Номинации за Муньо - N-ти поред- ТЕМА 5

• 731 639
  • 3 011
  •   1
Отговори
# 2 130
Защо си имала намерение ти да поемаш сметката на първа среща? Ти ли си го поканила?

Свободен добре изглеждащ мъж около 30-те в 87% от случаите е мамино сукалче, иначе дотогава да са го "глътнали". Просто от мамини златни всеки бяга като дявол от тамян. Оставям 10% за ненаживялите се играчи, но те по си личат още при запознаването и 3% - за прекрасните изключения, които са временно свободни поради други обстоятелства.  Mr. Green

# 2 131
аз го бях поканила, да

# 2 132
Защо си имала намерение ти да поемаш сметката на първа среща? Ти ли си го поканила?

Свободен добре изглеждащ мъж около 30-те в 87% от случаите е мамино сукалче, иначе дотогава да са го "глътнали". Просто от мамини златни всеки бяга като дявол от тамян. Оставям 10% за ненаживялите се играчи, но те по си личат още при запознаването и 3% - за прекрасните изключения, които са временно свободни поради други обстоятелства.  Mr. Green
Бях в чужбина-работех там.Запознавам се със сукалче на 29(българин).След първата нощ заедно,сутринта той става,прави кафе и за двамата,сяда на масата и се обажда на мамето:

-Мамо,имам си сериозна приятелка,сега ставам от леглото-бяхме заедно цяла нощ!
 #Crazy #Crazy ooooh!

# 2 133
  • sofia
И защо да не сподели, ако са си близки? Имам син. Надявам се един ден да продължим да си споделяме.  Peace

# 2 134
И защо да не сподели, ако са си близки? Имам син. Надявам се един ден да продължим да си споделяме.  Peace
Е, той да сподели, но след първата нощ с момичето да звъни и да дава отчет?
Хайде може и да се е надявал да стане сериозна за в бъдеще.....

# 2 135
  • sofia
Може! А и не ми звучи, като отчет. Нали не е изброявал "как" и "колко".
Очаквам скоро всеки мъж над 30, който говори с майка си, да бъде обявен за Муньо! hahaha

# 2 136
Очаквам скоро всеки мъж над 30, който говори с майка си, да бъде обявен за Муньо! hahaha

Проблемът е, че е звъннал докато още е бил с момичето. Толкоз ли не можеш да изчакаш? Прибери се, па разкажи. В интерес на истината не бих желала един ден синът ми влиза в такива подробности.

ПП Имам малко страничен върпос - тези мамини момчета имат ли бащи, с които живеят или мамиността се дължи на факта, че са отгледани само от майка?

# 2 137
Е то остава да каже как и колко  doh doh doh
И аз имам син, ама давате ли си сметка как звучи въобще отстрани  ooooh!

-Мамо,имам си сериозна приятелка,сега ставам от леглото-бяхме заедно цяла нощ!

Мерси от такова споделяне и "близост" с детето!  Shocked
И понеже съм имала близко наблюдение над трима "мамини златни" със сигурност докато мога няма да допусна синът ми да стане такъв  Praynig

# 2 138
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
преди няколко дена научих определението за добър син  Crazy

Той всяка сутрин отива при мама и тате да закусват заедно, защото си имат семейна традиция!

споделям за да се дивите и вие  Blush да не съм само аз със зяпнала уста  Peace

Скрит текст:
той е на 30+
има семейство и дете на около 10
но не закусва с тях, защото "те нали сегашните жени са вечно на диета".
за детето нищо не се споменава, явно и то е на диета  ooooh!

# 2 139
Тръпки ме побиват от такива извратенячки, дето цял живот не могат да отделят мамин златен от цицата си.
Кришке, а на теб каква ти е работата да искаш да знаеш такива неща в самото им начало? Изобщо даже не трябва да ти се обяснява синът ти толкова - или го приеми този факт, или цял живот жените ще си плюят на петите далеч от него, и ще го подиграват и иронизират - нали виждаш какво става тук? (или може би някои мамИта си казват "Е, мама е тук, няма страшно. Какво, като няма други жени?". Mr. Green.
Продължавайте да инвалидизирате синовете си, а те ще ви се отблагодарят подобаващо с омраза, когато на една по-зряла възраст се окажат сами в живота си заради вас.

# 2 140
  • sofia
И защо се генерлизира така? Не виждам проблем отроче от какъвто и да е пол, да се похвали на мама за ново гадже!

# 2 141
Скрит текст:
той е на 30+
има семейство и дете на около 10
но не закусва с тях, защото "те нали сегашните жени са вечно на диета".
за детето нищо не се споменава, явно и то е на диета  ooooh!
И другите, но този изби рибата.
Излизала съм с мамин муньо, много е весело.
Беше на 26 + и минеше ли 20 часа, тя винаги звънеше да го подканва да се  прибира, че се стъмнило и не само това. Flutter Отсвирих го след 2-рата среща.

# 2 142
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
това е другата екстра на сина с традиционната закуска  Mr. Green ако не се обади вечерта маминка не може да си легне.  Crazy

кришка, абсолютно си права, че не трябва да се прави разлика между момичетата и момчетата  Peace
и двете трябва да се научат на самостоятелност и майките, колкото и да ги обичат, трябва да им дадат свобода сами да решават, дори да грешат, и да носят отговорността от решенията си Peace

за споделянето съм пас  Blush моите не споделят лична информация и аз не ги притискам Blush

Скрит текст:
единственото, което съм си позволила е да настоявам да се пазят и да пазят партньорите си, това при първите стъпки  Blush ;
да им кажа, че ако стане "грешка" предпочитам да гледам детето, вместо да се крият, да застрашават здравето си и/или да се обвързват само заради него.

# 2 143
И защо се генерлизира така? Не виждам проблем отроче от какъвто и да е пол, да се похвали на мама за ново гадже!
Да бе - ще стана аз от леглото след бурна нощ и първо за мама ще мисля hahaha. Ето това е готов изграден неудачник с жените заради майки с мислене като твоето.
За да не обяснявам твърде дълго кое е лошото - само следи тук какво се случва и какви са последиците. Колкото и да не ти харесва, това не можеш да го промениш, защото това е инстинкт. Жените искат мъже, а не някакво недоразвито тяхно подобие с лигавник.

# 2 144
Т.е. ти не правиш разлика между мъж, който споделя с майка си и Муньо, който след нощ, прекарана с гадже, звъни да се похвали на мама пред самото гадже? ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт