Номинации за Муньо - N-ти поред- ТЕМА 5

• 733 359
  • 3 011
  •   1
Отговори
# 1 800
  • от Луната
Да изтипосам моя Мунчо  Mr. Green. В детската стая на тавана осветлението е с лунички. След ремонта сме сложили само 2 от 9, защото трябвало да са демируеми, а те не са от най-евтините, но и тази светлина до момента беше напълно достатъчна. Та онзи ден взехме още 2, че вечер, когато лапето седна да пише нещо на бюрото вече и тъмнее.. Мунчо днес се зае най-накрая да ги монтира. Извадил е луничките и се започва едно лудо търсене на фасунгите. Изрои си всички шкафове и кутии с негови си неща и ги няма и вече почва да се ядосва. В един момент аз съвсем логично го питам дали е проверил в шкафа, в който стоят въпросните свалени лунички. И познайте.......точно така фасунгите си бяха точно там в едно пликче  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 1 801
 Grinning А, това е класика, на много им се случва

# 1 802
  • Бургас
Мъжа ми постоянно търси разни неща и докато рови ме обвинява, че постоянно му размествам нещата. Накрая се оказва, че са точно там където той ги е оставил. Но защо не е търсил там нямам идея. newsm78

# 1 803
  • Cavan, Ireland
Това май е всеобща муньовщина, все нещо не видели, все нещо не намерили, ще им извади очите и пак викат, няма го бе  ooooh!

# 1 804
  • София
Аз се дразня от друго. Че моя мъж даже и не рови, той отваря шкафа поглежда и казва, няма го. Питам го рови ли, неее разбира се, защо да го прави. Joy

# 1 805
А моя казва "изчезнало е".
Така домашните чехли "изчезват" по няколко пъти на месец и после неочаквано АЗ ги откривам под дивана.
Незнам дали съм споменавала тук, но преди година ни бяха "изчезнали" кашоните с коледна украса.
Намерих ги пак аз и то в гаража при неговите неща.

# 1 806
  • Карлово
Аз се дразня от друго. Че моя мъж даже и не рови, той отваря шкафа поглежда и казва, няма го. Питам го рови ли, неее разбира се, защо да го прави. Joy
Щастливка! У нас неговото рафтче винаги е разровено, така че и аз да не мога да му намеря нещата без да ги подредя отново.

# 1 807
Любимият въпрос: А къде ми е... Като гледам не само моят мъж заслужава титалата акЪдемик. Laughing И моят любим въпрос: "Къде е нещото, което седеше еди къде си?" и любимият отговор - "Не знам за какво говориш". И разбира се, се оказва, че точно той го е преместил, но вече не си спомня. ooooh!

Последна редакция: чт, 11 фев 2016, 10:07 от wild poppy

# 1 808
  • Шумен
О то това е нищо, бившия ми държеше аз да знам къде той си оставя вещите  Crazy За всяко нещо питаше мен и се сърдеше когато не знам къде си е преместил нещата  hahaha

# 1 809
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
О то това е нищо, бившия ми държеше аз да знам къде той си оставя вещите  Crazy За всяко нещо питаше мен и се сърдеше когато не знам къде си е преместил нещата  hahaha

компютърджия ще да е бил  Peace те знаят всичко за "външната памет"  Whistling

# 1 810
  • Шумен
Пишман компютърджия  Peace

Сега се радва на новата си приятелка която го гледала като бебе  Laughing

# 1 811
При нас аз съм в ролята на мунята. Всичко ми намират и помнят къде съм го оставила. Е, не винаги, де.
Вчера един муньо в магазина тичаше като тригодишно дете между рафтовете. Накрая се блъсна в мен и дори не се извини. Гледаше ме, все едно очакваше извинение от мен, а така ме стресна.

# 1 812
  • Пловдив
Моят мъж не е от описаната порода „Къде ми е ...“, но пък баща ми беше класик. Помня само 2 емблематични случая. Първият - „къде ми е безконечника?“. Имаше едно чекмедже в което си държеше разни чаркове. И не даваше да се пипа там и да се подрежда .... така си му харесвало и по-бързо си намирал каквото му трябва. Та почва той да търси въпросния безконечник и първата обвинена е мама естествено. Понеже тя все ходела по него и подреждала нещо (що ли?). След като изслуша едно конско и тя и ние, че му пипаме нещата, че тя прибира всичко което остави и т.н. и т.н. Накрая майка ми, която имаше железни нерви, го попита как аджеба изглежда въпросното нещо. То па пущината се оказа нещо като шайба. Laughing И си стоеше там където татко го е оставил, ама е забравил.
Вторият му случай - сглобява той нова секция. Мама го вика за обяд, после той се връща да сглобява и .... „къде ми е чука“. Не е единствения вкъщи, но е малък и много удобен за целите му. Започва се лудо търсене и обичайните обвинения, че ние (с брат ми бяхме големи вече) вечно му пипаме нещата и ги зарязваме където сварим. В крайна сметка реши, че ще иска от комшията малък чук. Взе го, отвори вратичките по които работеше и естествено чука си стои там тихо и кротко.

# 1 813
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Историята на  Pesheck със секцията ме подсети за една с баща ми - бременна съм в доста напреднал стадий и правим ремонт на апартамента, а баща ми помага на ММ. Не помня по каква причина точно трябваше да се разглоби една секция, но точно в момента, в който е разглобена на две части на вратата се звъни и се оказва, че семейни приятели са дошли да се видим. Баща ми,видимо зарадван, ме помоли да подържа горната част на секцията, която нямаше как да стои изправена от самосебе си /имаше някакви тънки като пръст "крачета", които се вкарваха в дупчици в долната част/, за да поздрави гостите. Заподпирах аз /не беше тежка, но беше голяма и неудобна/ минута, пет, десет, петнайсет... този човек не се връща. ММ беше излязъл да купи някаква част и общо-взето нямаше никакви изгледи за спасение.  Mr. Green Развиках се аз по едно време и баща ми довтаса разтревожен за какво съм го викала. Оказа се, че ме бил забравил и седнал да пие кафе с гостите.  Laughing

# 1 814
......Оказа се, че ме бил забравил и седнал да пие кафе с гостите.  Laughing

hahaha hahaha hahaha hahaha ....сладур!!!

Общи условия

Активация на акаунт