Номинации за Муньо - N-ти поред- ТЕМА 5

• 733 426
  • 3 011
  •   1
Отговори
# 1 560
 Joy Този да не е Митьо Пищова, той използва такива изрази...

# 1 561
  • София
Или Митьо Пищова му е идол, и го копира  Joy

# 1 562
В един момент този левент казва, че има жена, но обичал да "праска" нещо странично...
 Вече бях останала безмълвна, когато тоя герой се изпъчи и ми вика "Айде тръгвай да те водя на хотел и да те разчекна като варена кокошка"
Е неееее Joy Joy Joy Joy

# 1 563
  • На брега на реката
Този направо да съм му разбила носа, преди да си тръгна. newsm29

# 1 564
  • Тра-ла-ла
Този направо да съм му разбила носа, преди да си тръгна. newsm29
По-добре нещо друго, че поне за известно време да е извън играта по обективни причини Mr. Green

ПРЕБИЙ МУНЬО - СПАСИ ЖЕНА!!!  Joy

# 1 565
  • София
След раздялата с един МУНЬО покъщнината  се делеше , на принципа "каквото сме купували заедно е мое"  Shocked Имаше даже въпроси от типа "Тази лъжица не е ли моя?!", " .
Върха обаче  бяха магнитчетата за хладилник. Имахме много , но не ги исках.Аз си взех 4-ри, а на хладилника останаха около 15. Застава Муньо пред хладилника и вика "Ти няма ли да си взмеш?" и аз изумена от тази негова щедрост казвам " Аз си взех вече няколко ", тогава Муньо с въздишка и разобличваща интунация констатира "Ами то ти си обрала всичките"  ooooh! Mr. Green

# 1 566
 Crazy...

БНД-то след 8 годишна абдикация,най-накрая посмя да влезе в някаква комуникация,колкото да ме уведоми,че това дете си е мое,и че той не бил го направил,защото на него един лекар/лекаря на отбора,спортист е/му бил казал,че не може да има деца Crazy

И ето сега давал ми бил 50 евро/тва за 8сем години,че много го закъсах и се молих като псе за някаква помощ/ама да съм си знаела,че тва дете не бил го направил той! Shocked

# 1 567
Леле момичетааа, радвам се, че баш муньовците са вече извън живота ви Hug

# 1 568
Запознах се с един муньо, който не живее в България и виждате ли много трудоемко било да си сложи една кирилица на компютъра и не искал да превключва от три езика, но за да не пише на шльокавица ми пише на английски... Естествено го срязах, че това е много хубаво, че не иска да пише с латинските букви на български, но няма да се напрягам излишно да говоря на други езици при това с българин вместо да си говоря свободно на нашия си език.  Laughing

# 1 569
Та попадам на един образ метър и двайсе ( за сведение аз съм метър и седемдесет), строен като табуретка. Беше ми се залепил във скайпа и се навих да излезем за по кафе. Та попадам на този джобен формат който се пери като японско петленце и с всяка изминала минута ми става по смешно и по смешно. В един момент този левент казва, че има жена, но обичал да "праска" нещо странично. Викам ами ако тя разбере . Без да се замисли ми каза, че не му пука дали тя ще разбере. Най- важното е майка му да не разбере, че била жената а живота му.  #Crazy Вече бях останала безмълвна, когато тоя герой се изпъчи и ми вика "Айде тръгвай да те водя на хотел и да те разчекна като варена кокошка" Това ме довърши и се изстрелях като тапа от кафенето. Последно ми писа, че съм сексуално незадоволена кучка и че някой ден ще се срещнем отново за да ми докаже какъв мъж е.

ох, ни мога Joy Joy Joy Joy

# 1 570
На мен също един такъв и още по-зле, че веждите му по-тънки и оформени от моите ми разправя какъв хубав мъж бил и как съм могла на такъв като него да откажа. Да не съм била по-хубава от него, че да се държа така. "Хем си грозна, хем със самочувствие".  hahaha Joy Joy Joy

Та попадам на един образ метър и двайсе ( за сведение аз съм метър и седемдесет), строен като табуретка. Беше ми се залепил във скайпа и се навих да излезем за по кафе. Та попадам на този джобен формат който се пери като японско петленце и с всяка изминала минута ми става по смешно и по смешно. В един момент този левент казва, че има жена, но обичал да "праска" нещо странично. Викам ами ако тя разбере . Без да се замисли ми каза, че не му пука дали тя ще разбере. Най- важното е майка му да не разбере, че била жената а живота му.  #Crazy Вече бях останала безмълвна, когато тоя герой се изпъчи и ми вика "Айде тръгвай да те водя на хотел и да те разчекна като варена кокошка" Това ме довърши и се изстрелях като тапа от кафенето. Последно ми писа, че съм сексуално незадоволена кучка и че някой ден ще се срещнем отново за да ми докаже какъв мъж е.

ох, ни мога Joy Joy Joy Joy

# 1 571
Agressiva, и ти на едни "мъже" си попадалаааа ooooh!

# 1 572
Добре, че те ме намират, а не аз тях умишлено.  Mr. Green

Agressiva, и ти на едни "мъже" си попадалаааа ooooh!

# 1 573
На мен също един такъв и още по-зле, че веждите му по-тънки и оформени от моите ми разправя какъв хубав мъж бил и как съм могла на такъв като него да откажа. Да не съм била по-хубава от него, че да се държа така. "Хем си грозна, хем със самочувствие".  hahaha Joy Joy Joy

хехе, красавците са ми любими hahaha

един път, в мойта буйна младост, се запознах с едно много хубаво момче, наистина аполонче от всякъде, но доста тъпичко и самовлюбено Rolling Eyes Признавам си, че изпих няколко кафета с него и се оставих да ме "сваля", просто защото изключително много се забавлявах  Mr. Green Mr. Green умирах си от смях вътрешно, да го гледам как се оглежда се във всяка удобна витрина и пъчи мускули  Joy Joy разказваше ми какъв факир е в секса, и колко много му плащали бабичките, щото той разбираш ли, работел като жиголо на повикване Shocked Mr. Green Mr. Green

# 1 574
 #Crazy #Crazy #Crazy

Е, не, последните муньовци цепят мрака!!!! Crazy Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт