Номинации за Муньо - N-ти поред- ТЕМА 5

• 731 679
  • 3 011
  •   1
Отговори
# 2 115
  • София
Още от същото човече (с уточнението, че той ако е муньо, аз съм муня и половина, че търпях толкова време, но пусти оптимизъм....) :

-Никога не си бил мислел, че толкова рано ще си загуби девствеността (на крехката възраст от 23 години).
-След като се случи това велико събитие в неговия живот, го разказа в подробности на МАМА.
-Знаеше МАМА с колко мъже е била (Хубаво, всеки в един момент разбира, че не го е донесъл щъркела, но 'айде няма нужда от детайли).
- Решихме да отидем на море (организирано от МАМА, но, слава богу, без нейната компания). Аз съм с 4 чанти, той с 2 и чадър. По пътя ми се заявява "Ще ми помогнеш ли с чадъра като пристигнем?" Да, ако ми поникнат още 2 ръце, докато пътуваме... Пристигаме. Той първият ден не ходел на плаж. Преживявам го някак си. На следващия ден започва да закусва, като закуската се точи с часове (за две филийки с кашкавал). Хващат ме нервите и отивам на плажа. По някое време пристига и той, но не смее да влезе навътре в морето, защото може да се появи течение и да го отнесе (флагът е зелен, а морето - като тепсия, но течението чака него конкретно, за да се появи и да го удави...). Следобед не се ходи на плаж. Аз искам да дремна, той гледа индийски сериал. Караме се. Вечер се правим на двойка и излизаме заедно, което  минава без особени драми. В следващите дни нещата се повтарят. Пропускам няои незначителни детайли като как звъня на МАМА, за да й каже, че хладилникът не работи, че ресторантът, в който ТОЙ бил свикнал да яде, е затворен, да пита как точно да си събере багажа и т.н. и т.н. На предпоследния ден аз излизам от морето и дочувам разговор по телефона с МАМА, в който той й се хвали колко е чувствителен, важен, принц и т.н. Това ми премина всякакви граници на търпение и започнах да го обиждам (тук и аз влизам в "Селсски номера") и веднага след като се прибрахме от морето избягах с 200 км/ч.

И стоя и се чудя защо в семейство, в което майката е научен работник (а не някоя проста жена), а мунчото е интелигентен над средното ниво, въпреки всичките си комплекси и чепатости на характера, се стига до такива крайности?!
Просто е бил мамино синче - вина на майката. Секс правихте ли? Там може би все пак всичко е било 6?

# 2 116
Вярно ти си мунята.
Господина сигурно и с мама си е останал.

# 2 117
Козирогче, това не е въпрос на интелигентност, а на наличие на акъл у майката, докато го отглежда.

Последна редакция: ср, 14 сеп 2016, 02:01 от Априлска вълшебница

# 2 118

И стоя и се чудя защо в семейство, в което майката е научен работник (а не някоя проста жена), а мунчото е интелигентен над средното ниво, въпреки всичките си комплекси и чепатости на характера, се стига до такива крайности?!
Защото Мама е повече работник отколкото научен.

# 2 119
  • Пловдив
Вярно ти си мунята.
Господина сигурно и с мама си е останал.

С него не поддържам някакъв контакт вече,но силно подозирам, че е при мама.
Роналд, за секса не ми се коментира.

# 2 120
Добре, че си се отървала.
Аз такива изцепки нямам като се замисля. Веднъж излязох с един и поиска да му платя кафето, че нямал дребни, след това разбрах, че ходи по срещи за авантата. tooth Аз мунята го черпих веднъж, след това звъня цяла седмица, но спря, явно е намерил друга за "по едно кафе". hahaha И то за едно кафе....

# 2 121
  • София
Аз тези дни се проявих като муня.
След 12часов работен ден, виждам едно много красиво момиче,със страхотен грим на очите и я питам
-Леле какви сенки за очи ползваш,та са толкова трайни?
Тя ми казва
-Нямам никакви сенки ooooh!

После младо 20годишно момиче се притесни ,че лицето й лъщи и отчаяно искаше пудра и успокоителни думи. Естествено аз на първа линия
- спокойно не лъщиш много,имаш сравнително млада кожа????
 А тя е на 20.

Един колега се върна от отпуска и аз веднага
- и ти какво,почина ли?

# 2 122
 Wind, има тема за муните, отивай там да се записваш  Heart Eyes http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=28778

# 2 123
  • София
Wind, има тема за муните, отивай там да се записваш  Heart Eyes http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=28778
Оооо това е за муньо ли Joy
 Rolling Eyes Embarassed Embarassed
Съжаляваммм. И мерси за линка

# 2 124
ами да, има и муньовци, има и муни  Mr. Green И са в отделни теми, защото са мнооооого  Joy Joy Joy

# 2 125
  • Германия
Да номинирам приятеля си с една случка от вчера.
Бяхме излезли да се видим със сестра ми и той се прибра по-рано, защото имаше да учи. В един момент получавам съобщение "Ще имаме фъстъци за вечеря."
Аз: Shocked
Какво се оказва: героят решил да си направи макарони за вечеря. Като завряла водата грабнал първия пакет от етажерката, който му попаднал под ръката, и го изсипал в тенджерата. Да, ама не. Това не били макароните, а фъстъци в шушулките:   doh
За мен си остава мистерия как не му е направило впечатление, че пакетът (макар и частично празен) е значително по-голям от този с макароните...

# 2 126

Козирогче,не си сама  Wink И аз съм ходила с подобен мамин мунчо (срам,срам,срам  Embarassed) На възраст 25+ ,веднъж не дойде ,да се видим,защото мама не го пускала  Grinning Grinning Grinning Grinning

# 2 127
  • София
Определено не си сама - празнувам 20-ти рожден ден, Муньо е на 28. Малко преди 8 му звъни телефона, мама му звъни да го вика за вечеря с думите: "Къде си, сине майчин, ти майка нямаш ли?"  Laughing

# 2 128
О, с един мой бивш "син майчин" седим в колата в двора на една автокъща (искахме да продаваме колата) и към 6:30 вечерта майка му му звъни да му каже да се прибира, че било вече тъмно и студено. Възраст на сукалчето - 29 г.

# 2 129
оо  аз ще ви бия Simple Smile юни месец 2012, на първа среща съм с едно 30+ сукалче, и към края на вечерта /по една бира и една салатка обща сме консумирали- сметка  8.50лв/ телефона звъни. Мамчето се обажда на отрочето, от слушалката се чуваше всяка дума много ясно. Мамчето дава следната заръка на синчето: "Няма да си помисляш да й плащаш сметката! Че утре трябва лекарствата да ми купуваш!" отговор:"не съм си и помислял" /той не усещаше, че всичко се чува/. Ясно е че втора среща не е имало, но аз си го "натирих" със сметката, която имах намерението аз да поема.

Общи условия

Активация на акаунт