Юлски бебчета - тема 10

• 19 363
  • 758
  •   1
Отговори
# 15
  • Видин
Здравейте и от нас!
Мамб, мерси за темата, и аз имах някакви намерения да я направя тематично есенна...  Hug Hug Hug Как е бебе Ру?
Честити месечинки на бебоците!
За колажа - ок.За дрехите- както се разберете, имам почти всякакви.Ако трябва и розово имам  Crazy Laughing Обаче как ще стане номера с тези, които пишат рядко?
Марулка, няма проблем  Peace
Габи от вчера много говори.Даже вечерта не иска да заспи, защото беше зает да приказва!  Joy
Ето и клипче с приказливото бебе - http://www.youtube.com/watch?v=Wf53kWSn1Ls

# 16
  • София
Много съм смотана не открих колажи, пък незнам и къде да търся newsm78.
Аманитка на клипчето чух само глас, картина няма, така ли е?

# 17
Привет момичета!
Помните ли ме още Wink
За нас тези първи месеци бяха наистина кошмарни. Каката беше ревливо бебе и все си мислех, че второто ще е малко по-добре, ама ето Моника надмина кака си. Все още плаче, но нещата са малкооооо по-добре. Поне има надежда. Към всичко това се прибавя и чудовищен запек, месец не беше акала сама, само с наша помощ /с термометъра/ и то твърди и големи акита. После с помоща на Лактулозата някакси започна да ака, преди два дни я спрях и ето днес се изака вече наистина без помощ. Да, все пака наистина има надежда.
Фелисити, мила, надявам се, няма да е тази,но поне във следващата тема вече наистина да се похвалим, че гадните колики ги няма вече Hug
Честито на всички, които вече изпълниха третите си месечинки. Да са живи и здрави!
Ето малко снимки от нас:
http://tanit.snimka.bg/children/rojsen-den.283797.14678201

Малко неадекватно се включвам може би, но сега ще направя опит да ви изчета, макар че имам много да чета.

# 18
Честита да ние месечинката, живи и здрави да са ни бебоците   bouquet
Благодаря на всички за пожеланията   bouquet
Радвам се, че ви харесва идеята за колажа, не че съм открила топлата вода, но ще е интересно  Party
Елинче спинка на балкона, но тук от вчера вали и няма изгледи скоро да спре. Така, че днес ще си седим в нас. Добре, че батко му е на село, че щеше да издивее тук  Rolling Eyes

# 19
  • Canada
Запис и от мен в новата темичка!
Ние излязохме - не ни спира ни дъжд, ни чудо - иначе каката ще ни побърка... Естествено като се прибрахме беше мокра до коленете. На всичкото отгоре още е болна, снощи кашля 2 часа без прекъсване - ни чай, ни мед, ни сироп помага... ooooh!
Тан, лоша работа е било и при вас... Нито тук добре си се пооплакахме няколко майчета. Явно проблемът беше в коликите - а при вас защо бяха тези ревове?
Някой питаше за болки в кръста - нямам, но и никога не съм имала. Явно не ми е слабо място.
По повод АМ - и Нико напоследък не си изяжда дажбичката, но видимо расте така че не се притеснявам...
Аманитке, Габчо е невероятен... Чух го как ти говори сладко-сладко...
Вирджинити, права си че трите месеца минаха толкова бързо! Това най ме е яд - след още няколко месеца даже няма да помним колко мънички са били...
 Честити месечинки и на празнуващите днес бебчовци - Елин Нева, Мирослав, Марина и бебенцата на Касиди! nbirthday newsm38

# 20
  • Видин
Цветен прашец,да, картината е черна, защото беше загасена лампата и уж трябваше да "спи"  Joy
Карелия,  Hug пробвали ли сте сода бикарбонат,мед и лимон?На мен много ми помагаше за кашлица! Разрови се в нета да видиш какво точно е съотношението  Hug

# 21
  • Русе
Честити месечинки и на празнуващите днес бебчовци - Елин Нева, Мирослав, Марина и бебенцата на Касиди!     bouquet

Запис и от нас   Hug

Относно колажа - каквото и както решите - ние сме ЗА  Peace

За захранването ми се върти като идея да започнем полекичко от средата на 4-ят месец.Четох че детенцата сами си показват кога са готови,когато наблюдават как ние се храним и проявяват интерес имитирайки дъвчене,а при нас вече е така,но ще изчакам още месец,месеци половина и ще започнем

