишко. Има специалисти в темата, които вероятно ще се включат с адекватни съвети  Peace

# 133
Тествай се за алергия към метала.

# 134
  • русе
Някой да сподели какви са цените за лечение с апарата Вектор, моля!

Общи условия

Активация на акаунт