Номинации за Муньо - N-ти поред- ТЕМА 5

• 731 363
  • 3 011
  •   2
Отговори
# 2 280
  • ВАРНА
 Ще изпляскам и моя тук.Моля го да зареди и пусне пералнята понеже до лакти съм омазана да чиста.Добре,че подозрителната ми природа ме накара да проверя.Човека насипал прах за пране в целото контейнерче.Плътно до горе.Кротичко казвам,че не не се слага толкова и изгребвам излишното.Вместо да приеме грешката,човека с назидателен тон ми обяснава,че аз съм в грешка,така се правело за добро изпиране и тоз контейнер,защо е толкова дълбок -за да го запълваш.И тогава му креснах питайки го,колко пъти точно е прал?Млъкна,ама помърмори,че доказателства искал.Е,пратих му статии да чете.

# 2 281
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
що не го остави да се убеди сам?
като напълни с пяна от цялата кухня бързичко ще разбере Simple Smile

# 2 282
  • София
Вместо да приеме грешката,човека с назидателен тон ми обяснава,че аз съм в грешка,така се правело за добро изпиране и тоз контейнер,защо е толкова дълбок -за да го запълваш.
Сякаш чета за ММ  Mr. Green Дървен философ от класа

# 2 283
Между другото така се разваля пералнята /от много прах за пране/. Предишната ни така я прецаках два пъти, добре че беше в гаранция, но втория път майсторът ме предупреди от какво е. Едно пране, цяла пералня е 115 мл. прах. Пише го на кутията на Ариела, с който дават мерителна чашка.

# 2 284
Някъде из Нет-а моят рицар изнамери брилянтно показно  как се пекат чушки във фурната. На решетка с куки се закачват пиперките за дръжките и висят и така се изпичат равномерно и бързо, без да си играе с чушкопек, горелка или както е там - нали е мъжка работа, аз не знам точно - и си приготвя едни кукички за целта. Вижда го съседката и го пита за какво са му въпросните телчета и той ентусиазирано и обяснява модела на печене, като твърди, че си е опекъл чушките по този революционен начин. Тя впечатлена ги взема назаем, понеже имала да пече много пипер. След половин час излиза да ни се оплаква, че като се поизпекли чушките почнали една по една да капят, разплясквали се на дъното на фурна и пушели. Моят вика моите не капят, изпичат си се идеално. Сигурно във фурната ти е проблема.
Тези кукички са най-обикновени кламери. Но брилянтният начин има един голям недостатък- в процеса на печене чушките често се откъсват от дръжките, падат във фурната и става мазало.

# 2 285
  • Карлово
Муньовщината беше, че я убеди тя първа да тества печенето, като я подведе, че е пекъл по този начин. smile3503

# 2 286
Е да, те нашите рицари са големи дървени философи и грешка не признават никога Simple Smile
Но като свикнеш да им нямаш вяра за нищо, живота става по-лесен
Вместо във фурната( добре че не е гледал клипове с кламерите! да ми оплеска фурната), ходил и купил и троен чушкопек и ги пъхал там една по една и го опекъл. Няма лошо.

# 2 287
Никакви кукички. Една голяма тава, на дъното хартия за печене или метално фолио, нареждаш чушките и ги обръщаш, като се изпекат отгоре. После хвърляш хартията за печене и тавата си е чиста.

# 2 288
  • Sofia
Печенето с кламерите може и да става,но непременно с тава отдолу,чушките капят като се пекат във фурна

# 2 289
  • София
И аз съм гледала така закачени, само че... домати за сушене. Има резон, тъй като вентилаторът ще ги суши по-бързо, отколкото ако бяха легнали. Но засега не се престрашавам да опитам

# 2 290
Малко спам, но чушките във фурна нямат нищо общо с чушките на котлон и чушкопек. Прочетох тук във форума за печенето във фурната, но по този начин стоят спарени, даже нямат и аромат на печена чушка. Иначе да, улеснение е.

# 2 291
Малко спам, но чушките във фурна нямат нищо общо с чушките на котлон и чушкопек. Прочетох тук във форума за печенето във фурната, но по този начин стоят спарени, даже нямат и аромат на печена чушка. Иначе да, улеснение е.

Зависи на коя програма ги пуснеш. Аз ги пека само отгоре с някакви инфрачервени лъчи... newsm78, не омекват като при готвене. Даже стават много бързо и само отгоре се пекат. Трябва да се обръщат. На котлон отдавна не пека, голяма мацаница става, а чушкопек нямам.

# 2 292
Пекох на горен и долен реотан. Може и грешката да е в мен, но факт е, че изобщо не ни допаднаха печени по този начин.

# 2 293
Щом не ви харесват на фурна, няма лошо. Аз  съм намерила моя начин. Оспамихме темата.... Mr. Green

# 2 294
  • Бургас

Сакън!Това да не го казваш пред чуждите мъже!
Знаеш ли колко зор беше докато го убедя моя,че печената във фурна чушка е досущ като другата печена?!  Laughing
Сумтя,грухтя и свикна.

Общи условия

Активация на акаунт