# 22
  • София

Направих папка в multiply.Много лесно се работи там.Влиза се в http://multiply.com/ Горе в дясно е sign in.Влизаме с mami072009 , паролата е същата като и за албума в снимка.бг.
Ще се постарая да направя колаж с бебенцата ни, ясно ми е , че едва ли ще се хареса на всички, но то е ясно хората сме различни Peace Но ще се постарая да бъде хубав колажа и да не прилича на другите  Heart Eyes
При качване на снимка, натиснете edit  отдолу и надпишете името на бебето и ника ви тук във форума.Накрая излезте с logout от сайта.Ако някой не може да се ориентира и му е по-лесно да ми прати снимката на мейл-а: elenagledacheva@gmail.com . Колкото по-бързо пратите снимки - по-бързо ще направя колажа.И ако някой има малко време може да прати л.с. на хората които рядко влизат в темата, за да сложим колкото може повече бебенца.

# 23
Честити месичинки на всички бебчета!
И аз съм за колаж!Предпочитам всеки да си избере с какво да е облечено бебчето му!

# 24
  • София
Към всичко това се прибавя и чудовищен запек, месец не беше акала сама, само с наша помощ /с термометъра/ и то твърди и големи акита. После с помоща на Лактулозата някакси започна да ака, преди два дни я спрях и ето днес се изака вече наистина без помощ. Да, все пака наистина има надежда.
Привет мами,
Честита месечинка на сладките бебчета! Да са много здрави и щастливи!
Tan, за съжаление знам какво си преживяла и ние минахме през този кошмар, помогна ни Дуфалакса!Разликата е, че при нас акото е като при разстройство (просто не иска да ака(Стискам Ви палци вече всичко да е наред! Hug
Идеята за колажа е страхотна. Ще следя какво сте решили.
Цветен прашец, може да погледнеш темата юлски бебета 2008.

# 25
Най-после наваксах с четенето.
Колажът е страхотна идея.
Имам едно питане-чели ли сте,че трябва да се внимава с продължителното разнасяне на бебетата до 6-5-6 месец изправени-натоварвал им се гръбнака.На ден максимално сумарно по 1 час трябвало да бъде.

# 26
Благодаря на всички момичета,които     ми отговориха за конвектора тук и на лични  Hug Купихме си Аплимо и днес     ще го сложим.После ще пиша повече,че готвя

# 27
Мамбинка -благодаря за темата  bouquet
Честити месичинки на Нева, Марина,Елин и бебчетата на Касиди  Peace
Благодаря на всички за пожеланията Hug
Аз съм малко нередовна в писането, но все пак наваксах с четенето.
Радина -страхотна ти е идеята за колажа Peace
Елиг - страхотна си, благодаря за помощта която оказваш Hug
Тан -Моника е голяма сладурана като кака си Wink
Ние сме добре, утре сме на консултация и може би ще сложим 2рия пентаксим.Миро преди няколко дни беше на фризьор и е с нова прическа Mr. Green.Тези дни ще пусна  снимки.От 2дни сме на 4часово ядене -кърмене.Правим паузи и махнах на цяло нощното  Peace.Много е спокоен , постоянно е усмихнат и гукащт.Много си харесва стаята, въобще новата къща и се  чувства прекрасно.
Спокоен след обед на всички, ние отиваме на разходка в Сити центъра...

# 28
Добър ден и от нас с Калина..

Малката ми маймунка се е настанила в шезлонга и обяснява нещо на животните по него. Най-много си е харесала една костенурка, която се поклаща непрекъснато, а преди малко откри и рибите. Мисля, че се опитва да ги хипнотизира с поглед. hahaha

Ох, не съм много адекватна, че голям сън му дръпнахме с малката. И аз да питам, ЕлиГ каква искаш да бъде снимката - лежащо бебе, изправено ли, само лице...?

Последна редакция: нд, 04 окт 2009, 16:46 от Jillian

# 29
  • Велико Търново
EliG    bouquet
кажи как искаш снимките? На какъв фон, какъв формат, нещо повече? Или както ти ги пратим?

Общи условия

Активация на акаунт