Юлски бебчета - тема 10

• 19 493
  • 758
  •   1
Отговори
# 600
МамаБарба-не,от счетоводството-фирмата ни е регистрирана в друг град и с това се оправдават-аз за това си мислех да отида да ги внеса сама
инкс-получих ги по банковата си сметка в срок 1 месец след подаване на документите-приятелките ми по пощата също ги получиха-провери в пощата и после по местоподаване

# 601
Сиси и аз знам точната дата на зачеването и ми е много развълнувано,че наближава

# 602
ЕлиГ, някои мами за разнообразно меню са се сетили да четат менютата на детските кухни - нали публикуват за цялата седмица.   Wink
А4, този проблем с невнесените болнични от работодател е всеобщ...
Сърничка и аз така мислех, мерси за отговора.

Последна редакция: пн, 12 окт 2009, 18:09 от mama Barba

# 603
  • София
Колажа е много хубав,поздравления ЕлиГ   bouquet.А защо да няма и колаж с мамите,даже много добра идея е  Laughing
Бройте ме и мен за Пловдив.Но не съм шофьор ,само се возя  travel .
Ако не стане педагогическото захранване ще процедирам като Марулка и Сиси.Май био пюретата на Хип са добре  newsm78.А за Ганчев съм чувала и за намерени стъкла в бурканчето, ooooh!.Нямам възможност за домашни,че нямаме нищо освен картофи на село  Grinning,а тези от пазара се обезсмисля начинанието.
И аз си знам датата,на София ,но има време,19 октомври.
А4,тая схема много страшна бе,прочетох 3 реда и се отказах.Като цяло не ми пречи да заспива когато си реши,а като му дойде времето да ставаме рано ще мисля за насилствено приспиване.
Нещо интересно казаха ли за закаляването?

# 604
Мамчета ,влизам да се похвалим. Преди малко се прибрахме от консултация вече сме 6330 гр и 62 см. За 2 седмици сме наддали 480 гр Simple Smile

# 605

Миме, казаха нещата, които сме обсъждали вече: водата за обливане в края на къпането да става лека-полека по-хладка; да се излиза всеки ден навън - независимо дъжд, мъгла, -15 градуса ...с което аз не съм съвсем съгласна - това помня.
Схемата на А4 и на мен ми изглежда страшна ...
За датата на зачеването - и аз знам при нас, кога беше и смятам да го отбележим Wink
За захранването - още не мисля, нека да мине Нова година и тогава...

Честито на всички месечинки днес!  bouquet

# 606
моля ви кажете как да ви намеря в феисбук

# 607
Я да направя малко конкуренция на Кайо на Вержи. Знам, че нямам шанс, но....

Забравих да сложа линк....  ooooh! http://julskimami.snimka.bg/other/bebencata-ni-na-3-meseca.420850.15376518

Последна редакция: пн, 12 окт 2009, 19:18 от mama Barba

# 608
Мамчета ,влизам да се похвалим. Преди малко се прибрахме от консултация вече сме 6330 гр и 62 см. За 2 седмици сме наддали 480 гр Simple Smile

С какво се храните  Shocked?Дани за месец наддаде 600 гр,а вие за 2 седмици.....480гр  #Crazy

# 609

Миме, казаха нещата, които сме обсъждали вече: водата за обливане в края на къпането да става лека-полека по-хладка; да се излиза всеки ден навън - независимо дъжд, мъгла, -15 градуса ...с което аз не съм съвсем съгласна - това помня.

Така процедирам и аз - надявам се да е ефективно, и с двамата големи съм о практикувала.

# 610
  • София
Като казахте за датата на зачеването се сетих, че моята вече е минала-07.10. Леле кога мина една година.
Маймун, аз я оставям в леглото добре заспала и по принцип не се буди, но когато се събуди обикновенно таткото отива и я побутва така както си е легнала, обикновенно има ефект, но ако вече е много разстроена и надуе гайдата пак гушкане.
Метода на А-4 ми се струва доста спартански и аз абсолютно не съм в състояние да го изпълна, знам се колко време издържам да я слушам да реве без да я взема-някакви секунди които ми се струват цяла вечност, а и честно казано го намирам напълно безмислено, все в един момент това дете ще започне да спи само, защо е необходимо да му се пречупва волята на още неосъзната възраст, знам ли после може да позволява всички в живото да го газят. Децата на властните родители обикновенно са слабохарактерни (лични впечатления). Нека никой не ми се обижда, това е мое мнение. Не съм на мнение, че всичко трябва да се позволява на децата, но в такава неосъзната възраст не знам как детето възприема подобно поведение на родителя, може да се почувства отхвърлено и изоставено, незнам, изобщо не съм специалист и повечето майки не са затова всеки действа така както го усеща, още повече мисля, че А-4 говори за по-големи деца имайки предвид играчките които се подават. Гледам за захранването не са много противоречиви мненията, освен да си пожелаем успех.

# 611
Ели - колажа е прекрасен!!!
Страхотна си!
За захранването мисля този път да не бързам и да стане поне на 5 навършени месеца Владето, дотогава ще чета и ще търся инфо с какво да започна, че и тук имаше доста мнения.
Датата на зачеването при нас е чак другия месец, щеше ми се да го отпразнуваме подобаващо и на мястото на зачеването, ама тази година няма да стане май  Mr. Green

# 612
  • Кърджали

mama Barba, имаш ли си кандидатки за снахи. Ако не, пиши Кати първа в списъка  Mr. Green
Аз да попитам нещо. Нормално ли е лохиите да ги влача още? Питам защото имаше някакво затишие от ден - два - тр и после пак. Първо реших, че ми е дошла менструацията, ама то пък тя да продължава почти две седмици не ми се вярва. Та нормално ли е още да имам лохии, или да търся час при гинеколог?

# 613

С какво се храните  Shocked?Дани за месец наддаде 600 гр,а вие за 2 седмици.....480гр  #Crazy
На смесено хранене кърма и Нан ХА Simple Smile изяжда около 120-140 мл на хранене с 5 хранения сме

# 614

[Аз да попитам нещо. Нормално ли е лохиите да ги влача още? Питам защото имаше някакво затишие от ден - два - тр и после пак. Първо реших, че ми е дошла менструацията, ама то пък тя да продължава почти две седмици не ми се вярва. Та нормално ли е още да имам лохии, или да търся час при гинеколог?

\Sandra ponyakoga purviat  cikul e po-obilen. newsm78  No puk vremetraeneto e dosta... nai-dobre si zapishi chas pri ginekolog. Thinking
Ps. az pak sum na kazhskata klaviatura... Tired sorry za latinicata. Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт