Номинации за Муньо - N-ти поред- ТЕМА 5

• 733 245
  • 3 011
  •   1
Отговори
# 2 010
Лелеее, тоя по-зле и от оня с буркана!!!  Mr. Green

Трябвало е да го зарежеш още при лъжата за портфейла!  Naughty  

ПС: Ама може ли такова прахосничество, презервативи от "скъпите" ше ми купува, ааааа!  Naughty Mr. Green

# 2 011
  • Добрич
Ами то май ти си била по-голяма муня, че си плащала и търпяла всичко това.....Добре, че все пак си се усетила, като си се увътрила с парите за наема....

# 2 012
Ани, моля те, кажи ни, че това последното не е истина, а просто си сладкодумна и с богата фантазия  Shocked  Crazy

Ще ми се да е така, ама за жалост както ви казах това беше наистина един необикновен Муньо! Та всичко е истина и кой знае какви други изцепки има пред бившата си жена и другите гаджета ooooh!

# 2 013
За такива има един лаф "Как не им се досвидя да дадат мат'рал да си направят дете?"  ooooh!

# 2 014
Ами то май ти си била по-голяма муня, че си плащала и търпяла всичко това.....Добре, че все пак си се усетила, като си се увътрила с парите за наема....

Себе си се номинирам за Муня. Но не можете да си представите колко убедителен беше и как едва не му потекоха сълзи, когато ми поиска пари за наема. И аз съжалителната муня-какво да правя-дадох му...

# 2 015
OOO пълно е такива наглеци , аз един си го отглеждах.
У нас винаги е било ,като хан с ММ с голямо удоволствие посрещаме гости и много се им радваме. Един негов близък приятел се премести да живее в квартала при негов приятел , за да не плаща наем. И понеже живеем близо той всяка вечер в нас. Другите ме предупреждават, че е страшна аванта ама аз не. Около коледните празници направо се беше нанесъл в нас , двамата с ММ почивка , а аз на работа. Сутрин ставам той в нас, вечер идват да ме вземат двамата от работа , тоя най-нагло се настанил на предната седалка и не иска да става, а колата ни е двуврата, трябва аз да се возя от зад в собствената си кола. Не издържах и казах на ММ да се по разкара малко. Купи си нашият човек апартамент и от всеки взе да проси услуги по повод оправянето на новия апартамент. От мен услугата е да ползва пералнята , аз казвам ОК. Пристига той в нас с 5 чанти пране и аз очаквам чаршафи , хавлии,  ризи такива неща , а той ми носи 1 чанта гащи, 1 чанта чорапи ,2 чанти дрехи от фитнеса смърдящи и 1 чанта работни дрехи. Връчи ми ги ,клюпна се на дивана и вика сипи едно вино. Аз онемях . Сипах му вино и го пратих да си ги сортира и пъха в пералнята. Прах за пране не си носеше. По едно време върти се поредната пералня , а той ме  пита "Няма ли да ядем, гладен съм, не си ли сготвила нещо вкусно" Е не бях и стоя гладен. Много набързо го изгоних , под претекст ,че трябва да се прибира да си простира дрехите , да не се вмиришат. Иначе се опитваше да ме накара да му ги простра в нас и може би да му ги изгладя.
А за при и плащане на сметки ,колко истории имам с него. Ако ви е интересно ще пиша

# 2 016
Не се учудвам,друга наша потребителка се оплака от Муньо,който слагал скилидки чесън в презерватива по съвет на мама  hahaha hahaha hahaha
#Crazy
Това сигурно е в тази тема, ще го търся.
С презерватива ме уби, но с мусаката ме довърши.

# 2 017
  • Варна
Не се учудвам,друга наша потребителка се оплака от Муньо,който слагал скилидки чесън в презерватива по съвет на мама  hahaha hahaha hahaha
#Crazy
Това сигурно е в тази тема, ще го търся.
С презерватива ме уби, но с мусаката ме довърши.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=433381.msg32278768#msg32278768

Пост 1623 от Светулка Hug

# 2 018
  • Бургас
 Ако ви е интересно ще пиша
Пиши, пиши, интересно ни е.

Това с мусаката е страшна гавра, егати темерутите.

# 2 019
Не може да е истина, не. Joy Joy Мама казала. Joy Joy
Аз си мислех, че едно мое бивше гадже води класацията по тъпота, но не.

# 2 020
Брех! Тооолкова ли му е красив, че ще го урочасат??

# 2 021
  • Майничка
Явно на маминка се е метнал този с мусаката.

Имам позната Муня, която се натресе на подобна фамилия - мама, щерка и Муньо. Тя е сирак, от друг град, в който има апартамент, даван под наем, с хубава работа и приличен доход. Муньо епизодично дърводелства, иначе го бива, но го мързи в червата. Мама периодично продава по някоя нива и поддържа имидж на реститутка.
Муньо живее в таванска мансарда, собственост на мама, чийто апартамент е на долния етаж. Като се събраха, девойката предложи да се преместят в нейния град, фирмата им тъкмо откриваше офис там и й предложиха тя да го ръководи. Мама вдигна кръвно, захар и т.н. - останаха.  Три години Муньо закусва, обядва и вечеря ранно при мама, после чака "неговата" да се прибере и да сготви, та да уважи и нейната манджа. Естествено продукти купува тя, обаче той милостиво не й иска наем. Режийните си ги делят. Всичките й приятели й даваха акъл да бяга, ама тя - не, много бил добър в леглото.
След три години мацката забременя, хвана втора работа, та да натрупа някой лев отгоре. Муньо заряза чужди поръчки, зер, бебе чака, трябва си пълен ремонт... у мама. Естествено, мама благородно се съгласи да гледа бебето, за да се върне на работа родилката веднага след болничните - за детето пари трябват. За брак никой не продума - сакън да не посегне снахата на апартаментите. Муньо продължава да вечеря по два пъти. Mr. Green

Мацката явно вече се поусети, защото наскоро се беше засилила да се мести с детето в родния си град. Не зная нивите на мама ли посвършиха, сдърпали ли са се нещо, защото Муньо набързо се спретна, покани две семейства на гости, падна на колене и извади годежен пръстен /иначе е сладкодумен, не мога да го отрека/. Та близо година са сгодени, ама ще се женят "когато малкият порасне достатъчно, та да оцени церемонията и да участва пълноценно в празника" /според него/. Имам някои подозрения, че под "да участва", Муньо разбира да е в състояние да се чукне с гостите, но времето ще покаже...

# 2 022
  • Пловдив
Тази тема ми действа много добре на нервите. Още ме е яд като се сетя за бившия и ми е някак успокояващо, четейки че явно не е единственият муньо.

# 2 023
  • Тра-ла-ла
Като говорим са стиснатите муньовци....пътувам с един такъв по планински път. По-точно слизаме по надолнище и има няма 10км до близкия град. И нашичкият реши, че ще пести от гориво като ще слиза по инерция и на нулева скорост. Колата му на газ и на бензин. Та какво представляваше слизането Mr. Green Изключва от скорост и минава на бензин, че на газ и така пак се харчело. А когато скоростта паднеше и нямаше как да набере инерция - превключваше от бензин на газ, за да подаде от по-евтиното гориво  Joy  Колко да е спестил?! 20 стотинки?!

# 2 024
Оф, аз пък се изнервям като чета как не сте ги сиктирдосали от началото  ooooh!
Ама и аз имам бивш с муньовски постъпки, де. Като цяло не беше лош човек, не беше и Муньо като цяло, само чат-пат се изцепваше.
Та, събрахме сме с въпросния, аз още в гимназия, той - наскоро завършил и работещ. Съответно аз доходи нямам, разполагам с джобните, които ми отпуска баба (тя ме гледаше), той има. Как да е, никога не съм очаквала от него нито да ме черпи, нито нищо. 4 години си откарахме общо, през тези 4 години той е идвал да вечеря вкъщи (доста по-често, отколкото аз у тях), съответно продуктите ги е плащала баба ми, а като завърших и започнах работа - аз. Добре. Обаче, случвало се е да реши, че ще ходим я на пица, я в МакДоналдс в момент, когато аз нямам пари. Плаща той. Като се разделихме, беше сметнал, че от тези неща му дължа около 20 лв  Joy Отделно, когато ходехме у тях, през цялото време висяхме в хола при майка му и баща му. Ако пренощувам у тях, сутринта трябваше да отида и да кажа довиждане на техните. Така е възпитано, а и той не пропускаше да ми го напомня. Той самият никога не поемаше инициативата нито да поздрави, нито да каже довиждане на баба ми, обаче. Срам го било  ooooh!
И един Муньо на приятелка, вече бивш. Излизат на кафе,тя си поръчва кола от 1,50, той чай за 1,00. Плаща си тя, оставя 2 лв да има и поне малко бакшиш за сервитьорката. Той вади точно левче. Връщат им 0,50 лв, а нашичкият ги прибира. Всеки път. Води го да го запознае с майка си, тя заедно с него взима безалколни и разни дребни нещица за почерпка - сладки, соленки и такива разни. Мунчо не поел инициативата един сок да купи от него. След този случай май вече се разделиха.

Общи условия

Активация на акаунт